СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i j kažem

ja sam sad upravo u momentu kada bih mogao i morao malo da se angažujem za onu ćoravu ponudu oko inostranstva
što pre krenem u realizaciju pre ću zatvoriti finansijsku konstrukciju koja će mi se srušiti na glavu ako ne preduzmem ništa

za početak sam se dogovorio sa komijom pandurom da me obradi pred polazak da me tamo neko ne klepi i ne povadi šta treba
tolio go.vana smo preturili preko glave za ovih 30 godina da ni u dobrotu ne verujemo

zatim sam u kontaktu sa bivšim kolegom koji zna potreban jezik i ima veze po ambasadi što bi trebalo da mu da neku težinu

a na kraju krajeva ne mrdam dok i ta firma ne poašlje papire ovde pa da to proverimo

Где ћеш ти то? У Кину? Јапан? Сауди Арабију?

- - - - - - - - - -

Албанију? :lol:

Где ћеш ти то? У Кину? Јапан? Сауди Арабију?

- - - - - - - - - -

Албанију? :lol:

ponudjač nije iz srpske zajednice pa to čini celu stvar kao još jednu potencijalnu kirminalnu jugoistočnu rabotu
nije doduše ni sigurno kad ti Srbin nudi, i tada su ljudi naiebali... doduše samo finasijski...
A ja sad da se uzajmim za put i da mi se nadje "za prvi mesec" a da posle ispušim tek mi se ne isplati...

mora to profesionalnije...
najbolje je da mi ta firma pošalje ugovor na odredjeno vreme, pa da se papiri lepo provere
a ako krene - dodji pa da vide dal im trebaš... odmah teram u pichku lepu materinu

Sad sam se setio imao sam seksualne odnose sa jednom Kanađankom prošle godine na seadance. Ali ova je bila belkinja, anglosaksonskih ili Euro rasnih karakteristika. Baš je bila razvanjena, zenice joj nisu imale čovečiji nego zmijski oblik.

Dobra je Kanada, tamo često dolazi Bajaga da peva u Toronto i ima dosta pič.ki. Je.bu se Kanađanke ko štuke. Verovatno kidaš tamo Marsi, baci neku fotku golih cica da vidimo.

Ima svega to istina a i mnogo se ima...

Slicica ...ne sme se postavljati...tako da , uzivaj .

Kad god mozes....i gde uspes da..

Najbolji je.... , u Haustoru nako stojecki jer ako ide -ide a ako ne ide , viknes - neko ide :whistling:

naravno vas sad više zanima koliko je to para mesečno a da se leba ne jede
pa puta 12 meseci pa ti vidi brale moj koliko je to onda bruto...

posao koji se nudi nije baš prijatan ali je plaćen
a ovde da se drkaš po magacinima, pekarama, buvljivim obezbedjenjima tek nije ni prijatno ni plaćeno

То тек онда кад прво одговориш - где и ко. :lol:

Да није оно место помоћног мучитеља у логору ЦИА на Дијего Гарсија?

Одличан је посао, бориш се на страни добра, а и немаш на шта да трошиш паре јер су сво домицилно становништво изјурили у океан још педесет и неке. Значи све паре у штек, и за годину дана можеш да отвориш кафану.

Покажи им да је Србин одличан радник само ако му се пружи шанса.

a i da me uposli SNS na budžet ni to mi ništa ne znači oko problema sa potrebnim radnim stažom za penziju
još manje me zanimaju na koje grane su spali svi oni koji su trčali kod gazda da jave kako se raspitujem dal je iko prijavljen
jer više nema ni tih gazda... katanac...

pošto sam od kocke digo ruke moram da razmišljam o ponudi koja bi mi za 5 godina rada omogučila kupovinu nekretnina za rentiranje
ili da zajebem Beograd i kupim dobru zemlju u Srbiji...pa posle deca da rasprodaju na ostavinskoj... za pišljivu novogradnju bez armature, podruma i parking mesta

Poslednja izmena:
a i da me uposli SNS na budžet ni to mi ništa ne znači oko problema sa potrebnim radnim stažom za penziju
još manje me zanimaju na koje grane su spali svi oni koji su trčali kod gazda da jave kako se raspitujem dal je iko prijavljen
jer više nema ni tih gazda... katanac...

pošto sam od kocke digo ruke moram da razmišljam o ponudi koja bi mi za 5 godina rada omogučila kupovinu nekretnina za rentiranje
ili da zajebem Beograd i kupim dobru zemlju u Srbiji...pa posle deca da rasprodaju na ostavinskoj... za pišljivu novogradnju bez armature, podruma i parking mesta

Ау, брате, ти написа цео роман, већ се и крај зна. :lol:

- - - - - - - - - -

само почетак не сазнадосмо.:manikir:

pa posle krive nacionalne manjine što drže kompletnu zemlju u hektarima zamenjenih za par kvadrata

- - - - - - - - - -

Tad je zazvonio telefon, a ja ne volim telefon
jer više neverujem nikome.
Ma nek se prekine tišina makar zvonila mašina
Namesti glas i rekoh slušam te.
A sa druge strane žice i brate da mi vidiš lice
to nije priča to je muzika.
Uopšte ne znam šta mi prića a znam da nečuh takav glas
a to nije glas već pesma anđela.

- - - - - - - - - -

:smeker:

pa posle krive nacionalne manjine što drže kompletnu zemlju u hektarima zamenjenih za par kvadrata

- - - - - - - - - -

Tad je zazvonio telefon, a ja ne volim telefon
jer više neverujem nikome.
Ma nek se prekine tišina makar zvonila mašina
Namesti glas i rekoh slušam te.
A sa druge strane žice i brate da mi vidiš lice
to nije priča to je muzika.
Uopšte ne znam šta mi prića a znam da nečuh takav glas
a to nije glas već pesma anđela.

- - - - - - - - - -

:smeker:

Bajaga...bljuc

a kakve veze ovo ima sa napisanim?
to ko onomad kad je antioksidans na žestokoj i bradatoj polemici postavio poduži tekst o šitake pečurkama
i niko ne bi ni video toliki tekst od urednika, a uveliko zavučen u moru kilometarskih postova da se ja nisam cerekao

inače ovde komšiica počela da ispušta kretenske krike...
ili onaj njen ne ume da ubaci gde treba pa muči ženu

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back