- Poruka
- 18.758
ode nam cevka,zaglavio mu se metak 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jbt gde ste vi otisli![]()
pa ide vreme... sva ona muka - ni za šta... idu i Carevi a kamoli narod...
Eto KAMICAK , BI SE BRE na sve nacine dao , da samo moze doc i gledati JAMERICKI FUTBAL
eto momentalno igraju tu kod nas Toronto Argonauts protiv Hamilton TigerCats
ali to nije razlog da gurate nekoga preko reda
To je raspali CFL, a ne NFL.
preko reda? rifke pa cevka..posteno
a ti marsi jos mrdas,znaci cevka i od tebe stariji

Hvaljen Isus svima.
Jeste li primetili da je reprezentaciji Srbije prvi put sviran penal u modernoj istoriji. Otkad pratim nogomet nije se desilo da reprezentaciji sviraju penal. A igrali su i kao SRJ, SCG i sad Srbija. Nije to slučajno. Danas je Orban pozvao sudiju Mađara na telefon i naredio mu da pogura kolko može a da ne bude providno.
Vožd završava poso na keca sve što mu padne na pamet on to realizuje. A smejali ste se ovde na forumu i bacali fore neke. Ne ide to tako. Prvo skoči pa reci hop.
Rezultat je fantastičan. Ne smetnite s uma da je Irska prava nogometna velesila. koja je ostvarila uspeh na Euru. A i Francuska ih je pokrala pre neku godinu kad je Henry postigao zgoditak rukom.
Svaka čast za naše orlove, bravo momci, borili ste se ko lavovi.
jos j edan pandrknuo,ajmo sledeci
Hvaljen Isus svima.
Jeste li primetili da je reprezentaciji Srbije prvi put sviran penal u modernoj istoriji. Otkad pratim nogomet nije se desilo da reprezentaciji sviraju penal. A igrali su i kao SRJ, SCG i sad Srbija. Nije to slučajno. Danas je Orban pozvao sudiju Mađara na telefon i naredio mu da pogura kolko može a da ne bude providno.
Vožd završava poso na keca sve što mu padne na pamet on to realizuje. A smejali ste se ovde na forumu i bacali fore neke. Ne ide to tako. Prvo skoči pa reci hop.
Rezultat je fantastičan. Ne smetnite s uma da je Irska prava nogometna velesila. koja je ostvarila uspeh na Euru. A i Francuska ih je pokrala pre neku godinu kad je Henry postigao zgoditak rukom.
Svaka čast za naše orlove, bravo momci, borili ste se ko lavovi.
i j kažem
ja sam sad upravo u momentu kada bih mogao i morao malo da se angažujem za onu ćoravu ponudu oko inostranstva
što pre krenem u realizaciju pre ću zatvoriti finansijsku konstrukciju koja će mi se srušiti na glavu ako ne preduzmem ništa
za početak sam se dogovorio sa komijom pandurom da me obradi pred polazak da me tamo neko ne klepi i ne povadi šta treba
tolio go.vana smo preturili preko glave za ovih 30 godina da ni u dobrotu ne verujemo
zatim sam u kontaktu sa bivšim kolegom koji zna potreban jezik i ima veze po ambasadi što bi trebalo da mu da neku težinu
a na kraju krajeva ne mrdam dok i ta firma ne poašlje papire ovde pa da to proverimo

meni takve stvari uopste nisu za salu![]()
ma to se radi da bi se ljudi uozbiljili
da ne bude posle nije uradio ništa pa mu se komšilak smeje...
- - - - - - - - - -
na sve sam mislio... ni zube eće moći da iskoriste!
a ti ocito nisi pratio svetsko prvenstvo '98?
Marsi ko te dira tebra ima li problema kakvih. Kako je u Kanadi. Upoznao sam jednu Kanađanku sa hidžabom, crnkinja. Ustvari ne znam jel hidžab ili burka ili kako se to zove već. Super je Kanada kao multietnička zemlja i društvo jednakih šansi.
Eto od 98-e godine. I tad je gospodin Vučić bio na vlasti.

Eto od 98-e godine. I tad je gospodin Vučić bio na vlasti.
takvog Vucica ova zemlja ne pamti![]()
o Vucicu je pricaProganjao evropski nastrojene... sad na njihovoj strani...
- - - - - - - - - -
pamti, pamti nego se učkanio narod u pratiju da bi dobio posao
jes nije crvena knjižica ko nekad ali ako hoćeš leba glasaj gde treba

o Vucicu je prica![]()
to su price za malu decu , recimo , ovoga momenta se u ONTARIO , vodi borba pod imenom SVI SMO MI JEDNAKI a povodom jos jednoga ubistva -obojenoga.
mnogi , da bi i doprli do intervjua , menjaju svoja imena u jangleska , jer automatski odpadaju.
imas i to se zove CARDING da policajci te zaustavljaju i uzimaju ti podatke a to je recimo zabranjeno i tako , to stavljaju u sistem.
i desava se , obojenima , njih 90%...a U SUPROTNOSTI JE SA ZAKONOM.
oni pravi KANADJANI , CIJA JE I ZEMLJA SU OBESPRAVLJENI.
unistavali su ih godinama , , decu su im oduzimali , i to zadnji kontigent je bio 1984 i to u katolickim takozvanim internatima.
pored zvanicnog groba i pokopavanja , sada i pronalaze i kosti na stotine dece- koji su bili ubijeni a zvanicko su ih vodili , pobegli ....
no , opet je mnogo bolje neg u zemljama BALKANA...