СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јес гледала ти бона некад филмове Розамунде Пилчер? Швабо снимио не зна се колико, сви су романтични и сви се дешавају у Корнволу или макар Сарију, и увек нека наивна и дивна млада жена упозна неког перфектног џентлмена који вози Бентли. Сунце, цвеће, перфектне баште, дивна нека скоцкана села...

И после наш човјек каже 'Швабо је звијер!' а Швабо романтик.

naravno...svi filmovi rozamunde pilcer se snimaju u pirgaviji i sveCkoj...
stvarno predivna oblast...

Јес гледала ти бона некад филмове Розамунде Пилчер? Швабо снимио не зна се колико, сви су романтични и сви се дешавају у Корнволу или макар Сарију, и увек нека наивна и дивна млада жена упозна неког перфектног џентлмена који вози Бентли. Сунце, цвеће, перфектне баште, дивна нека скоцкана села...

И после наш човјек каже 'Швабо је звијер!' а Швабо романтик.

naravno da je romantik, Adolf Hitler bio slikar iebo ga ti

da...i voleo cvece, i zivotinje...i pekmez od sljiva...
a kad je došao u Sloveniju pao na dupe od sreće i naredio da se to sačuva kad završi posao
pa mu javili tom prilikom za Hrvate šta umeju da rade ali on rekao da nema nameru da se meša pa da mu prišivaju posle na grbinu koju imao
našem kralju poklonio Mercedesa...

ko zna šta se tu dešavalo...

Ja koristim samo iTelefon 6s.

To je uredjaj ozbiljnih ljudi, a ne ruski telefon прдежь , ili kako se već zove brend kojim je Putin "matirao" solanu.

A a vidji Ti nju, oce , ono sto ne moze dobit od Putina.

Cek nisam u pravu , mozes dobit taj , prdez.

- - - - - - - - - -

gde ste narode napaceni a posteni :D

Dobro jutro :):cvet:

Не, бојим се да си то изхалуцинирао као и још много тога другог у твоме тобожњем животу :(

- - - - - - - - - -

A jes ti hajvan veLJiki, :)

ovamo se hval;is da imas teLEphon , pokusavas da Proroku spustis , more pre ce bit da mu ga dignes - ponos i:think:

kada na tvoju zelju za pomoc .a sam se ponudio, ono, TRAS , laz pa opet Laz.:rtfm:

nemas Ti moj , pirgavcu ni za kafu a kamol da Ti ikom nes das POKLONIS.:whistling:

neg , jos nijesi nam reka , kakva je razlika u mirisima balege Balkanske i te pirgavske.:rtfm:

ja bila malo tamo kod tebe u pirgaviju, tacnije cornwall...schöne ecke, sto bi rekli svabovi...
pirgavci k'o pirgavci, samo muce narod napaceni...

Што си била тамо?

- - - - - - - - - -

Postoji li neki komunista, socijalista, levicar, koji nije najvise u zivotu opterecen parama? :think:

Jbte, ceo im se zivot svodi na pare.

Има деда Мухика.

i tu opet nisi u pravu , nama je samo cilj da mozemo naxxxxxx kapitaljistice.

A love , samo kaplje.

Ти си Марси стварно знајо где да емигрираш.

Канада је најкомунистичкија земља западног света, а Трудо је мршави Тито.

Како си осетијо човече?

I kako sam obecao ( nijesam ti ja tam neki novokomponovani pirgavac, , koji nestooooooo obeca pa posle ka ona seljacka snasa...) Kami :)

Evo slika , onijeha sto ti kazes da naj -voles.:per:

uzivaj sada i pazi se da se ne umoris...:whistling:

29asb55.jpg

- - - - - - - - - -

Како си осетијо човече?

A sto ces , vise sam ti Ja davo , tak da su mnogi drugi i osetili.

a i ono , gledili mi sa Marsa , dje se bolje zivi tj , dje je veca sansa da se uziva a i nis raditi, mislim , ono manualno sas lopatom.

neg , os i ti slika malo iz kapitaljisticke Paname.

Ja mora ic , da hebem mater , onom sto me je ocinkario , sto sam lovu , iz bivse zemlje sklonia.

usput , nako i po malo se igra sa loptama, ma koje bre lopte , to su ...

Како си осетијо човече?

Тот је, болан, САО Торонта и јуначка Мисисага.

Има тамо нашег свијета поштеног и крезавог, их, не питај.

Тот је, болан, САО Торонта и јуначка Мисисага.

Има тамо нашег свијета поштеног и крезавог, их, не питај.

a i bogati , ima se i konjicki centar , ono gde se Trcis i gde se ima i balega konjskih...vec tebi dobro znanih.:whistling:

neg , ove djevojke , majkumu samo jedna je imala prirodne booobi boops , e sad , jel ti mozes pogodit koja je to.:think:

vala , nak meni bese nes mnogo tesko :rotf:

2igk3mw.jpg

Postoji li neki komunista, socijalista, levicar, koji nije najvise u zivotu opterecen parama? :think:

Jbte, ceo im se zivot svodi na pare.

ако своје учење зовеш дијалектички материјализам, а света књига ти се зове Капитал, јасно је да си оптерећен парама. и то углавном- туђим парама.

ако своје учење зовеш дијалектички материјализам, а света књига ти се зове Капитал, јасно је да си оптерећен парама. и то углавном- туђим парама.

ma jos nije savladao lekciju o " ROBI " ;)
i jos nikako da proggguuuuggglllaaaa, ko je to sto ima ROBU, daje je za novcani iznos po dogovoru i da na kraju transakcije , NOSI SVOJU ROBU.:hahaha:
jos nije naucio ista o prvobitnoj ranoj akumulaciji kapitala., kada i kako se stice.:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back