СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ej dobri, da te pitam ja nešto..

a kako to skočio 15% privatluk u Srbiji posle svih geo-političkih dešavanja
a u Americi opao a nisu imali ta dešavanja?
Plus oni šalju kako se privatlukuje po neki principi i standardi do sada nikad primenjivanim u bogatoj ljudskoj istoriji?

- - - - - - - - - -

A dje si genijalac:)

vis kako veljiki znalac neo liberalnoga drustva , dodeli titule...:hahaha:

neg , hmmm dal je do znanja dosao sas privatni skola ili je dosao do Beograda sas ladu.:think:

Ja sam upravo doša saposla i pravo da vam kažem da sam zatečen sa titulom.
Još ne mogu da verujem... Prvo sam pomislio da je neka greška...
Pogledam još jednom spisak... Bome jesam i ja tu..

Kad je svečana dodela zasluženih titula?

I Marsova baci karte na sto 4 Keca i kamicak se pokloni do zemlje , marsovcu i samo kaze DOBRO

Aha, to je, sve si u pravu, jeste.

- - - - - - - - - -

Plus oni šalju kako se privatlukuje po neki principi i standardi do sada nikad primenjivanim u bogatoj ljudskoj istoriji?

Kako je moguce da je stepen kapitalizma u Americi opao, a u SFRJ drzavama se povecao, kada je startni procenat kapitalizma u Americi u 19-om veku npr. bio 90%, a u SFRJ 5% ?

Je li ti to mene ozbiljno pitas?

To je isto kao da pitas kako je moguce da je Stimac povecao prosek poena sa 3,4 na 5,6, a Lebron se smanjio sa 30,5 na 27,3. Pa veca osnova jbte.

- - - - - - - - - -

Majko Moja :sad2:

- - - - - - - - - -

Ja sam upravo doša saposla i pravo da vam kažem da sam zatečen sa titulom.
Još ne mogu da verujem... Prvo sam pomislio da je neka greška...
Pogledam još jednom spisak... Bome jesam i ja tu..

Kad je svečana dodela zasluženih titula?

A, za to ce se malko pricekati.

dva su tu razloga u pitanju.

novcani iznosi za titule ( jos nijesu uspeli da se dogovore , koji ce to biti iznos )

Onda , dal ce bit na zlatnoj podlozi ili ce...

Sacekaj malko , saznacemo , cim kamicak , uspe da se sabere.

Poslednja izmena:
Aha, to je, sve si u pravu, jeste.

- - - - - - - - - -

Kako je moguce da je stepen kapitalizma u Americi opao, a u SFRJ drzavama se povecao, kada je startni procenat kapitalizma u Americi u 19-om veku npr. bio 90%, a u SFRJ 5% ?

Je li ti to mene ozbiljno pitas?

To je isto kao da pitas kako je moguce da je Stimac povecao prosek poena sa 3,4 na 5,6, a Lebron se smanjio sa 30,5 na 27,3. Pa veca osnova jbte.

- - - - - - - - - -

Majko Moja :sad2:

i vis kako si se naucio da , postujes bolje i pametnije od sebe, no nemoj se previse Sekirat, dobit ces ti sekiru , pa u sumu i cepaj....drva.;)

tu , mislim da ce sav tvoj kapacitet i znanje o kapitalj uzmu doc do izrazaja.:whistling:

A sto , ti places , na ANDJINU pesmicu.:think:

jel te u serce pogodila.:mrgreen:

nego , juce , PIKNIK na CETNICKOM IMANJU DRAZE.

muzika , dva vola se peklo i LJUDI moji , ne moze Balkanci bez muzike i klope .

Eh , kako nam je tesko , tako da malo pa malo imamo , vake feste i tako meni to tesko pada.

NEDA Cika DOK da se puno jede......ne valja za, kaze zdravlje i ondase Ja setim , kako je onima u pizdraviji i ...nemaju ni drustva, ni saslusati , ni odigrati kolo koje a bogami ni zaplesati sa ...

