- Poruka
- 204.669
Džeg voli slanncu, ali kad ga komšije ne gledaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, za tebe je Putinov proliv ukusniji nego francuski Fondant Chocolat Grand Cru.
Zbog toga i osoljavaš putina po tako džiberskim hotelima.
A , pa to su bre slike za Kamija.
narocito , ona , prva...
neg , sto ih ti bre gledoooooooo.
a nisam jos ni naglasio da su to iz zemlje BLABIJA.
dosle, da se dooooobro upoznamo a ti znas da sam ti Ja dobrodusan....

odakle god da su ruzne su...i ja sam u meksiku vidjala sve takve neke, tugica...nigde kasandre, ljovisne, esmeralde...![]()
Социјално љетовање у Макарској v2.0.
recimo , bazen sa obicnom vodom , bar u njemu i sada mozes misliti , pijane kanadjane i musko i zensko , satima , pored bara.
tu , moja noga nije krocila....

Pozdrav...![]()

ma, nije taj , koji je skocio sebi u goouzu.
ima , onaaaaaj , kome je braboljak i miris balege lepsi i bolji od Serbije...e Taj , tj tom se otvorise Oci , i za mu bi da Ti nemas , njegove pametne telefone , da bi moga da juris sa njima PIxxxx ili sta je vec u pitanju.
Elem, pitah , ga kad je tyoliko zabrinut i za tvoje zdravlje , da Ti da , pokloni , jedan njegov , od onijeha dva.est komada.
No , nu nema abera moj Protoce.

ova skroz leva ....liči mi na Cartera iz persons of interest
ovo kupio ceri za rodjos na preporuku ortaka iz epla... za basove razbijaju...
https://www.urbanista.com/index.php?productdetail=18533
ove su 50 evritja... nemaju bas srednejfrekventno podrucje kako volim ali su mehanicki sjajne i sasvim solidan zvuk za tu cenu...nisu za klasiku ali za ovo sto klinci slusaju je grom.a meni ova u sredini ima ista stopala kao Rifet...
samo fokusiraj fotku na taj deo... inače odoše oči de ne treba...
- - - - - - - - - -
prika, ovo mje ipak PHILIPS...
od pre skoro deceniju, a vreme im ne može ništa...
cena ista... može i upola tu i tamo... nimalo naivno...
ove su 50 evritja... nemaju bas srednejfrekventno podrucje kako volim ali su mehanicki sjajne i sasvim solidan zvuk za tu cenu...nisu za klasiku ali za ovo sto klinci slusaju je grom.
pa lepo, tehnika napredovala...
rekoh BRUTALAN zvuk... basevi... izolacija od spoljnog sveta (mada nije preporučljivo za živče, zveknuće ih kola)
da to ne valja...ali dosad su svake trajale mesec dva, ove imaju tri meseca and counting....
ni Veličanstvenogodakle god da su ruzne su...i ja sam u meksiku vidjala sve takve neke, tugica...nigde kasandre, ljovisne, esmeralde...![]()

Da, ali to su sve sirotinjske destinacije.
Pogledaj ovaj fotos sa mog telefona, slikan večeras.
To su mondenska mesta koja propuštaš, zahvaljujući besparici u kojoj si se našajo.
Eh , sto je lepo videt , kola na cistom parkingu , neg , rece li ti da sljakas na Kackoj PETLJI.
- - - - - - - - - -
ova skroz leva ....liči mi na Cartera iz persons of interest
I samo da znas , kod nje je sve prirodno![]()

ove su 50 evritja... nemaju bas srednejfrekventno podrucje kako volim ali su mehanicki sjajne i sasvim solidan zvuk za tu cenu...nisu za klasiku ali za ovo sto klinci slusaju je grom.