СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a posle se koriste za pranje prozora :lol:

i police na ormanu!

to je razlika izmedju muških i ženskih gaća :mrgreen:

- - - - - - - - - -

daš dragoj svoje bušne gaće da briše po stanu, a prizor istih je podseća na prijatne momente i ni jedan posao joj ne bude težak

žene više kukaju kad brišu prašinu sa običnom pamučnom krpom - te se umorila, te je sve živo boli, te ne zna za sebe
a ovako kad obriše sa gaćama od dragog još i pevuši... plus zadovoljna legne u krevet i uključi TV Pink da se edukuje...

i police na ormanu!

- - - - - - - - - -

daš dragoj svoje bušne gaće da briše po stanu, a prizor istih je podseća na prijatne momente i ni jedan posao joj ne bude težak

žene više kukaju kad brišu prašinu sa običnom pamučnom krpom - te se umorila, te je sve živo boli, te ne zna za sebe
a ovako kad obriše sa gaćama od dragog još i pevuši... plus zadovoljna uključi TV Pink da se edukuje...

budalo :lol:

eto pricaju o KINI i mesto gde sam bio

e koja secanja naviru , hajde da malko podelim.

svoju bivsu , ne smem da je postavljam i nije feeeer , skoro sve su slike....

ALI , VAKO NESTO...I HODATI IZMEDJU JE

10p9084.jpg

- - - - - - - - - -

Nego , osecam se i u obavezi da janpiju i ispynim njegov zahtev za DVA SOMA.

Uhhh, bese to veoma teska odluka , no sto je tu je.
Janpiiii Evo prvo dobijas SOMa

1zciyiw.jpg

- - - - - - - - - -

A evo i drugoga Soma i jos , samo da vidis kako je zinuo i nemoj vise pricati da Soma , nisi dobio od mene.

14jn3x4.jpg

i police na ormanu!

- - - - - - - - - -

a ovako kad obriše sa gaćama od dragog još i pevuši... plus zadovoljna legne u krevet i uključi TV Pink da se edukuje...

Geni(t)jalac !!

Poslednja izmena:
A zasto me ovaj rakun koji je i slep na ocima, zbog bolesti, me podseca na...

ma seticu se, setit cu se

5z1hrm.jpg

21l8hvd.jpg

pa šta ako je rakun ćorav? sve će to Čika Mika da namesti... nemaš frke!

- - - - - - - - - -

meso je inače odlično jer rakun jede samo zdravo, a to što je oćoravio sigurno je pojeo nešto slatko
recimo moj drug je imao jazavičara koji je oćoravio kad je pojeo pola čokoladne torte...
ujutru je recmo mogao da vidi nešto ali čim se malo smrkne... jbg...

- - - - - - - - - -

samo dlakav mnogo mora sa mašinicom za šišanje pa tek onda sa brijačem...

evo šta kaže vikipedija

Rakun je sisar srednje veličine koji nastanjuje Severnu Ameriku.
On je najveći pripadnik porodice Procyonidae;
dug je od 40 do 70 cm i teži između 3,5 i 9 kg,
a ishrana mu se sastoji od oko 40% beskičmenjaka, 33% biljaka i 27% kičmenjaka.

znači odličan balans belančevina i vlakana - IDEALNO ZA SPORTISTE i ove što idu u teretanu!

- - - - - - - - - -

ala su tebe bušne muške gaće omele u kuckanju... evo jedna kafica da dodješ sebi... dobro jutro...
jedna tebi druga meni...

:kafa: :kafa:

vidi, ima prašine po ormanu... mislim da imaš tamo neke gaće... pazi da ne prospeš kafu...

как как как как как как

ej Cevka, pročitaj ovo:

BRITANCI NE MENJAJU GAĆE

255px-Flag_of_the_United_Kingdom.svg.png

Možda ovo zvuči kao nešto što uopšte ne treba naglašavati, ali statistika pokazuje da svaki peti Britanac ne menja veš svakodnevno. Ako nekoliko dana za redom nosite isti veš, to povećava rizik od dobijanja gljivičnih oboljenja, kao što su kandida i razni osipi. Možda zvuči gadno, ali istina je da većina tih "loših" bakterija dolazi iz zadnjeg trapa, a putem znoja.

http://www.24sata.rs/nauka-o-gacama-da-li-bi-momci-bili-zdraviji-i-plodniji-bez-vesa/2063

i police na ormanu!

- - - - - - - - - -

aaaaaaaaahahahahhahahhaha :rotf:

Па да, али ти Шиптари и остали Бугари су стопроцентни крезуби дивљаци, тако да то није много афирмативно.

Кад те певаљке постану популарне у... да не претерамо сад, рецимо Италији, то ће значити нешто.

Нису неке шансе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back