СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
е јесу добре.
код мојих словака је то обичај за ускрс па сам безецовала и за понети;)

E bas mi je drago cut , ono kod MOJIH SLOVAKA je obicaj......

i jos si bezecovana, o , kako je to lepo cut.

- - - - - - - - - -

ne interesira me sta tu kazu...zvezdas je, znaci nije nas :lol:

- - - - - - - - - -

E STO JE bre to, Svi mi smo bre ovde iz Srbije i , nema ni zvezde i nema partizana.

Kuzis zabice.:rtfm:

navijamo za naseeeeeeeee:)

- - - - - - - - - -

моји пријатељи словаци, код мене је ролована шункица ;)

i lepo je to bit rolovan

Poslednja izmena:
prst.jpg

Bas je sladak ovaj ..Ples sa vukovima na kineski nacin..preporucujem

Wolf Totem

Prica pocinje dve godine nakon revolucije u Kini.Dva studenta iz Pekinga budu poslati kod mongolskih stocara u stepu da ih poducavaju citanju i pisanju , gde jedan od njih usvaja malog vucica .To je prica o zivotu mongola nomada koji zive sa prirodom i postuju zakone prirode kroz obicaje, verovanja i pricu o vukovima i ljudima.

Fotografija odlicna, prelepi pejsazi nepreglednih pasnjaka leti i zimi.

Wolf_Totem_film_poster.jpg

Poslednja izmena:
Брат...

- - - - - - - - - -

I pray for the ones listening right now
Struggling, feel like giving in right now
I'ma pray for you
Pray that you come back home
I pray that you understand that you're never alone

I pray for the single mothers and the deadbeat dads
Start to get off and go party, gets me mad
So I pray
Pray for peace, I pray for change
Keep on praying when everything stays the same

And I pray for the pastors in all of the churches
And those who cry light songs following hearses
I pray for you
Pray for the sick and the poor
Pray for the rich man who don't give to the lord

And I pray for wisdom and I prayer for power
And I prayer for being ready in the final hour
And I Pray for those who keep judging men in the streets
And I pray for my friends and my enemies

Bas je sladak ovaj ..Ples sa vukovima na kineski nacin..preporucujem

Wolf Totem

Prica pocinje dve godine nakon revolucije u Kini.Dva studenta iz Pekinga budu poslati kod mongolskih stocara u stepu da ih poducavaju citanju i pisanju , gde jedan od njih usvaja malog vucica .To je prica o zivotu mongola nomada koji zive sa prirodom i postuju zakone prirode kroz obicaje, verovanja i pricu o vukovima i ljudima.

Fotografija odlicna, prelepi pejsazi nepreglednih pasnjaka leti i zimi.

Wolf_Totem_film_poster.jpg

Nina, kasniš draga, već smo pisali i preporučivali taj film u kafani. Odličan je. ;)

stigla si cici...:cmok2:

kada god ovako posaljem cmokic nekoj zenskoj osobi setim se jedne korisnice koja je poslala reputaciju drugoj korisnici i u reputaciji stavila ovaj smajli :cmok2: u stilu cao draga
na sta ju je dobitnica reputacije sa cmokicem napala najstrasnije da je ova gay i da joj se vise nikada ne obrati..Ova osta skamenjena i u cudu..kaze da nije verovala sta joj je sve napisala i kako je izvredjala najstrasnije na pp zbog tog jednog cmokica u repki.:lol:
tako i ja sada saljem zemskama cmokice a nisam gay da se zna..:cmok2:
saljem i muskima..evo Refeeru na primer..:cmok2:

дјутро рефке и нина :lol:

Auuu, otkud ti? :eek:
Bardan, bre.

- - - - - - - - - -

kada god ovako posaljem cmokic nekoj zenskoj osobi setim se jedne korisnice koja je poslala reputaciju drugoj korisnici i u reputaciji stavila ovaj smajli :cmok2: u stilu cao draga
na sta ju je dobitnica reputacije sa cmokicem napala najstrasnije da je ova gay i da joj se vise nikada ne obrati..Ova osta skamenjena i u cudu..kaze da nije verovala sta joj je sve napisala i kako je izvredjala najstrasnije na pp zbog tog jednog cmokica u repki.:lol:

:prstic:

хехе па има лудача и лудака ;)
ја се не зовем тако :lol:

cici moja :zag: :cmok2:

a i sta fali, gej je ok :malav:

- - - - - - - - - -

a evo i pesme za lep dan

cici moja :zag: :cmok2:
a i sta fali, gej je ok :malav:

pa da mi forumaljke smo manje vise gej :cmok2:

ni ja se ne bunim kada dobijem takav cmokic :cmok2:

eh sto volem cicija I cicija :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back