СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Немачко приморје није баш душу дало за неглиже и бикини.

Да, то је неки сасвим други шмек. Такав је и велики део шкотске обале у источном лоуландсу - километарске плаже, северно небо, увек ветар. Врло лепо, помало меланхолично, и нешто сасвим друго од народског доживљаја мора.

West Sands, моја алма матер.

642685.jpg

Ma, није ми жао што ме смлатио (ја 60-ти а он 120-ти ниво), него што ми покварио низ. Мада, и не толико, очекивала сам да на десетој у низу добијем неку награду, али изгледа да то не награђују.
Бар да сам стигла до 20-те, па да будем сигурна 100%. :mrgreen:

Ma, није ми жао што ме смлатио (ја 60-ти а он 120-ти ниво), него што ми покварио низ. Мада, и не толико, очекивала сам да на десетој у низу добијем неку награду, али изгледа да то не награђују.
Бар да сам стигла до 20-те, па да будем сигурна 100%. :mrgreen:

a mozda nagradjuju na 15-tom :zlocko: :lol:

Да, то је неки сасвим други шмек. Такав је и велики део шкотске обале у источном лоуландсу - километарске плаже, северно небо, увек ветар. Врло лепо, помало меланхолично, и нешто сасвим друго од народског доживљаја мора.

Лепо.

Има нешто лепо у удисању јода, шетње на плажи и једењу рибе "са извора" а да не мораш да бринеш о меланому, сунчаници, топлотном удару и фолирантским јужњачким заводницима, које би нам Ками сада лепо дефинисао.

Лепо.

Има нешто лепо у удисању јода, шетње на плажи и једењу рибе "са извора" а да не мораш да бринеш о меланому, сунчаници, топлотном удару и фолирантским јужњачким заводницима, које би нам Ками сада лепо дефинисао.

У Шкотској сам то ја! Хахах.

У Грчкој ме никад не би примили у синдикат јужних заводника. Сто би ми мана нашли, од мањка рутавости на даље. Лепо је бити негде где се цени наша врела шпанска крв, а то није на југу.

У Грчкој ме никад не би примили у синдикат јужних заводника. Сто би ми мана нашли, од мањка рутавости на даље. Лепо је бити негде где се цени наша врела шпанска крв, а то није на југу.

Хебеш Шпанију, југоисток рулззз! :heart:

Хаха, баш тако.

Све је о закону понуде и потражње. На северу су чак и људи као ми "врели јужњаци". :lol:

Једна занимљивост са такве обале је постојање малог аеродрома на острву Бара (Barra). Три аеродромске писте су на самој плажи, а слетање и полетање авиона зависи од плиме. и осеке

images

images

Не. Како? :lol:

Држе чашице наопако, ако капираш, са супротне стране од уста, само са два прста. Онда се лагано куцну доњим делом, да скакућу и лупкају, као далеко да чујеш крекет жаба. Један каже, са задовољством, 'крекрекре!' а други одговори, не сећам се више шта. Тако два-три пута, куцкају и понављају, и тек онда потегну и попију.

Једна од милион њихових фора, мени било симпатично.

Држе чашице наопако, ако капираш, са супротне стране од уста, само са два прста. Онда се лагано куцну доњим делом, да скакућу и лупкају, као далеко да чујеш крекет жаба. Један каже, са задовољством, 'крекрекре!' а други одговори, не сећам се више шта. Тако два-три пута, куцкају и понављају, и тек онда потегну и попију.

Једна од милион њихових фора, мени било симпатично.

Како то каже? :lol:

Не сећам се да сам то икад видела... у ком делу Грчке?

7780335-tourist-back-woman-looking-formentera-turquoise-sea-illetes-balearic-islands.jpg

Krenula poubava devojka sa jug na more, prati je majka do autobuske:

"Slušaj kerko, tamo na more ima razni ali ti pazi kojeg da biraš.
Prvo nadji nekog štedljivog koji se ne rasipa sas pare, taj ti kuću nema ništa
Onda da bude nežan sas tebe inače ti života sa njega nema.
Za kraj, da ume da radi one stvari da ga život nije izeo, mlada si pa ti takav ne treba "

prodje dve nedelje....
vraća se devojče sa more

"Kerko jel si našla nekog?"
"Jesam majko"
"Kakav je?"
"Sve po tovoji saveti"
"Kamo da čujem"

"Da je štedljiv - štedljiv je. Za nas dvoje uzeo jednokrevetnu sobu
Da je pažljiv - pažljiv. Kako sam legla odmah mi stavio jastuk pod dupe
A kad ga izvadio - NOV, još u celofan"

:rotf:

Poslednja izmena:
Провали само брате како се кенгури разбијају од голова-од 1 па до рег. лиге:cool:
Само устанеш суботом,недељом ујутро мало раније у 6 и кидаш их до 11 А.М.--
И то се понавља из недеље у недељу.
Добитак загарантован.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back