СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Их, уз такав карактер ме не би зачудило да се учлани и у ДСС, ако му искрсне добра прилика.:lol:

- - - - - - - - - -

Nemam pojma, poslednje sto znamo je da je usao u SNS, ono, kao :mrgreen:
Pa sad, bilo je tu svacega, naravno. Valjda se Marlon pickarao najvise sa Tabom :think:

A Markom i Olimp su trazili Dadu po kraju, to znam sigurno :hahaha:

Matori Markom zakazivao 5 tuca u toku dana sa Forumasima iz Bg-a , koja dileja :cepanje::cepanje::cepanje:

Таб писао на политици? Кад?

VRLOVAŽNO OBAVEŠTENJE ZA STANARE FORUMA

Iskčjučio sam PP zbog velikog broja zaprimljenih poruka od forumašica svih uzrasta i oblina
od čega je većina sa direktnim nepristojnim vulgarnim animalnim i hitnim seksualnim ponudama
a ja patrijahalno vaspitan do braka sa vrednostima i svetim tajnama
manji broj opipava teren ili kalkuliše da budem zamena ako pukne a ja se zakopčavam na djale...
a ima i dve nesigurne, čule nešto što im odgovara al se pribojavaju dal i ostalo kako zamišljaju na paušalnim osnovama

- - - - - - - - - -

dok se situacija ne reši - ne prihvatam PP do daljnjeg! :ljutko:

Poslednja izmena:
Moja struka je nadzor funkcionalnosti i analiza stanja eventualno detekcija ako nema ko drugi...
a ne rovarenje po raznim terenima i svim vremenskim uslovima
aj u kuratz, za šta sam se edukovao ako ću ja da iebavam?
Posao je lep i jako je iebeno zaposliti se na isti, za sada nisam uspeo da radim u struci...
Treba i politička veza i tri podmićivanja pride....

- - - - - - - - - -

lakše je otvoriti NVO za Amerikansku kolonizaciju nego upasti u moju struku
a i više para se dobije

Ivo Andrić

Poslednja izmena:
kad idemo u šoping :D

anđo :heart:

GVRYA1J.gif

- - - - - - - - - -

nema veze i da ne placate,dace rifke pare

GVRYA1J.gif

Nemam pojma, poslednje sto znamo je da je usao u SNS, ono, kao :mrgreen:
Pa sad, bilo je tu svacega, naravno. Valjda se Marlon pickarao najvise sa Tabom :think:

A Markom i Olimp su trazili Dadu po kraju, to znam sigurno :hahaha:

Matori Markom zakazivao 5 tuca u toku dana sa Forumasima iz Bg-a , koja dileja :cepanje::cepanje::cepanje:

Koliko se ja sećam Dada nikog nije pozivao na fajt ali seljutio zašto ovi što pozivau ne dolaze na zakazno mesto?
Koji ono beše poslao patološki PP čoveku a Dadi puko film pa išao po imenu i prezimenu
pa uleteo ljudima na gajbu
a ono - pogrešna opština?

Medjutim... ono što svemu daje gorčinu je da pojeftinjenje i laka dostupnost interneta daje anonimusima šansu da se osećaju premijerski
Svašta pišu svašta lupaju a kda ih upoznaš veći slepci nego ti sam...

- - - - - - - - - -

Samo se zezate dok pošten svet radi. Nemojte posle, cvrčci, da se bunite što je mrav u dobrom autu. :mrgreen:

GVRYA1J.gif

čini mi se da Telenor daje novi mobilni za donetu staru tehnologiju...
akcija se zove RECIKLAŽA valjda...
ponesi sve što imaš u kući...

Koliko se ja sećam Dada nikog nije pozivao na fajt ali seljutio zašto ovi što pozivau ne dolaze na zakazno mesto?
Koji ono beše poslao patološki PP čoveku a Dadi puko film pa išao po imenu i prezimenu
pa uleteo ljudima na gajbu
a ono - pogrešna opština?

Medjutim... ono što svemu daje gorčinu je da pojeftinjenje i laka dostupnost interneta daje anonimusima šansu da se osećaju premijerski
Svašta pišu svašta lupaju a kda ih upoznaš veći slepci nego ti sam...

- - - - - - - - - -

GVRYA1J.gif

čini mi se da Telenor daje novi mobilni za donetu staru tehnologiju...
akcija se zove RECIKLAŽA valjda...
ponesi sve što imaš u kući...

a SAMSUNG , SALJE PROMOCIJE...

http://pages.samsung.com/ca/promotions/English/

za stari telefo ali samo koji je kupljen ovde u Kanadi , dobije se kredit od 200 dolara za kupovinu S7 ili 7 edge.

a SAMSUNG , SALJE PROMOCIJE...

http://pages.samsung.com/ca/promotions/English/

za stari telefo ali samo koji je kupljen ovde u Kanadi , dobije se kredit od 200 dolara za kupovinu S7 ili 7 edge.

Sve što Rifke treba da uradi sa starim automobilom je da prekuca motor i da nalepi SAMSUNG preko šoferke...
i dobija EDGE 7 da nas spamuje po forumu kako je radio u životu pa stekao blagostanje ...

ili ta reciklaža važi samo na relaciji telefon - telefon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back