СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e dobro si došo
ti se razumeš u filmove

pre neko veče odem na sehu sajt sve sam odgledo ali mi nisu jasni oni GAU filmovi
dodju muški skinu se i čekaju ženske a njih nema, mnogo dugačak uvod
počnu oni da prekraćuju vreme dok ne stignu ženske, ja odem da skuvam kafu
vratim se a oni i dalje prekraćuju vreme
što je najgore isto bilo i u drugom i u trećem i u četvrtom...
jel to počele da fale menadžerke na penis?

pa ko rekoh da tebe pitam...

Ma samo nastavi, ne trudi se da dobaciš dalje, vi'š da ti ne ide.

nervozna sam, a nervirate me i vi sa tim svakodnevnim medjusobnim dodeljivanjem ''dijagnoza''

Nervoza se može izbaciti... svaki čovjek može biti srećan... nas su ubijedili da je normalno biti u brizi, strahu, stegnut, anksiozan i šta ja znam šta sve ne...

Kad je neko srećan, narod na njega gleda k'o na malo ludog... ono: ni brige ni pameti...

Другари, имате ли ви неки тренутак савршене среће?

Моменат када је све било како треба, и када сте имали утисак да се време зауставило и да не постоји ништа осим тог тренутка и вас у тој ситуацији?

Имате ли неко место, догађај или особу којој се враћате када вам треба снаге, концентрације и бег од свакодневице? Вашу Мисаону Палату.

Нечији додир, осмех. Лењи летњи дан. Вреле ноћи испуњене пријатељском љубављу, алкохолом, шалом, лудоријама. Или врела летња ноћ испуњена вољеном особом?

Недељно развлачење по кући. Заједнички породични моменти. Први осмех вашег детета, прво сећање на мајку, оца, брата. Нека паметна бака или деда, очито из другог времена, али драги и бистри?

Летовање, зимовање, викенд, пландовање. Или пак пословни успех, тренутак поноса, колегнијалности? Осећај да растете као особа и стручњак. Велика професионална победа.

Савршена плажа, зима поред камина или на скијама, стари град са уским улицама и Она са којом после тога идете у Хотел?

Имате ли то другари?

gameboy.jpg
cartridge.jpg

naravno, skoro 400 kertridža a Tetris najbolji
nesrećnim me čini što ne mogu nafatam nekih par naslova al opet bih igrao Tetris
Nabavio sam i nov set punjivih duracell baterija traju ko lude pune se za tri i po sata
Ovo je najbolje dizajniran i tajmingovan tetris od svih do sada igranih na raznim kompjuterima

Јесам начисто :lol: Али нисам мислио само на њу у овом посту.

Више сам мислио генерално на срећу и њене разне аспекте.

Znam, zezam se... svaka osoba treba prvo da raščsti odnos sa roditeljima... mislim da je Jung (ili Frojd) rekao da mu ne dolazi onaj ko "roditeljima nije sve oprostio"... da njemu nema šta da pomogne...

Što sam to sad rekao?! :)

Da, mislim da svako ima i takva mjesta i takve momente... osim baš onih totalnih sjebada...

Тачно.

Мислим да људи полако постају тужни јер не могу да понове те моменте.

Није поента чезнути, него открити шта их је учинило тако лепим, да бисмо знали како опет да им приђемо.

Ih, pa ne moraš da mi persiraš, imam ja do penzije bar još 5-6 godina.

evo ovaj nesrećni čovek...
misli da je uspeo samo zato što se furgonisao do Beograda
stao na beton i odmah se enlajtovao

siroma misli da zna šta je periferija al zato nosi sardine i mesni narezak u Grčku
još se hvali kako ga saobraćajna policija savetovala da smanji brzinu jer vozi krš pa će se raspadne
a ni lubenice ne plaća

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back