rado bih menjala zeljanicu za pihtije![]()
е јесу добре.
код мојих словака је то обичај за ускрс па сам безецовала и за понети
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rado bih menjala zeljanicu za pihtije![]()

е јесу добре.
код мојих словака је то обичај за ускрс па сам безецовала и за понети![]()
ne interesira me sta tu kazu...zvezdas je, znaci nije nas
- - - - - - - - - -
eee, srecan praznik
i moja mama ih je uvek pravila za nas uskrs
е јесу добре.
код мојих словака је то обичај за ускрс па сам безецовала и за понети![]()
ne interesira me sta tu kazu...zvezdas je, znaci nije nas
- - - - - - - - - -
E STO JE bre to, Svi mi smo bre ovde iz Srbije i , nema ni zvezde i nema partizana.
Kuzis zabice.
navijamo za naseeeeeeeee
- - - - - - - - - -
моји пријатељи словаци, код мене је ролована шункица![]()
i lepo je to bit rolovan
treba, meni uvek mora sve da se nacrta![]()

Bas je sladak ovaj ..Ples sa vukovima na kineski nacin..preporucujem
Wolf Totem
Prica pocinje dve godine nakon revolucije u Kini.Dva studenta iz Pekinga budu poslati kod mongolskih stocara u stepu da ih poducavaju citanju i pisanju , gde jedan od njih usvaja malog vucica .To je prica o zivotu mongola nomada koji zive sa prirodom i postuju zakone prirode kroz obicaje, verovanja i pricu o vukovima i ljudima.
Fotografija odlicna, prelepi pejsazi nepreglednih pasnjaka leti i zimi.
![]()

u stilu cao draga

дјутро рефке и нина![]()

stigla si cici...
kada god ovako posaljem cmokic nekoj zenskoj osobi setim se jedne korisnice koja je poslala reputaciju drugoj korisnici i u reputaciji stavila ovaj smajliu stilu cao draga
na sta ju je dobitnica reputacije sa cmokicem napala najstrasnije da je ova gay i da joj se vise nikada ne obrati..Ova osta skamenjena i u cudu..kaze da nije verovala sta joj je sve napisala i kako je izvredjala najstrasnije na pp zbog tog jednog cmokica u repki.
tako i ja sada saljem zemskama cmokice a nisam gay da se zna..![]()
saljem i muskima..evo Refeeru na primer..![]()

Auuu, otkud ti?
Bardan, bre.
- - - - - - - - - -
![]()

stigla si cici...
kada god ovako posaljem cmokic nekoj zenskoj osobi setim se jedne korisnice koja je poslala reputaciju drugoj korisnici i u reputaciji stavila ovaj smajliu stilu cao draga
na sta ju je dobitnica reputacije sa cmokicem napala najstrasnije da je ova gay i da joj se vise nikada ne obrati..Ova osta skamenjena i u cudu..kaze da nije verovala sta joj je sve napisala i kako je izvredjala najstrasnije na pp zbog tog jednog cmokica u repki.

stigla si cici...

I meni je to gej da se tako šalje drugim ženama.

cici moja![]()
a i sta fali, gej je ok![]()

stigla si cici...

i treba da volis, koga ces ako ne nas dve![]()

I meni je to gej da se tako šalje drugim ženama.