- Poruka
- 98.702
Što si ti sad bijesna?
nervozna sam, a nervirate me i vi sa tim svakodnevnim medjusobnim dodeljivanjem ''dijagnoza''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što si ti sad bijesna?
odvratni ste svi od reda
Nosfi brate, ti si se zaljubio u Pirgavušu!![]()
Али нисам мислио само на њу у овом посту.e dobro si došo
ti se razumeš u filmove
pre neko veče odem na sehu sajt sve sam odgledo ali mi nisu jasni oni GAU filmovi
dodju muški skinu se i čekaju ženske a njih nema, mnogo dugačak uvod
počnu oni da prekraćuju vreme dok ne stignu ženske, ja odem da skuvam kafu
vratim se a oni i dalje prekraćuju vreme
što je najgore isto bilo i u drugom i u trećem i u četvrtom...
jel to počele da fale menadžerke na penis?
pa ko rekoh da tebe pitam...
JA sam malo lepši od njih. I pametniji. I seskipilniji. Ali ni ostali nisu loši, zato nas sve voliš.

nervozna sam, a nervirate me i vi sa tim svakodnevnim medjusobnim dodeljivanjem ''dijagnoza''
svoje memoare postavljaj na blogu
Другари, имате ли ви неки тренутак савршене среће?
Моменат када је све било како треба, и када сте имали утисак да се време зауставило и да не постоји ништа осим тог тренутка и вас у тој ситуацији?
Имате ли неко место, догађај или особу којој се враћате када вам треба снаге, концентрације и бег од свакодневице? Вашу Мисаону Палату.
Нечији додир, осмех. Лењи летњи дан. Вреле ноћи испуњене пријатељском љубављу, алкохолом, шалом, лудоријама. Или врела летња ноћ испуњена вољеном особом?
Недељно развлачење по кући. Заједнички породични моменти. Први осмех вашег детета, прво сећање на мајку, оца, брата. Нека паметна бака или деда, очито из другог времена, али драги и бистри?
Летовање, зимовање, викенд, пландовање. Или пак пословни успех, тренутак поноса, колегнијалности? Осећај да растете као особа и стручњак. Велика професионална победа.
Савршена плажа, зима поред камина или на скијама, стари град са уским улицама и Она са којом после тога идете у Хотел?
Имате ли то другари?
Јесам начистоАли нисам мислио само на њу у овом посту.
Више сам мислио генерално на срећу и њене разне аспекте.

![]()
![]()
naravno, skoro 400 kertridža a Tetris najbolji
nesrećnim me čini što ne mogu nafatam neke naslove al opet bih igrao Tetris
Nabavio sam i nov set punjivih duracell baterija traju ko lude pune se za tri i po sata
Ovo je najbolje dizajniran i tajmingovan tetris od svih do sada igranih na raznim kompjuterima

Јесам начистоАли нисам мислио само на њу у овом посту.
Више сам мислио генерално на срећу и њене разне аспекте.

Sve je to iluzija, a ti se prskaš snjome.
ma bez'bre tamo, cuj ti si sve naj naj![]()
Капирам.![]()
Znam, zezam se... svaka osoba treba prvo da raščsti odnos sa roditeljima... mislim da je Jung (ili Frojd) rekao da mu ne dolazi onaj ko "roditeljima nije sve oprostio"... da njemu nema šta da pomogne...
Što sam to sad rekao?!![]()
Pa nećemo da se lažemo valjda, znamo se svi ovde?

plati lubenicu lopove
Da, mislim da svako ima i takva mjesta i takve momente... osim baš onih totalnih sjebada...
Da, mislim da svako ima i takva mjesta i takve momente... osim baš onih totalnih sjebada...
ne znamo se...evo ja vas ne znam![]()
bolje kopati u svom mjestu nego doći u Beograd pa kopati al za drugoga
beton je iluzija a rifet se primio...
Ih, pa ne moraš da mi persiraš, imam ja do penzije bar još 5-6 godina.
- - - - - - - - - -
Ma da, a ti smeš da dođeš u Beograd?

Ih, pa ne moraš da mi persiraš, imam ja do penzije bar još 5-6 godina.