СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da obnovimo gradivo, danas, upravo sad na DRŽAVNOJ TELEVIZIJI idu 3 filma:

RTS 2

• 15:00
    Kozara
  • 17:10
    Sutjeska
  • 19:20
    Desant na Drvar

Козара је баш потресан филм.

Сећам се оне сцене када се неки човек крије испод земље, а нацисти бајонетима пробијају земљу да виде има ли доле рупа, а човек прислони своју руку на бајонет и даје отпор сечиву да би усташа мислио да бајонет иде кроз земљу.

ljubomora je urodjeno osecanje kod homo sapiensa, samo je kod nekih vise izrazena a kod nekih manje...oni sto tvrde da ic nisu ljubomorni, lazu...

И ја то рекох, а они се сви бацили на патолошку љубомору. :lol: Чак је и Ками, иначе проповедник ниских страсти и ослобођења ума, омануо. :D

Интересантан развој догађаја. :)

Козара је баш потресан филм.

Сећам се оне сцене када се неки човек крије испод земље, а нацисти бајонетима пробијају земљу да виде има ли доле рупа, а човек прислони своју руку на бајонет и даје отпор сечиву да би усташа мислио да бајонет иде кроз земљу.

neki Čovek se zove Bata Živojinović

dobro pa bar zapamtiš amerikanske glumce... znaš im i horosopski znak...

film sutjeska je u toku, razumem što vas sad baš nema na temi, zalepili ste se ispred malih ekrana, mora da vas je ričard barton u ulozi tita prosto opčinio :D

- - - - - - - - - -

a816484b-c68e-45ca-a75b-aef91b9217d5.jpg

neki Čovek se zove Bata Živojinović

dobro pa bar zapamtiš amerikanske glumce... znaš im i horosopski znak...

Zar se ne zove Velimir? Izdaju te udarničke godine polako. :sad2:

- - - - - - - - - -

film sutjeska je u toku, razumem što vas sad baš nema na temi, zalepili ste se ispred malih ekrana, mora da vas je ričard barton u ulozi tita prosto opčinio :D

- - - - - - - - - -

a816484b-c68e-45ca-a75b-aef91b9217d5.jpg

Svi diktatorski režimi su vladali zahvaljujući lažima i propagandi. Ovo je odličan primer.

Svi diktatorski režimi su vladali zahvaljujući lažima i propagandi. Ovo je odličan primer.

Ceo svet funkcioniše na istom principu.
Ali čemu POLICIJA?
Policija je mehanizam manipulacije - uhapsiće čoveka zbog pakovanja viršli ili predumišljaja da predje na crveno
ali je nemoćna da uhapsi lopova iz vlasti sa predumišljajem kradje.

Policija je zapravo sviranje kurtzu, da se ne lažemo jer služi sistemu manipulacije
plus dobijaju platu

Ceo svet funkcioniše na istom principu.
Ali čemu POLICIJA?
Policija je mehanizam manipulacije - uhapsiće čoveka zbog pakovanja viršli ili predumišljaja da predje na crveno
ali je nemoćna da uhapsi lopova iz vlasti sa predumišljajem kradje.

Policija je zapravo sviranje kurtzu, da se ne lažemo jer služi sistemu manipulacije
plus dobijaju platu
Kad ih zoveš, nikad ih nema.Ako kreneš sam da rešiš problem, dolazi interventna.

Dobro jutro...djezeri.:)

Sto se tice ljubomore u relaciji , je i normalna stvar i cak je i pozeljna.

Problem je u nacinu spoznaje i nacinu ispoljavanja iste.

ljubomora je prisutna kod svih nas u razlicitim oblicima...da ne bih objasnjavao i nema nikakve veze sa Zaviscu partnera.

Ali veliku ulogu u nacinu ispoljavanja kod nas ima veze sa materijalnim...posedovanje.

MOJ -MOJA :ok:

Ред је да се присетимо и овде:

На данашњи дан, пре 75 година, основана је једна од најмонструознијих творевина у историји, усташка НДХ, под патронатом римокатоличке цркве...

(још један од мојих филмова поводом споменика у Београду)

Слава свим жртвама и вјечнаја памјат!

Da , dobro je da se neko setio ...inače ja sam pobegao sa foruma i došao u kafanu , jer mislim da je dobro izbegavati ovih par dana do izbora .
Jednostavno neću da učestvujem u sopstvenom zaglupljivanju i da komentarišem zašto tek sada velja pljuje po vućkovim a nije to uradio pre 10 dana i zašto ovo a ne ono .

April je prepun istorijskih događaja i ne treba trošiti snagu na gluposti , jel će šešelj da hapsi ili će neko drugi njega

ljubomora je prisutna kod svih nas u razlicitim oblicima...da ne bih objasnjavao i nema nikakve veze sa Zaviscu partnera.

Ali veliku ulogu u nacinu ispoljavanja kod nas ima veze sa materijalnim...posedovanje.

cekaj bre, kako mislis to da je pozeljna? zasto, kome?

Da , dobro je da se neko setio ...inače ja sam pobegao sa foruma i došao u kafanu , jer mislim da je dobro izbegavati ovih par dana do izbora .
Jednostavno neću da učestvujem u sopstvenom zaglupljivanju i da komentarišem zašto tek sada velja pljuje po vućkovim a nije to uradio pre 10 dana i zašto ovo a ne ono .

April je prepun istorijskih događaja i ne treba trošiti snagu na gluposti , jel će šešelj da hapsi ili će neko drugi njega

:worth:

Добро дош'о! :lol::D

нека тебе и Рорке :lol:
има нас којима није била потребна :zper:
ћао марси ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back