- Poruka
- 98.702
Svi ste odlepili...odoh ja da kupim kupaci, kad se vratim da ste se smirili 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

где си бре сирмијуме,сељачино једна?
Ајд у 100 марке да никад нећеш сазнати боју жабициног купаћег костима?
Нећу ни ја,можда..
али ти нећеш сигурно зато што си сировина од човека.

где си бре сирмијуме,сељачино једна?
Ајд у 100 марке да никад нећеш сазнати боју жабициног купаћег костима?
Нећу ни ја,можда..
али ти нећеш сигурно зато што си сировина од човека.
Marsi, kako si se proveo u Latinskoj Americi?
- - - - - - - - - -
Pokemoni su jedno 5464654 bitniji za moderno drustvo od Kosovskog Boja.
Da su ih pitali ko je bio Bertnard Rasel, pa i da se zgrazavam.

evo ja ću... spremaj pivo...
nisam mogao ranije da se javim, sad ću se raspravim sa Ninom nešto...

Cao Marsi
Pa jeste Marsi, lepa je ta Latinska Amerika, narocito zene i priroda, drustvena uredjena su im obicno Ubi Boze.
Nego sada sam u velikoj dilemi , sta da uradim.
Dakle , ovo , sto imam neko znanje i prenosim drugima, dobih jednu ponudu da i to veoma primamljivu iz daleke AUSTRALIJE.
Sta bi bilo vase misljenje ...
I'm please to inform you about the Business Proposal i have for you. For more details please contact this email:
mxxxxxxxxxxxxx@gmail.com
Sincerely,
Mrs Dxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxx
Senior Officer Audit & Risk Management
Resource Management and Strategy
PO Box 3317 | 52-54 Franklin St Manuka ACT 2603
P: 02 6234 5470 E: xxxxxxxxxxxxx@cg.catholic.edu.au
- - - - - - - - - -
E imas Pivo od mene....
novi Afatar....![]()
Dakle , sujete , ego i dalje radi...
a sve nesuglasice se mogu i razresiti PP.
Ban bi trebao da bude kao zadnja instanca i to za stvarno ...veliki prekrsaj.
- - - - - - - - - -
A samo za tebe, bit ce slike lijepe VENECUELANKE....
Ti i volis takve koje imaju pozadinu da se troje mogu kesati a bogamu i moglo bi i cetvrti da se tu negde i ugura.
i jes , nikako nisam mogao da nadjem GEOGRAFSKU ODREDNICU Latinska AMERIKA ali , sta Ja znam....kada imam ono starinsko obrazovanje u kome se nekada ucilo da postoji; severna Amerika, pa Srednja Amerika , pa Juzna Amerika i ono , stavljali koje su DRZAVE im pripadale.
Ako daju besplatne prostitutke, prihvataj, ako ne, nemoj da se cimas cak do Australije, to je smor.
U pitanju je Cela skolska godina , malko je drugacije neg je tu ili ovde kod nas.
bih Ja prihvatio da je recimo , semestralnoga tipa, USLOVI SU ODLICNI , PLATA JE veoma dobra, placena povratna karta ...ali i velike obaveze...
nema tacne odrednice, sati rada, nema tacne odrednice , broja studenata i jos par sitnica.
A meni bi onda , ovde , hmmmm, prestala lova da stize...jer cim radim , vise neg sto je dozvoljeno , oma Taksa ideeeee, pa Ti se ne isplati raditi , jer sve , kazem skoro sve , ti uzmu.
u velikoj sam dilemi , u kontaktu smo i preko SKYPA.
dobih i poziv da ih posetim...
ebemu misa a to isto , mislim jos i vise , ponudih svojoj .ocu reci basoj drzavi , a oniiiiiii. JOK.
Ako daju besplatne prostitutke, prihvataj, ako ne, nemoj da se cimas cak do Australije, to je smor.
- - - - - - - - - -
