- Poruka
- 98.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nosfi, imaš li ti da mi pokažeš koju fotku deteta u svojemu mobilnome... nekog tek okupanog deteta od dvajes i koju?![]()

Најгори су кад инсистирају да ми показују неке слике тих беба.
Liki, nema kompromisa, ako mu nije zivahan....![]()
Pametne, lepe i svoje žene se udaju na vreme. One koj ostanu ne mogu da biraju, jer su te pametne, lepe i svoje već izabrale ono što valja. Baba devojke ljudi traže zbog zabave, ali ne i ozbiljne veze (da ponovim, čast izuzecima).
Moje drugarice su takve, sa 30+ i bez braka ili ozbiljne veze. Ja im govorio i pokazivao mogućnosti, one nalazile mane. E, ti sa "mamana" sad imaju svoje porodice, a one šipak.
- - - - - - - - - -
Nije produženo vreme za rađanje, jer sve što je preko tih godina, nosi rizik. A posle takvi kukaju na vakcine i lekare što im deca nisu baš sasvim kako treba.
Nemam ja ništa protiv zrelih žena, ali one nisu baš na vrhu liste za one koji žele da osnuju porodicu. Eto, da vidi Sofka da to nema veze sa mojim "ličnim marketingom", mene brak ne zanima.![]()

Čak ni to nije tačno, jer su žene lako potkupljive.![]()

Jos reci da si nevina ko Vrela Cica..pa da te udamo odmah

ne pitaj, Doca uFatio vrbopuc pa bi da se sparuje![]()

A био сам само једном у животу у тој Хали Спортова на НБГ-у Драга Жабице (знам само да се тамо налази,кад бих сад опет био приморан да одем тамо-морао бих да се распитам где се тачно налази)
..неке 96,97 на дуго најављиваном хуманитарном концерту за неко сиротиште и сл.
Хала Спортова ми од малена била позната где је КК Партизан играо своје баскет утакмице-зато ми није била позната локација
Значи,6 бендова у најави било.Свих 6 се појавили.
сећам се -Краљевског Апартмана" и "Електричног Оргазма"(остале заборавио али изгуглаћу)
Јел знаш колико је било људи то Вече на том баш,баш рекламираном хуманитарном Концерту?
Нас можда --између 50 до 75
А пре 2 дана у јеку неке "штедње" пунимо Халу и одушевљамо се рватима.
Знаш како,ја сам одперјао..Како ћете Ви даље,нека Вам је Бог на помоћи.

јок, ти имаш![]()

to sto si ti u cetvrtoj deceniji ozenio osamnaestogodisnjakinju da bi ti radjala decu, a sve zato jer ti je pun novcanik, ne znaci da je to svaciji san...
- - - - - - - - - -
sta sam rekla?![]()

u to ne sumnjam, mora da je potvrda o nekoj F dijagnozi
msm nema veze, ti znas da te ja volim i tako ludu![]()