СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
па определио се да не живиш овде.

Тешко је,из мог угла гледано,живети код нас Лики.
Ја код нас ни уплатницу не знам да попуним,ја не знам да се "сналазим"...ја не знам да дам пандуру неку кинту,општинару или сл.
како бих ја прошао боље,
и поред свега ја имам право да гласам зато што сам пуно помогао Отаџбини и одлужио мој војни рок.

сећам се кад је драшковић навлачио гласове дијаспоре, па мсм., ебе се њима, њих не дотиче.
не спорим да им срибија није на срцу, ал ..... може бити да нисам у праву

Кад гласају из дијаспоре, имам утисак да нам поручују: 'Спаса вам нема, пропасти нећемо'.

Ја код нас ни уплатницу не знам да попуним,ја не знам да се "сналазим"...ја не знам да дам пандуру неку кинту,општинару или сл.
како бих ја прошао боље,
и поред свега ја имам право да гласам зато што сам пуно помогао Отаџбини и одлужио мој војни рок.

Лепо, али ваљда смо и ми овде нечим задужили ову земљу? А ми смо ти којима се то враћа лошим.

како бих ја прошао боље,

да, тешко је!

али, дођи и бори се против таквих пандура, чиновника и остале стоке поткупљиве.
млад си, ја се сморих више. прошао ми је живот борећи се за друге, а да лично мени није било нужно. :)

toliko ljudi koji zive ovde ne izlazi na izbore, a procenat glasova koji donosi dijaspora je mizeran..., tako da ne vidim svrhu osporavanja prava glasa ikome preko

Ма, не може њима нико да оспори право гласа, мене само чуди како се они сами тога не сете? Лепо седне и каже сам себи - чекај, ја не живим тамо, мене не дотиче ни ако им је добро ни ако им је лоше, а не бих да допринесем томе да им буде још лошије.

Да је овде нека "идила" ,било где преко..па зар ставрно мислите да би бртат марс канађанин :D и моја маленкост овде нешто боравили?
Па и сви Ви сутра,који желите да запалите..не би издржали ни 3 месеца без ваших драгих комшија,пријатеља,драгих људи.
мени овде прође и по недељу дана-ја човека не видим.
Чему онда нека стабилност,ситуираност?
немој сте блесаве?:D
није срећа-пара пуна врећа
запамтите!

Ма, не може њима нико да оспори право гласа, мене само чуди како се они сами тога не сете? Лепо седне и каже сам себи - чекај, ја не живим тамо, мене не дотиче ни ако им је добро ни ако им је лоше, а не бих да допринесем томе да им буде још лошије.

a sta ako doprinesu tome da nam bude bolje? to je mac sa dve ostrice, a da ih uopste ne dotice se ne slazem...skoro svako od njih ima porodicu ovde

Да је овде нека "идила" ,било где преко..па зар ставрно мислите да би бртат марс канађанин :D и моја маленкост овде нешто боравили?
Па и сви Ви сутра,који желите да запалите..не би издржали ни 3 месеца без ваших драгих комшија,пријатеља,драгих људи.
запамтите!

Па, где си то - у канадским шумама, или на Аљасци? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

a sta ako doprinesu tome da nam bude bolje? to je mac sa dve ostrice, a da ih uopste ne dotice se ne slazem...skoro svako od njih ima porodicu ovde

И свака породица тера своју политику. :)

Па, где си то - у канадским шумама, или на Аљасци? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

И свака породица тера своју политику. :)

Srpska posla :malav:

- - - - - - - - - -

запамтите!

kako ne vidis nikoga nedelju dana?

Па како онда, тек, да се сложи дијаспора? Значи, од бољитка с њихове стране нема ништа.

- - - - - - - - - -

Замисли сад неког дијаспорца чија породица навија за Вучића, за кога ће он да гласа? :lol:

Па како онда, тек, да се сложи дијаспора? Значи, од бољитка с њихове стране нема ништа.

- - - - - - - - - -

Замисли сад неког дијаспорца чија породица навија за Вучића, за кога ће он да гласа? :lol:

nista ne menjaju, pustite ljude da odrazavaju ''bliskost'' sa maticom...glasace za Vodju, neko za Pajtica, Dveri, Seselja...neka ih :lol:

жабице, ни на нивоу општине, где се сви познајемо, нисмо кадри изабрати најквалитетније.
замисли некога ко је напољу, нема благе везе како ствари овде функционишу,и гласа.

избори би требало да су озбиљна ствар, а не заебанција као код нас.
ти волиш жуте, ја волим црне или већ какве су боје у оптицају, а каравани пролазе.

