СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Али, Софке, ништа лепше него кад те погледа неки фрајер, а онда ухватиш како му твој дечко/муж упућује севајући поглед... :lol: Верујем да је тај осећај непроцењив и мушкима, кад је у питању обрнута ситуација. Ево, мушки, изјасните се. :D

Сурка бре па као избећи погледе, ако неко добро изгледа?
Мени је чак и годило да се мм допада и другим женама,ал озбиљно :lol:
претпостављам да ни њему није сметало што и мене гледају;)
нити сам производила љубомору, нити сам доживела љубомору.
мени је то скроз непознат осећај :think:

и барвече , а изгледа и лаку ноћ.....

608368-lotto-win.jpg

ovaj... khm khm.. ne znam da li sam vam pričao... one dve pakle cigara što sam stavio sinoć u 14 bubnjeva?
e pa od tih 14 - 12 sam omanuo

a od preostala 2 pohvajujem Texas 6/45 i Illinois 6/52
tu sam utrefio po jedan broj pa sad imam neku odštetu - sa dve paklice cigara pao na onu originalnu od preksinoć

Utakmica vaterpolo lige BiH: Vatepolisti Semizovca igraju utakmicu s ekipom Rogatice. Trener ekipe Semizovca ide uz rub bazena i daje upute svojim igračima i kaže igraču Hasi koji vodi loptu:

– Daj loptu Muji, daj Muji! – a Haso i dalje vodi loptu i prijeđe jednog protivničkog igrača.

Opet trener:

– Baci loptu Muji, baci Muji! – a Haso ide dalje s loptom, opuca i zabije gol.

Trener se na njega dere što ga nije poslušao, a Haso će na to:

– Pa, što je, zabio sam gol!

Trener odgovara:

– Jeb’o te gol, udavi se Mujo!

:hahaha::hahaha::hahaha:

Али, Софке, ништа лепше него кад те погледа неки фрајер, а онда ухватиш како му твој дечко/муж упућује севајући поглед... :lol: Верујем да је тај осећај непроцењив и мушкима, кад је у питању обрнута ситуација. Ево, мушки, изјасните се. :D

Јој, нека хвала.

Увек сам бежала од љубоморних типова.

Мада ми је један рекао како је њему истовремено супер што ме други гледају, а уједно му развија гнев. И онда је реаговао одложено. И због тога је добио педалу. :manikir:

Јој, нека хвала.

Увек сам бежала од љубоморних типова.

Мада ми је један рекао како је њему истовремено супер што ме други гледају, а уједно му развија гнев. И онда је реаговао одложено. И због тога је добио педалу. :manikir:

To sto SUR opisuje ima neke koristi jedino i samo ako posle bude divlji u sexu, tipa da te kazni ili tako nesto.

Ali obicno to nema veze sa tim, nego sa nekim pateticnim muskim pasivnim agresijama i prebacivanjima.

Tako da, to sto SUR opisuje je uzas uzasa. I u principu, treba izbegavati i zene i muskarce koji se loze na te situacije, iz razlicitih razloga. To je najgora zensa osobina, uzivanje u paznji i potpuna nesposobnost da je dajes. A i najgora muska, ljubomora.

Љубомору сам, након тог поменутог искуства, почела доживљавати као сумњу у мене. А никад нико није имао разлога јер сам у том смислу увек била коректна. Осећај који може стравично да ме удаљи од партнера.

To sto SUR opisuje ima neke koristi jedino i samo ako posle bude divlji u sexu, tipa da te kazni ili tako nesto.

Ali obicno to nema veze sa tim, nego sa nekim pateticnim muskim pasivnim agresijama i prebacivanjima.

Tako da, to sto SUR opisuje je uzas uzasa. I u principu, treba izbegavati i zene i muskarce koji se loze na te situacije, iz razlicitih razloga. To je najgora zensa osobina, uzivanje u paznji i potpuna nesposobnost da je dajes. A i najgora muska, ljubomora.

