СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pametne, lepe i svoje žene se udaju na vreme. One koj ostanu ne mogu da biraju, jer su te pametne, lepe i svoje već izabrale ono što valja. Baba devojke ljudi traže zbog zabave, ali ne i ozbiljne veze (da ponovim, čast izuzecima).
Moje drugarice su takve, sa 30+ i bez braka ili ozbiljne veze. Ja im govorio i pokazivao mogućnosti, one nalazile mane. E, ti sa "mamana" sad imaju svoje porodice, a one šipak. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nije produženo vreme za rađanje, jer sve što je preko tih godina, nosi rizik. A posle takvi kukaju na vakcine i lekare što im deca nisu baš sasvim kako treba.
Nemam ja ništa protiv zrelih žena, ali one nisu baš na vrhu liste za one koji žele da osnuju porodicu. Eto, da vidi Sofka da to nema veze sa mojim "ličnim marketingom", mene brak ne zanima.:lol:

продужено је бре време за рађање. код мене било до 35 па после 40 , сад немам појма како ствари стоје.
мене је мама родила у 35, умрла после 90 и, у вртићу ми није била баба, јбгаа...

аман човече како да се удам, а да тог не волим. ебеш време, треба скупа и ноћити и јутрити,
децу одгајати,кућити, и старост дочекати, а да нисмо пуни жучи.
гледам око себе све те што одрадише" посао" на време, и није ми добро.
па то је благи ужас, и заобилазим их кад год могу :lol:

Лики, опет ти се не спава? ;)

Нађох гиф који ме апсолутно описује у ово неко доба:

giphy.gif

:rotf::lol:

продужено је бре време за рађање. код мене било до 35 па после 40 , сад немам појма како ствари стоје.
мене је мама родила у 35, умрла после 90 и, у вртићу ми није била баба, јбгаа...

аман човече како да се удам, а да тог не волим. ебеш време, треба скупа и ноћити и јутрити,
децу одгајати,кућити, и старост дочекати, а да нисмо пуни жучи.
гледам око себе све те што одрадише" посао" на време, и није ми добро.
па то је благи ужас, и заобилазим их кад год могу :lol:

Ma bas me zabole za brak i decu, objektivno.

- - - - - - - - - -

zato sto nece da ode zauvek sam

Pa sto da ode kada je zanimljivija/ji od 80% bolida ovde? :dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Nije produženo vreme za rađanje, jer sve što je preko tih godina, nosi rizik. A posle takvi kukaju na vakcine i lekare što im deca nisu baš sasvim kako treba.
Nemam ja ništa protiv zrelih žena, ali one nisu baš na vrhu liste za one koji žele da osnuju porodicu. Eto, da vidi Sofka da to nema veze sa mojim "ličnim marketingom", mene brak ne zanima.:lol:

Jedini ljudi koji su dosadniji od onih koji stalno pricaju o braku, su ovi koji stalno pricaju o deci. Koji smaraci jbte.

Ma bas me zabole za brak i decu, objektivno.

Jedini ljudi koji su dosadniji od onih koji stalno pricaju o braku, su ovi koji stalno pricaju o deci. Koji smaraci jbte.

Kami, a što tebe dotiče priča o braku i deci, kad se ionako nećeš nikad udati? :dontunderstand:

- - - - - - - - - -

zato sto nece da ode zauvek sam

Nije "sam" nego "samo". Osim ako ti ne znaš nešto što ni ono ne zna?

еботе, ја шумом ти друмом :lol:
па ти узимаш рђаве примере, твоје другарице су под фелером, и
добро да их нико није хтео.
из неких горе постова видиш на чега то испадне, у неким годинама,
а пази мене питоме :lol:
паметне, лепе и своје жене су увек за компромис;)
Liki, nema kompromisa, ako mu nije zivahan....:zkez:

Kami, a što tebe dotiče priča o braku i deci, kad se ionako nećeš nikad udati? :dontunderstand:

Pa ne dotice me, nego je to glavna prica u 80% drustava u kojima se nadjem, i zesce smaraju i foliraju se. Moram onda u svojoj glavi da zamisljam i razmisljam o stvarima koji su mi interesantne, a to mogu da radim i kuci sam, i ne znam koji li ***** idem da se druzim sa ljudima, kada su dosadni u pm. Jbem ti drustvo gde sam ja jedan od zanimljivijih osoba, a ja uopste nisam toliko zanimljiv.

