- Poruka
- 203.526
ne skidaju one gaće zbog gledanja...
Da nisi pijan, jedna je Kerky!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Marsi, idi i pokloni se, ipak je to tradicija i naša istorija. Ne budi kao Džeg ljubomoran na učene ljude.

pa , vec sam bio i mogu ti reci da mi je pio iz ruke , sta vise , bio je tako posramljen, kadasam ga pitao i to prvo na SRPSKOM , pa posle na ENGLESKOM.
STA ON TO IZIGRAVA i skojim pravom , se sa nasim parama dicete , da ste vi dali poklone.
ZASTO NISTE REKLI DA JE TO NOVAC , SAKUPLJEN U TORONTU... i pitah , zasto nisu odseli u motelu i tako ustedeli pare , da se vise ima za narod.
joj , kak je to bilo smesnooooo, kak je pocrveneo, pa pobeleo gica prasica....izdajica.
i lepo sam rekao , da me vise ne zovu a opet , imam poziv.
neg da ti ja posaljem , pa ti postavi na...za kafanu.
Jesi li se tako suprotstavljao i sa Partijskim Komesarima kada si ziveo u SFRJ diktaturi?
Jer vidi, oni su pokrali milijarde, za razliko od toga koga prozivas.

Uh, znači ostaćeš u mraku u kome su te držali drugovi i drugarčići.To je tužno, ali dobro, idi i najedi se pa pošalji fotke da vidimo.![]()

I još mu samoubili državu u koju se kleo.![]()
Stipso kanađijanska!![]()
a ja drhtim samo kad mi je zima ne svidja mi se niko![]()
Jesi li se tako suprotstavljao i sa Partijskim Komesarima kada si ziveo u SFRJ diktaturi?
Jer vidi, oni su pokrali milijarde, za razliko od toga koga prozivas.
i kazem ti ja kami , na tim fakultetima giga miga, nisu te uopste bre ucili , i recimo da informacije koje su date da lepo slozis u mozgu.
i da onda obradjeno izvuces i postavis lucidno ,pametno pitanje ,
ovako ,
ukratko da ti kazem , hebo sam im mater, narocito sto i nisam bio clan......
i upravo za svoj rad i otpor idiotizmu i mediokretima -cutolovcima...moradoh da odem..
kuzis mala
a on kada lepo izjavljuje " ja sam Vasa Kralja..." nek ga vi bude vasa kralja a meni moze da samo ...
I još mu samoubili državu u koju se kleo.![]()
hoces da kazes , ZIVEO KA LJUDSKO BICE.
e sada uzivajte u produktu vasega rada
a Ja cu se patit , setkati po razni , destinacije i pricati , EH bila je jedna zemlja....

Isto tako, sve komunjare koji su radili i zaradjivali pare na namestanim trzistima i otimanjem od gradjana u SFRJ drzavi, mogu samo da me povuku za k.
Misliš da si ti tad živeo kao ljudsko biće, a mi danas ne živimo?![]()
Kakve zone kolega, neke međugradske? Ne razumem se ja u to, draže mi da vozim auto od tih vaših Lasta. Izvinjavam se na neobaveštenosti.![]()
a moj drugar -generacija , poziva me da se preselim kod njega tj do njega i uzivamo u prirodi.
a PROFESOR JE I DALJE I JOS tezgari po serbiji , da bi mogao Da otplacuje...
a i drzi i koze 4 i koke i ima i voce i bogami i dobru rakiju...
a njegova ljuba , oma je dovela , svoje drugarice...
![]()