СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kopiraću jedan kom na koji sam naletio :lol:

Bond attacks a volcano island fortress with an army of ninjas to stop Blofeld from using his space rocket to eat other rockets and start WW3.

Bond shoots down a helicopter with a pistol to stop Blofeld from using spy agencies for something mumble mumble because he had daddy issues.

I know which one I'd rather watch...

Draga Marina
ponekad život je grub
zato oprosti
i dalje biću ti drug

Ne treba nam lažni san
lažne reči svaki dan
lažni poljupci u travi

Draga Marina
nisi ti kriva za to
što srce mi luta
i što ti zadajem bol

Jer ja drugi sanjam san
živim sasvim drugi dan
drugi ritam, drugi svet

Draga moja Marina
život je lep
dodji, igraj sa nama
samoća je greh

Draga moja Marina
zaboravi sve
dodji, igraj sa nama
igra je lek za sve

Meni je čak i Brosnan mnogo bolji od Krejga , ovaj mi ima tu neku nadrkanu njušku da igra nekog sociopatu fudbalskog huligana iz Svonsija , nemillosrdnog SS kapoa u Mathauzenu ili Gladijatora umesto Rasel Kroua , a nikako mi nije za Bonda , a i filmovi su mi pretenciozni i zakomplikovani bespotrebno . Filmovi sa Konerijem su najbolji , mada mi je kada sam ih otkrivao tamo sa 10 godina Rodžer Mur bio neprejebiv , a i sada je mrtva trka koji je bolji .

да, Крејг уопште није фаца за Бонда. неубедљив је, испразан, нема шмека, нема ничег бондовског. можда би могао да глуми неког пандура специјалца или војника. и ту му је лимит.

Apsolutno. Što je stariji, to je bolji.

nemoj da brigaš, brigaš, život se stara

prvokolo.jpg

dok bude ljudi biće i para

ATLANTIC BUCKO :D

opet seljaci skidaju filmove sa torenta

IDI U BIЈOSKOP SELJO

PLATI KARTU JEDNOM U ŽIVOTU

- - - - - - - - - -

doživi surround tehnologiju i drmanje sedišta ispod dupeta alavog i sebičnog
naučnici napravili ebote

Не живи свако као ти вјечно у нашој Југи, године '79, па да може да гледа Мунрејкер у бијоскопу.

Мој ти.

Ubedljivo najgori Bond, i jedan od najgorih filmova koje sam ja gledao u zivotu (uz Izgubljeno u prevodu tatine devojcice, Interstelar i Give 'em Hell Malone ) je Kazino Rojal.
Ajde sto ona ruzna matora plava sirovina nije Bond moze eventualno da bude neki manji negativac ili glavni ubica od negativca nego je film jebeno glup i dosadan u picku materinu.
Sve se svodi na traganje za sms porukicama i jurnjavom za mobilnim telefonima, product placement all over i onda ona jebana scena jurnjave crncuge koji se vere po zgradama pola sata.
Homoeroticni ballbusting Bonda od strane glavnog negativca je sexualni hajlajt (ima samo 1 riba koju Bond ne secam se ni dal kresne i samo nesto sere o vernosti ?????)koga se uopste ne secam kako izgleda i na kraju poenta svega: negativci ce da igraju high stake poker da zarade pare za "terorizam" LOLOLOLOL
Mada sve to od Krejga nadalje vise i ne moze da se nazove Bond nego neki shitty novi Bornov identitet vonabi replika (koji je isto shit Richard Chembrlen i ako feget>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Met Dejmon izrazajan ko morski krastavac) Briga ga kakav je martini...
Pa onda namerno skrhavanje Aston Martina valjda jer Mercedes Honda ili ko jos dao vise para...znaci nemam reci.Povr svega romkinja izblajana Hali Beri oce da izigrava u 4 banke Ursulu Anders....sve se vidi da je radio neko ko mrzi sve sto je Bond film.
Tako je to kad zeni das da bude na celu firme koja producira film....ili bilo sta odgovorno.

Одгледах Fear the walking dead.

Шта знам, није лоше, мислим да ће се то тек развијати, али је ипак бедна копија Вокинг Деда.

Ево зашто, зомбији никад не би могли да завладају светом. Превише су спори, слаби и тупави.

Зато је Вокинг Дед донео памтну одлуку да прих месец дана колапса цивилизације прескочи, и да направе да Рик то време проведе у коми.

И кад се придружи другим ликовима, маст је већ отишла у пропаст и нема анализирања како се то десило.

"Страхујте од живих мртваца" нам намеће пар погрешних премиса.

Да је већина популације умрла од мистериозног вируса истовремено и вратила се као зомбији (логично).

Да је војска овладала ситуацијом (опет логично).

Да је војска очистила скоро цео Лос Анђелес од живих мртваца, чиме је највећи део града постао пустара (мало нелогично... барата се цифром од 600 000 преживелих у јужној Калифорнији, дакле неких 5% популације. Како је војска успела да очисти највећи део од скоро 9 милиона зомбија?).

Ипак, војска је задржала око 2 000 зомбија на неком стадиону и није их елиминисала (идиотски).

Војска се окренула против народа јер је воде кретени (донекле могуће, али опет идиотски у тако великој мери).

Војска је изгубила контролу над ситуацијом и препустила преживеле преосталим Зомбијима, који су их унаказили (тек нелогично).

Такве ствари ме нервирају.

Или направите добру Бекграунд причу, или прескочите бекграунд причу.

- - - - - - - - - -

Hale Beri ima 50 god.

Good black don't crack.

Како ти се свиђа онај агресор, поручник резервиста? Малтретира народ сироти, шали се да ће их побити све као зечеве ако не буду добри, одводи јадну сиротињу у онај Родео Драјв Аушвиц... видиш ти шта је Америка.

Како ти се свиђа онај агресор, поручник резервиста? Малтретира народ сироти, шали се да ће их побити све као зечеве ако не буду добри, одводи јадну сиротињу у онај Родео Драјв Аушвиц... видиш ти шта је Америка.

Нема тамо шеге као са десетаром Неђом Вукојебом мој ти. Тако нешто се у Југи никад десило не би.

Шалу на страну, онај поручник да има бркове и 20кг више могао је да буде типични ЈНА мајор.

Мислим да морају да пораде мало на ликовима.

Свиђа ми се како Политички Коректни ћале који гласа Сандерса и плаши се оружја на крају постане опаснији од Мерла Диксона, лол.

Е, али мислим да је највећи психо у овој серији Плава Госпођа. Она крије неке костуре у плакару, односно зомбије у плакару, из прошлости. Не би ме чудило да је серијски убица. Она ће да буде Рик ове серије, пази шта ти кажем, али не добри Рик из прве 3 сезоне, него сад овај луди Рик, масовни убица.

А Шејн, па, Шејн ће да буде онај чича из Ел Салвадора. Он је човек оперисан од савести.

Проблем је што међу ликовима има слабе хемије. Рецимо, између џанкија и оне цурице нема никаквог братско-сестринског односа.

Исто је и са оним малим Латиносом који се само дури.

Ћале и Плава Госпођа исто не делују као љубавници.

Деда из Салвадора и његова ћерка и немају заједничке сцене.

И шта су хтели са оним мистичним богатим црнцем?

Дрвени су, нема ту раје, пјесме и шеге као у оригиналној серији.

- - - - - - - - - -

Иначе моји омиљени ликови у том универзуму су Керол и Мишоун, јер волим јаке жене.

ОК ми је и Меги, мислим да се полако претвара у свог оца, е а да знаш да су ми прирасли за срце и Риђобради Војник Абрахам и мекани геније.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back