Pa ne dotice me, nego je to glavna prica u 80% drustava u kojima se nadjem, i zesce smaraju i foliraju se. Moram onda u svojoj glavi da zamisljam i razmisljam o stvarima koji su mi interesantne, a to mogu da radim i kuci sam, i ne znam koji li ***** idem da se druzim sa ljudima, kada su dosadni u pm. Jbem ti drustvo gde sam ja jedan od zanimljivijih osoba, a ja uopste nisam toliko zanimljiv.

Знам, много смарају ти људи са бебама,.

Знаш како кажу, приче о бебама су као прдеж. Твој ти не смета, али туђи сметају.

Најгори су кад инсистирају да ми показују неке слике тих беба.

Најгоре је ако поред бебе имају и куче.

Па онда извуку неки смартфон од 20 инча цола, и 100гб меморије, до балчака попуњене сликама бебе, кера, њих и бебе, њих и кера, њихове кеве и бебе, њихове кеве и кера, и њихове кеве, бебе и кера заједно.

И онда те терају да то гледаш.

Е видиш, у тим тренуцима жалим што више нисам пушач.

Знаш како кажу, приче о бебама су као прдеж. Твој ти не смета, али туђи сметају.

Па онда извуку неки смартфон од 20 инча цола, и 100гб меморије, до балчака попуњене сликама бебе, кера, њих и бебе, њих и кера, њихове кеве и бебе, њихове кеве и кера, и њихове кеве, бебе и кера заједно.

Sada si idealno opisao ono sta sam hteo da kazem.

Doduse, vecina tih ljudi je nezanimljiva i bez beba, ali ima njih par koji su bili mnogo zanimljiviji ranije. Onako, vidis mu u ocima da postoje trenuci kada hoce da pobegne glavnom bez obzira. :lol: Zove te na kuvanu rakiju u sred bela dana, iako zna da ja ne pijem alkohol (da bi proveo sto vise vremena van kuce, naravno).

Poslednja izmena:
Sada si idealno opisao ono sta sam hteo da kazem.

Doduse, vecina tih ljudi je nezanimljiva i bez beba, ali ima njih par koji su bili mnogo zanimljiviji ranije. Onako, vidis mu u ocima da postoje trenuci kada hoce da pobegne glavnom bez obzira. :lol: Zove te na vrucu rakiju u sred bela dana, iako zna da ja ne pijem alkohol (da bi proveo sto vise vremena van kuce, naravno).

Е баш тако.

Мислим да је фора да су пре бебе ти људи били Табула Раза, па су били вољни да ми водимо разговор у нашем смеру.

Овако, задовољан и ја, јер сам успео да га научим нешто о Кејнзу и Фридману и Мултиплој Склерози, а задовољан и он јер му је свеједно о чему се прича.

Али од кад се појавила Беба, прича се само о Беби, и сви који нису родитељи Бебе полако вену.

Pa to i nije društvo, ako si ti tamo? Mslm.. :roll: :mrgreen:

:zcepanje::rotf:

богу фала, моји пријатељи нису били смарачи.
њихову децу сам могла видети па није било потребе да ми показују слике.

жељу ових који би данас да ми показују фотке из телефона
задовољим погледом на слику или две, и то би било то, а јес им напуњен :lol:

:zcepanje::rotf:

богу фала, моји пријатељи нису били смарачи.
њихову децу сам могла видети па није било потребе да ми показују слике.

жељу ових који би данас да ми показују фотке из телефона
задовољим погледом на слику или две, и то би било то, а јес им напуњен :lol:

О, па ти си срећница!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back