Pa iskreno, volim kada zena ima dupe, sise obicno i ne primetim, ali dupe primecujem odmah.
Mislim da ne mozes da nadjes ni geografsku odrednicu 'Srpska kafana', pa opet se uvek hvalis kako si zdrao tamo sa Zokijem Radmilovicem.
Za zemske, nikada nije bilo problema,
nikako mi nije bilo jasno , sto su samnom, em , nisam bio lep , em nisam ,imao lovu i takoooooo, pa i sada, bas i nisam za odpadke takozvane HURVE.
A SRPSKA KAFANA je bilo mesto okupljanja mladih, onih kojima je umetnost bilo nesto normalno u zivotu i da kretali se medju Bardove Jugoslovenske pozorisne Elite.
i ZORAN RADMILOVIC i drugi su bili sasvim normalni spram obicnih ....
i ONO sto Ti nazivas hvalom , moje je misljenje da je to u ono vreme bilo normalno, i meni je stvarno zao , sto i ti nisi mogao imati , nesto tako.
i STO TOGA DANAS NEMA.
Nema Srbija kinte da ti placa to.
Zato, uzimaj sto vise od onih drzava koje imaju, drzave za to i sluze.
Samo, bas je Australija daleko, i kao to rekoh, to se prihvata samo ako ti ponude i neke zenske, ALI, nemoj da te navataju samo na fizicki izgled, jer je to besmislica, najbitnije je da su super u sexu.
e, Postoji , ono duble TAX, i placas tamo taksu na primanja a i ovde, Cistom glavom ulazim u transakciju.
naucih ti Ja , sve to , i imam iskustva sa Kinom,
A Srbiji , sve dok imate na polozajima nesposobne i neobrazovane ljude...bit ce vama jos i gore.
i nisam trazio , ista , vise neg sto bi bilo ,
no sve mi se cini , da sam mozda trebao Ja njemu da dam lovu......
Ima i toga danas, samo je podeljeno. Intelektualne rasprave se sada vode u kulturnoj atmosferi, umesto sa alkoholicarskim umetnicima, i ostalim pijanim agentima Sluzbe- profesorima, lekarima, advokatima, itd.
A alkoholicarsko-narkomanske bahanalije su danas odvojene od intelektualizma, i napredovale se i razvile zbog toga; tako da ti isti profesori i lekari ne moraju da se foliraju da su neki intelektualci, nego lepo plate i seksaju.
Danas zaista ne moras da vodis intelektualnu raspravu sa nekim alkoholicarem, jer je to stvarno besmisleno. Intelektualne rasprave vodis sa treznim ljudima, a sa alkoholicarima ides da se bahanalises i predas najprizemnijim porocima.
Vidis Marsi, to ti je logicna posledica podele rada, slobode i razvitka slobodnog trzista, sve se to iskristalise i razvije iz te prvobitne bare.
Treba da im se nahebes sestre komunisticke, koliko poreza i taksa mogu da izmisle vise u pm.
A da, Srbi vole kada im dajes lovu, tada ce ti biti naj prijatelji.
hebiga , nema nis tu sa komunizmom , vec kapitalizam ti radi ,li radi.
ovde se i lepo kaze da radnik tek posle prvoga jula, radi za sebe...jer po placanju svih taksi , pola godine , pripada drzavi.
i ima se i jos nesto , recimo , uvode namete na benzin , recimo sada eko taksa i na kraju , jos dodaju taksu na tu taksu...i tako se to radi.
kod koga je vlast , sve moze i ...sto je veoma vazno , i prolazi.
bas kao i kod vas.
Znam, komunjarska su to posla moj Marsi, gde god da pobegnes na planeti Zemlji, ne mozes da pobegnes od *********
Kako ti stoji. Meni se sve nešto oklembesi teloSvi ste odlepili...odoh ja da kupim kupaci, kad se vratim da ste se smirili![]()