код мене на локалу не постоји странка која се није изређала на власти.
ужас! нисам могла да верујем да већина има своју цену, и то је то.
општина,и србија је негде на 3597850 месту.
самељу оног који би да нешто промени, и јбгааа

трипује се Сурка,буквалиста,позд..Сурка:)
не видим друга,пријатеља,брата по недељу дан јер смо сви заузети

јанпи, и овде они који су запослени не виде белог дана.
можда је мало лакше држ.чиновницима , али остали ринтају,али за ситну лову.
немају ни петка ни светка ....

nista ne menjaju, pustite ljude da odrazavaju ''bliskost'' sa maticom...glasace za Vodju, neko za Pajtica, Dveri, Seselja...neka ih :lol:

Нека одржавају блискост тако што ће да јој отворе очи, а не да мисле да је довољно послати јој паре, к'о презаузети родитељи кад обаспу своју децу поклонима. Осим тога, и то слање пара вештачки одржава ову пропалу економију овде. Значи, уместо да нас теше новцем који нисмо ми зарадили, боље би било да нам кажу - 'вртите се у круг, као екипа политичара на власти. Систем је тај који не ваља а на који прећутно пристајете, а не Курта и Мурта којима је управо тај систем омогућио да вас јашу.'

- - - - - - - - - -

жабице, ни на нивоу општине, где се сви познајемо, нисмо кадри изабрати најквалитетније.
замисли некога ко је напољу, нема благе везе како ствари овде функционишу,и гласа.

ти волиш жуте, ја волим црне или већ какве су боје у оптицају, а каравани пролазе.

Тачно.

- - - - - - - - - -

Не трипујем ја ништа, тако си напис'о. :)

Poslednja izmena:

problem bi bio kada bi Srbija vecinom glasala za zute, a dijaspora za crne i kada bi glasovi dijaspore prevagnuli da pobedi crna opcija...to se nece desiti jer em mali broj izlazi na izbore, em nam je dijaspora koja glasa relativno skoro napustila zemlju te jos uvek ima interesovanja za desavanja ovde

- - - - - - - - - -

nista drugacije nije ni ovde

Нека одржавају блискост тако што ће да јој отворе очи, а не да мисле да је довољно послати јој паре, к'о презаузети родитељи кад обаспу своју децу поклонима. Осим тога, и то слање пара вештачки одржава ову пропалу економију овде

ТО ЈЕ ТАЧНО!!!
Када би само неко време аутоматски престао прилив пара-све би се урушило-тек тада би почели на здравим основама.

ТО ЈЕ ТАЧНО!!!
Када би само неко време аутоматски престао прилив пара-све би се урушило-тек тада би почели на здравим основама.

Управо о томе говорим - о здравим основама. Овако је то само продужавање агоније унедоглед.

ali to se nece desiti

зашто не?

неколико хиљада способних људи, ако се промени систем, очас доведе земљу у ред.
једино, ако је интерес неких великих сила, намерно нисам именовала, да будемо у глибу заувек.

ја сам за моју кућу увек знала шта је најбоље. ничија ми није била преча.

- - - - - - - - - -

идем да сањам нешто лепо, ух ...
лаку ноћ свима

хмм, пре ће бити да је Рифке запатио и разне лозе, наравно на оној славној, великој, и на доброј висини тераси,
и да сам прави висококвалитетна винца па опали етикетић, и ето мерака :lol:

било би необично да нема и винове лозе, а има све воћке са медитерана :think:

Imao bih ja, da loza nema toliki koren, ide to mnooogo duboko u zemlju. Otišla bi nekoliko sprtova kod komšija. :mrgreen: A i ima puno peska kod mene, ne volem vina sa peska, mora da bude neki kamenjar i puno sunca.

- - - - - - - - - -

a na kojoj pijaci prodaje voce? :lol:

A ti bi da se malo ogrebeš kod mene, a? :lol:

- - - - - - - - - -

Није то лепо да на тај начин оговарате Вођу у његовом одсуству.
Има све да вас цинкарим :hahaha:

Neka ih, ne ljutim se ja na drage osobe koje nemaju pišu... Liki, Žabu i Protoka. :lol:

- - - - - - - - - -

Zemun Polje je izgovor kompleksašima da žive u Beogradu :lol:

Da, ali tamo nema izbosne kao u Beogradu. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Поштована Лики
Код мене нема зачкољица и превара.Немој се трудиш..као оно код мог војног рока,сећаш се :)
ја сам дошао овде силом прилика,са својих 13,непуних 14 година.
Сад имам 41 год и ја могу да гласам,имам право да гласам за кога год ја пожелим.
То право нико никад не може да ми ускрати.

Još uvek si mlađi od Protočnog... i uspešniji. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Plati kartu pa ćeš da vidiš kako će ti dođe društvo. I spremi piće i iće (tip: nemoj da zoveš Potoka, taj je navikao da se kači ko krpelj pa sisa po ceo dan... ukoliko bi znao da dođe :mrgreen: ).

- - - - - - - - - -

јанпи, и овде они који су запослени не виде белог дана.
можда је мало лакше држ.чиновницима , али остали ринтају,али за ситну лову.
немају ни петка ни светка ....

Pa... nije baš tako, ali dobro neću da ti se protivim, ti si neko kome persiraju. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back