2ue44gl.jpg

eto , od ranoga jutra , navalili i skoro , da su , kada sam ti ja stigao, sve pojeli

Poslednja izmena:
U današnje vreme nema logora, nema ulaska naoružanih nepismenih polsušnika koji ti uzmu stoku i žito u najboljem slučaju. Danas se vraćaju ukradene kuće, u ono vreme su te kuće otimane. Mito i korupcija jesu danas jaki, naravno kad su nasleđeni iz 50-ak godina takvog rada.
Komunizam je ideologija, demokratija to baš i nije.

Не, корупција и мито нису постојали пре 45. године.:roll:

Рифкице ти знаш да сам ја озбиљан десничар и да мислим све најгоре о ономе шта нас је задесило од 1944. год., али треба бити реалан па рећи да су Срби екстремно склони непотизму, миту и корупцији.

Можемо да се правдамо османлијским утицајем, али чињеница је да то нисмо успели да искоренимо 200 год.

Ако си заборавио на Арчибалда Рајса, подсетила бих те да га прочиташ поново. Он управо пише о корупцији, миту и непотизму у периоду краљевине.
А ако желиш да знаш и факте, улаз у архив Краљевине Југославије је слободан па прочепркај тамо мало по звучнијим именима политичара, чиновника и официра.
Ништа лепша слика стварности од ове, нажалост.

A , kada sam slikao , ovoooo, uhhhh kak me je to tak strefilo...

oma sam se setija...kafane, pirgavije....

xfaqhk.jpg

- - - - - - - - - -

Ni Ciganke nisu ono sto su nekad bile.

Danas sve to uobrazeno i nafurano.

- - - - - - - - - -

Jeste Marsi, sve si u pravu.

jel ti to pokusavas da pricas sa ovima , kojim si stavio da su ,kao moj post.

i jes bre....veljiki sas skola , cim vako znas da nesto uradis

ovako je Rifke slao pisma svojima kad je stigo u Beograd..

Dobri Potoče, i ti ćeš jednom tako, čim dođeš u Beograd. :lol:

- - - - - - - - - -

Не, корупција и мито нису постојали пре 45. године.:roll:

Рифкице ти знаш да сам ја озбиљан десничар и да мислим све најгоре о ономе шта нас је задесило од 1944. год., али треба бити реалан па рећи да су Срби екстремно склони непотизму, миту и корупцији.

Можемо да се правдамо османлијским утицајем, али чињеница је да то нисмо успели да искоренимо 200 год.

Ако си заборавио на Арчибалда Рајса, подсетила бих те да га прочиташ поново. Он управо пише о корупцији, миту и непотизму у периоду краљевине.
А ако желиш да знаш и факте, улаз у архив Краљевине Југославије је слободан па прочепркај тамо мало по звучнијим именима политичара, чиновника и официра.
Ништа лепша слика стварности од ове, нажалост.

Možda se nisam dobro izrazio, ovo danas je direktno nasledstvo perioda od 45. godine. U vreme krvave otmice države od strane komunista, prekinuli su sve veze sa onom prethodnom državom, uveli su zabrane i slali u zatvore one koji su pomislili na staru Jugoslaviju ili Srbiju. A naravno da u svakom društvu postoji mito i korupcija, pitanje je samo mogućnosti i sankcija.

Možda se nisam dobro izrazio, ovo danas je direktno nasledstvo perioda od 45. godine. U vreme krvave otmice države od strane komunista, prekinuli su sve veze sa onom prethodnom državom, uveli su zabrane i slali u zatvore one koji su pomislili na staru Jugoslaviju ili Srbiju. A naravno da u svakom društvu postoji mito i korupcija, pitanje je samo mogućnosti i sankcija.

Sto se drzava vise mesa u sve i svasta, veca je korpucija.

Mislim, to vam je cak i naucno pokazano i dokazano.

- - - - - - - - - -

Izgleda da je Anđa muzički sakata. :sad2:

Pa kad je splavarusa i klaberka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back