СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Рифкице, не ласакај себи и својим годинама. :lol:

- - - - - - - - - -

Ма Рифке је у кризи средњих година.

Видиш да само о томе пише у последње време. :D

да ја онда и не читам Рифкетово писаније на пређашњим странама :lol:
по овоме би могла закључити да му је рђав дан, а нешто је за данас лепо припремао, хух....

барвече :lol:

Zavisi od konkretne situacije. Npr. kada ti roditelji kazu: 'Idi sine u skolu da naucis nesto', to je tupavi i lazni marketing.

Ali kada ti cale kaze 'Plati sine profesionalku, ona zna sta radi', tu je stepen istine mnogo veci.

Иди сине у школу и дружи се с другарицама, хехе. То је добар маркетинг. Другарице, другарице, дај ми мало твоје слатке пице...

да ја онда и не читам Рифкетово писаније на пређашњим странама :lol:
по овоме би могла закључити да му је рђав дан, а нешто је за данас лепо припремао, хух....

барвече :lol:

Не читај, нема потребе, Рифкица фантазира у свим стилу.

Знаш оно, он је најбољи, најлепши, најпаметнији, много је способани може да бира у сваком сегменту. :lol:

- - - - - - - - - -

Ma samo zakon ponude i potražnje, ništa lično. ;)

Лично је, себе ваздижеш.:lol:

- - - - - - - - - -

Али то није новина. ;)

Знаш оно, он је најбољи, најлепши, најпаметнији, много је способани може да бира у сваком сегменту. :lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Али то није новина. ;)

еј па ја верујем да је могао да бира, али, само оно што је њега хтело :lol:
тако то бива ;)

- - - - - - - - - -

pokvario mi se bojler, pa roknucu se, u oktobru sam nov uzela :dash:

па добро, оплакни се :lol:
утешно је да је под гаранцијом ;)

еј па ја верујем да је могао да бира, али, само оно што је њега хтело :lol:
тако то бива ;)

- - - - - - - - - -

па добро, оплакни се :lol:
утешно је да је под гаранцијом ;)

Сад ће он да напише како га је хтела свака из МЗ ''Козара'', а и шире. :lol:

Рифкица је то!

Краљ селф маркетинга. ;)

ko zna kada ce da dodju majstori...uzurpiracu komsiji kupatilo...bas sam besna

- - - - - - - - - -

Liki, pa da, kao u srednjem veku :(

Лепа Лукић је једном испричала анегдоту, сећање на савет њене мајке које је добила о хигијени, пре свега хигијени интимних делова тела. Мајка јој је рекла да се плакне, али не не много, "јер мушкарци волу да мало тукне" :D

Тукне
http://vukajlija.com/tukne/467780

Али, не превише, само мало, да подстакне анималност.

ko zna kada ce da dodju majstori...uzurpiracu komsiji kupatilo...bas sam besna

- - - - - - - - - -

Liki, pa da, kao u srednjem veku :(

ај бре, немој да драмиш.
шерпу на ринглу, угреј воду и сипај :lol:

код мене је то уобичајено. ми преко лета мало мало па без воде.
имам је у резерви увек па сад јел сипала ја, или се туширала, али
неокупана нисам заспала ;)

- - - - - - - - - -

Лепа Лукић је једном испричала анегдоту, сећање на савет њене мајке које је добила о хигијени, пре свега хигијени интимних делова тела. Мајка јој је рекла да се плакне, али не не много, "јер мушкарци волу да мало тукне" :D

Тукне
http://vukajlija.com/tukne/467780

па сад .... неки можда воле да мало тукне :lol:

- - - - - - - - - -

Рифкица је то!

Краљ селф маркетинга. ;)

:lol:

заузет је сад, радуцка ;)

Шатро. :lol:

- - - - - - - - - -

TRAMP: SASTAĆU SE SA PUTINOM U BEOGRADU!

Kandidat za predsednika SAD najavio dolazak u Srbiju!
Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp namerava da izgladi odnose sa Rusijom tako što će se sresti sa Vladimirom Putinom u Beogradu. Favorit u trci za Belu kuću rekao je američkoj kablovskoj televiziji MSNBC da je glavni grad Srbije savršeno mesto za pomirenje dve velike sile[/QUOTE]

Овај Трамп ми је све симпатичнији.:D

Тукне
[url]http://vukajlija.com/tukne/467780[/URL]

:lol:
Odabrane definicije
Postolje veštačke jelke

Stvar koja misteriozno nestane oko svake Nove godine i uvek se pojavi kad ti je najmanje potrebna.

Ko za doktora

Poređenje kojim u pečenjari stavljaš do znanja punačkoj radnici da želiš najkvalitetniji i najslađi deo svinjećine. Po mogućstvu pauflek i od rebara. Zna se šta se dokroru nosi na čas'.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Али то није новина. ;)

Hmmm... reč je o ženama koje su prešle 30-tu, ja nit' sam žena, nit sam u tim godinama. Zaključak je da ti vidiš nešto drugo u odnosu na ono o čemu pišemo. Drži se teme i počni da nudiš, nećeš ni to moći još dugo. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Рифкица је то!

Краљ селф маркетинга. ;)

Mnogo širi rejon, ali da, mogao sam uvek da biram. To nema veze sa ženama od 30+ :lol:

На данашњи дан, 3. априла 1915, у Ваљеву, тада граду-болници, преминула је Надежда Петровић...

Ово је један од мојих (407) кратких филмова поводом споменика у Београду... који ће, између осталих, бити приказан у среду, 13. априла 2016. године од 19 ч у библиотеци „Милутин Бојић“, Илије Гарашанина 5 у оквиру представљања мога ДВД-а с кратким филмовима „ЖЕНЕ У БЕОГРАДСКИМ СПОМЕНИЦИМА“.

У другом делу вечери биће укратко представљена садржина књиге у рукопису, припремљене за штампу

„БЕОГРАДСКИ СПОМЕНАРНИК“ – ДЕО ПРВИ – ЛИЧНОСТИ У БЕОГРАДСКИМ СПОМЕНИЦИМА

– приче о 345 личности на 435 споменика у Београду - узбудљиво путовање српском историјом путем београдских споменика -

Дођите, да својим присуством увеличате, и будете део овога у нас пионирског подухвата, плода петогодишњег истраживања – 860 постојећих и 49 несталих, на једном месту забележених споменика и осталих скулптура у Београду.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back