СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
on je ionako uobrazio da je pametniji od nas vecine ako ne i svih i da mu mi dodjemo kao neki "ucenici",

У праву си драга Цупика, често се осећам као учитељ у школи за децу са посебним потребама овде међу вама.

Међутим то је врло племенит позив!

jel može ovde čovek da zalepi 26 slajbi od 30 ukupno (4 duplikati) a da ne mora da se loguje ponovo?
serem vam se na kontrolni tajmer...

- - - - - - - - - -

У праву си драга Цупика, често се осећам као учитељ у школи за децу са посебним потребама овде међу вама.

evo i ovaj gospodin ima isti problem...
on se svaki put loguje kad treba da napiše nešto posle razmišljanja šta da napiše

Dragi Pobedonoscev, ti imas "posebnu potrebu" da se ovde cesto pravis vazan medju nama pokazujuci nikom potrebno samozadovoljstvo i podsticuci cak malogradjanstinu (od strane onih manje inteligentnih uglavnom gastosa ili lutalica koji se "ugledaju" na tebe pa se hvale stvarima koje su dostupne i ovde i konzumiraju se manje ili vise, ili su se davno konzumirale a oni ih "otkrili" tek sada). Ne bih volela da budem "vodja" na celu te kolone, pravo da ti kazem i ne vidim u cemu je plemenitost t(v)og poziva kad se pretvara u nesto tako skaredno.

I da nije tog krajnje dosadnog i u sustini malogradjanskog, pardon, snobovskog samoisticanja i samohvaljenja, mozda bi ta tvoja "plemenitost" bila "pitka", no ovako....sluzis kao podstrekac i uzor naiskompleksiranijim licnostima, no ja te ipak razumem i ne ljutim se na tebe, jer i meni je zadovoljstvo da budem "ucitelj" ljudima sa posebnim potrebama.;) :heart: :cmok2:

- - - - - - - - - -

Inace, izvinjavam se na zakasnjenju sa odgovorom, morala sam da prostrem ves.

• Podržavam
Reactions: Tol
ah...
i ova gospodja koja gaji posebna osećanja prema gospodinu...
prosto šarmira... mislim se a zašto ne bi imali šarmantne urednike?

Pa ne, ne zeleci da umanjim neosporan intelekt naseg forumskog kolege, moram sa zaljenjem da konstatujem da skoro sve baci u vodu samo zarad tog nikom potrebnog hvalisanja, kao sto uopstelom nije slucaj samo kod njega.

Ja mu zapravo zelim dobro, ali on to nikako da ukpira, no mora se strpljivo sa "osobama sa posebnim potrebama".;) :heart:.

:bye;

da se ovde cesto pravis vazan... samozadovoljstvo... podsticuci malogradjanstinu...lutalica koji se "ugledaju" na tebe... nesto tako skaredno...snobovskog samoisticanja i samohvaljenja... sluzis kao podstrekac i uzor naiskompleksiranijim licnostima... morala sam da prostrem ves.

Звучи супер и прилично забавно!

Хоћеш с нама?

Dete, to se viče: Mamaaaaaa, gotova sam! A ne da po forumu tražiš da ti neko obriše doope. :rtfm:

Sram te bilo pohovani starče da tako razgovaras sa djevojkom. Može unuka da ti bude. Stidi se svog vještačkog kuka. Zbog vas pedofila treba vratit stare dobre zakone Cara Dušana. Morali bi državni organi da izvrše monitoring tvojih aktivnosti. Tko zna, možda osvaneš na pdf hronika? :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back