Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
pa ja nisam planirao da se ženim... ima pametnijih stvari...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego kume reci ti meni.. jel pogodan on za mladozenju?

moj savet je, ne kupuju se macke u dzaku ,
iprobaj ti njega dobro
koliko je izdrzljiv.....na tvoje price
- - - - - - - - - -
Ma,mator je i on
Trallalaaa

Ma,mator je i on
vidi ti malu.
prvo i to na veliko
da te zeni , i na kraju , mator je.
lepo kazem , prvo probaj , pa onda skoci
ali ne ko zab,ca, ve nako elegantno
iebote to na svadbama i na saranama kad dodje familija pola ne poznajem a pola nisam ni zvao...
A evo vako.
Ono u vezi mator...
Svako prepoznavanje je.....desavanje , negde na zemlji zvana balkanija
Mudri mator petao
Imao jedan seljak farmu kokošaka i samo jednog, već ostarelog petla.
Kupi on novog pevca i pusti ga u kokošinjac . Naravno, pogadjate,
najzanimljiviji je bio susret starog i novog petla. Pridje stari mladom i rece:
-"Eh,'ajde da se dogovorimo , jeste da si nov, al'evo, pola koka tebi, pola meni?"
-"Ma hajde matori, tvoje vreme je prošlo, sve koke su moje!"
-"Dobro, mlad si, uzmi sve,kaze molecivim glasom matori pevac: al'ostavi mi bar dve koke, one najstarije ..."
-"Ma čuješ šta ti kažem matori - briši. Ne dam ti ni jednu jedinu!"
-"Dobro, daaaaaaaaj da se dogovorimo ... Evo, hajde da se trkamo do ograde, pa ako ti stigneš prvi tebi sve koke, a ako ja stignem prvi meni daš samo dve najstarije ."
-"Hm, ej matori, blesav si, nemaš šansi, al''ajde!"
-"E, al'da mi daš 5 metara fore, ipak star sam..."
-"Dobro, eto ti i tih 5 metara, opet nemaš šansi!"
I krenuli oni da trče, stari petao prvi, a za njim onaj novi prcopevac, a sve to gleda seljak, i iznenada ulete u kuću, zgrabi pušku i ubi onog mladog petla:
-"Aaaaaaaa majku mu, treći perder ove nedelje!"![]()

iebote to na svadbama i na saranama kad dodje familija pola ne poznajem a pola nisam ni zvao...

Ja imam neku suknju za pomen 40 dana Marsijaneru, ali mi je nešto boja nije perfektna.

Tvoja Sudbina je što ćeš biti mlada medju matorcima
i matora medju mladićima.... jbg... tako ti Zapisano...
Poljubi pa ostavi... slobodno... al poljubi prvo...
- - - - - - - - - -
Iebo ti svadbu gde je Cevka svat sa mladine strane...
Bolje Cigane da dovedem bar će donesu poklone... polovno, al iz Austrije... kvalitet...
Cevka samo prazne manjerke ima da donese na svadbu....

a dobro...a ti kad budes umro salji pozivnice pa cemo samo mi pozvani da ti dodjemo...![]()
Имам докторат, али то је нешто друго.
Видиш каква си животињица глупавица? Одговорим ти људски и запљуснеш ме новим таласом неутаживе глупости.
И онда, као, "а зашто нас не узимате за озбиљно, па нисте ви паметнији и бољи од нас грбавих!"
Па...
Em je hendikepiran
Ja imam neku suknju za pomen 40 dana Marsijaneru, ali mi je nešto boja nije perfektna.
Boja ti je takva jer si nekog čudno tamnijeg porekla i jer se moliš gospodaru tamne, pa je sve u tvom životu tamno.![]()
Tako je, nema empatije za siromasne a to je veliki hendikep. I ne samo kod nejga, nego i kod ovog "glavatog' i kod uostalom, sitnih dusa.
To su kompleksi
Dosta Andjo!
.....
....
Zdravio ljudi,odoh sada....!