СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јесте, упркос томе што су јој којекакви Аписи, иначе данас национални хероји, побили фамилију, остала је алтруиста.

Занимљиво је да је једину љубав и милост у животу пронашла у католичком самостану.

Ја се прекрстим када неко помене Краљицу Наталију и кажем "Ако можеш праштај".

ne razumem, zar ne treba takvu ZENU pominjati?

licemerje je cutati o njenoj velicini

- - - - - - - - - -

Баба сад има буквално деведесет година, тако да је мало глупо пребацивати јој да не изгледа као старлета.

У своје доба, пак, била је рибетина.

kao sto je glupo i na osnovu slike od pre 140 godina komentarisati da je nasa kraljica bila brkata zena...a nije

ne razumem, zar ne treba takvu ZENU pominjati?

licemerje je cutati o njenoj velicini

Да, али у правом контексту.

Треба признати да је Наталија Обреновић била жртва истих терориста који су убили њеног сина и снају, као и Надвојводу Франца Фердинанда и његову жену Софију.

- - - - - - - - - -

Иначе, долазимо у ситуацију да истовремено хвалимо Троцког и Марију од Данске, обоје као дивне особе.

Али не можемо, јер по дифолту особа може веровати да је само једно од њих било А ОК.

Да, али у правом контексту.

Треба признати да је Наталија Обреновић била жртва истих терориста који су убили њеног сина и снају, као и Надвојводу Франца Фердинанда и његову жену Софију.

dobro...a sad mi objasni po cemu je licemerno moje pominjanje Natalije? posto si uleteo sa tom pricom upucenom meni

Све има своје чари, и патрицијски глатко лице Помпеја Великог, и негована брада св цара Николаја Другог.

Једино што нема шарма су бркови без браде или брада без бркова, јер у првом случају прети сличност са Гидром или некаквим мађарским цариником, а у другом са терористом.

Све има своје чари, и патрицијски глатко лице Помпеја Великог, и негована брада св цара Николаја Другог.

Једино што нема шарма су бркови без браде или брада без бркова, јер у првом случају прети сличност са Гидром или некаквим мађарским цариником, а у другом са терористом.

Да, то је језиво.

upravo na državnoj TV RTS2

- - - - - - - - - -

Rafal u nebo

68169.jpg

• Naziv:
  • Rafal u nebo
  • Žanr:
  • Godina:
  • 1958
  • Trajanje:
  • 78min

16:08RTS 2Ocena7.7

Sadržaj

Naišavši na spaljenu kuću i pobijenu decu, partizanski oficir odlučuje da se osveti ubici, četniku Malivuku, na isti način.

Uviđa, međutim, partizan ne može da puca zbog zločina oca u nejaku decu, pa svoj rafal ispaljuje u nebo

- - - - - - - - - -

eto, crno beli film o četnicima i partizanima na RTS2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back