СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne podrazumeva se...gledaoci bi radije gledali direktne prenose derbija, sigurna sam, ali cvrc

a i ovo si prevideo? :lol:

''RTS i "Avala film" svojevremeno su bili koproducenti brojnih filmova na koje danas Javni servis ima "stalna prava". ''

Meni je žao što su za potrebe Mire i Slobe brisali Q trake sa Nevenom, Kolariću Paniću, Čik pogodi ko sam...
samo da bi teta Mira priopćila raji nešto harizmatično lapidarno a sa druge strane nam uvalila karinu - Kineze i Bosance po Beogradu
Od Kineza i neke fajde iako ih ništa ne razumem...

- - - - - - - - - -

evo otprilike ovako je bilo

Poslednja izmena:

evo poslao sam nekoliko prijava za neispravan rad foruma - šta god napišem nestane
verovatno Tab nešto opet popravlja iako nije trebao da dira

- - - - - - - - - -

Тражили су ону ствар :D То је џабе, бре, Проко, а српска државна телевизија је шворц к'о Грчка.

Не мислиш да би неко нормалан хтео да гледа филмове из ФНРЈ?

Al zato vi Bosanci oćete STABILAN posa po Beogradu ko da je Tita živ og pljujete (zbog griže savesti za ono što ste zasrali)

evo posle 20 i kusur godina stižu PRVI REZULTATI VRŠLJANJA PO BEOGRADU - živo sranje od grada...

Platin brine o govnovodu na zalepljenoj temi, stiglo do pucanja... misim Krstin Krizni Štab...

- - - - - - - - - -

A šta se proizvodi uBosni bolan?
Daj neki autentičan proizvod sem tuzlanske soli i belaja?

- - - - - - - - - -

И доћ ће моја пунца на твоју позцију у творници, а ти се мош јебат таки мали и глават и никаки.

a šta ću kukavac kad imam samo srbijanski pasoš... nemam HR putovnicu za svaki sučaj pa za Sloveniju... :smeker:

Meni je žao što su za potrebe Mire i Slobe brisali Q trake sa Nevenom, Kolariću Paniću, Čik pogodi ko sam...
samo da bi teta Mira priopćila raji nešto harizmatično lapidarno a sa druge strane nam uvalila karinu - Kineze i Bosance po Beogradu
Od Kineza i neke fajde iako ih ništa ne razumem...

- - - - - - - - - -

evo otprilike ovako je bilo

:lol:

Много се добро разумеш у емисије за децу.

Јах болан, имал посла занас?

Јебему сињу жеравцу штас се стисо!

Danas obasjala nova vest, dvoj'ca veselih drugara sa periferije dobijaju direktnu liniju do modernog sveta. Piše da bus 27E produžava trasu i ide do okretnice kod ušća. Napokon i njima d asvane, sad mogu da vide kako izgleda urbani Beograd.

onda su obrisali Duško Dugouško SNEŽNI ČOVEK, našli smo traku al obrisano...

al zato su nam uvalili Kineze i Bosance...

i sad sa kineskim olovama Bosanke uče našu djecu umjesto da se vaspitavaju na Čik Pogodi Ko Sam (Bosanac)

Расејани, другарица Мира је била видовита.
Ко је од нас знао да ће Кина таква сила постат!
На време нас је окренула правим људима. :D
Знала је другарица на ког коња да се клади!

Danas obasjala nova vest, dvoj'ca veselih drugara sa periferije dobijaju direktnu liniju do modernog sveta. Piše da bus 27E produžava trasu i ide do okretnice kod ušća. Napokon i njima d asvane, sad mogu da vide kako izgleda urbani Beograd.

А то дваеседам е је нека аутобуска линија?

Ја мислио неко одељење у болници, тако нешто :(

U sunce ti iebem žarko...
Bosna Mirijevo - Bosna Novi Beograd

e halal vam vera... nasred Beograda...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back