Ух, треба да се правдаш због нечег за шта ниси крив.

Или још боље, тај осећај да ће се он осећати лоше па се спутаваш због њега.

- - - - - - - - - -

Nista gore od ljubomornih zena samo sikcu

Да, зато си ти решио доживотно да се повучеш у илегалу. :lol:

Љубомору сам, након тог поменутог искуства, почела доживљавати као сумњу у мене. А никад нико није имао разлога јер сам у том смислу увек била коректна. Осећај који може стравично да ме удаљи од партнера.

Ljubomora i jeste delom sumnja u partnera, ne samo nesigurnost. Kompleksno je osecanje, i povezano je sa sujetom.

Mislim, sumnja u one sustinske stvari, ne ove gluposti kao sto su fizicka prevara, i to. Sumnja u to da ti se partner daje, da mu nisi najbliza/i itd.

Zato to jeste losa osobina.

Ali najgora zenska osobina je ono sto sam napisao- potpuna nesposobnost da se dajes, vec da zivot dozivljavas kao takmicenje muskaraca koji ce vise da ti se daje. To je ona sustinska razmazenost, i sebicnost. To su najgore zene.

Ma uzasne ste jednostavno ae na muskarce nego na druge zene stalno ujedale bi od ljubomore.
Ako je neka posebno lepa pametna ili na neki nacin ostvarena (iz vase vizure) qqqq
Omca I satara

Има Дерко тога на обе стране.

Имам једну у окружењу која би да је виде и као супер рибу и као супер паметну, а није супер ни једно ни друго.
У стању је да се дружи само с инфериоркама.
Такве јој нису претња.

Ипак нису све такве.;) Као што ни мушкарци нису сви такви.

Има Дерко тога на обе стране.

Имам једну у окружењу која би да је виде и као супер рибу и као супер паметну, а није супер ни једно ни друго.
У стању је да се дружи само с инфериоркама.
Такве јој нису претња.

Ипак нису све такве.;) Као што ни мушкарци нису сви такви.

To je druga vrsta ljubomore, i nju vise imaju muskarci. Tipa, muskarci vise ne podnose druge muskarce i drugare u odnosu na zene. Zbog toga su mi one price o laznim zenskim prijateljstvima uvek bile smejurije, u kontekstu da je to kod muskaraca 3 puta gore, samo sto muskarci znaju da budu racionalniji i bolje kamufliraju i potisnu to u javnosti. Zene se teze kontrolisu.

verujem ti...da si se sebe uverio u to...:lol:

ljubomora je svojstvena nizim klasama i rasama i onima koji i ako su se fol drustveno uzdigli perushke i dalje iz dupeta vire
razni cigani latinosi i ostali crnci
zato kod njih uvek vike dreke i spanske serije
civilizovani obrazovani ljudi to resavaju kulturno recimo odu zajedno u pozoriste i posle objave razlaz-ko Putin i njegova bivsa zena

ljubomora je svojstvena nizim klasama i rasama i onima koji i ako su se fol drustveno uzdigli perushke i dalje iz dupeta vire
razni cigani latinosi i ostali crnci
zato kod njih uvek vike dreke i spanske serije
civilizovani obrazovani ljudi to resavaju kulturno recimo odu zajedno u pozoriste i posle objave razlaz-ko Putin i njegova bivsa zena

to sto je covek obrazovan, civilizovan i kulturan, i ne pravi scene, ne znaci da mu je ljubomora strano osecanje...

у почетку и једнима и другима годи, као доказ је љубави :zcepanje:
касније је хорор.
ја по природи нисам кокетна, и верујем да би се увредила најстрашније.
и наравно да је то сумња, или просто болест оног који је производи,
и те персоне су за избегавање ;)

Ред је да се присетимо и овде:

На данашњи дан, пре 75 година, основана је једна од најмонструознијих творевина у историји, усташка НДХ, под патронатом римокатоличке цркве...

(још један од мојих филмова поводом споменика у Београду)

Слава свим жртвама и вјечнаја памјат!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back