Како ти се свиђа онај агресор, поручник резервиста? Малтретира народ сироти, шали се да ће их побити све као зечеве ако не буду добри, одводи јадну сиротињу у онај Родео Драјв Аушвиц... видиш ти шта је Америка.
Нема тамо шеге као са десетаром Неђом Вукојебом мој ти. Тако нешто се у Југи никад десило не би.
Шалу на страну, онај поручник да има бркове и 20кг више могао је да буде типични ЈНА мајор.
Мислим да морају да пораде мало на ликовима.
Свиђа ми се како Политички Коректни ћале који гласа Сандерса и плаши се оружја на крају постане опаснији од Мерла Диксона, лол.
Е, али мислим да је највећи психо у овој серији Плава Госпођа. Она крије неке костуре у плакару, односно зомбије у плакару, из прошлости. Не би ме чудило да је серијски убица. Она ће да буде Рик ове серије, пази шта ти кажем, али не добри Рик из прве 3 сезоне, него сад овај луди Рик, масовни убица.
А Шејн, па, Шејн ће да буде онај чича из Ел Салвадора. Он је човек оперисан од савести.
Проблем је што међу ликовима има слабе хемије. Рецимо, између џанкија и оне цурице нема никаквог братско-сестринског односа.
Исто је и са оним малим Латиносом који се само дури.
Ћале и Плава Госпођа исто не делују као љубавници.
Деда из Салвадора и његова ћерка и немају заједничке сцене.
И шта су хтели са оним мистичним богатим црнцем?
Дрвени су, нема ту раје, пјесме и шеге као у оригиналној серији.
- - - - - - - - - -
Иначе моји омиљени ликови у том универзуму су Керол и Мишоун, јер волим јаке жене.
ОК ми је и Меги, мислим да се полако претвара у свог оца, е а да знаш да су ми прирасли за срце и Риђобради Војник Абрахам и мекани геније.