СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sad , ima za sve...:)

Свадба у Банату

Оригинална верзија

Свадба у Банату...Удаје се Јула за Црногорца. Велики сто у дворишту, за столом пуно гостију. Са једне стране стола све Црногорци, има их једно двадесет са још 40 кг ордења. Све се то нагло ка столу од тежине. Са друге стране стола седе Лале, лепи и дебели. Устаје једна старина, придржава се штапом и почиње свој говор: "Ова ваша Јула има част што улази у овако славну фамилију. Наш Блажо је син палог борца, народног хероја, чији је ђед рашћерив'о Турке на буљуке код Мојковца. А његова сестричина, од Баја Стричевића његовог шуре снаја, што је прађед његове бабе проћера' Међедовиће, јер је њино племе било спремно на све. А његова тета, што је оног Миљана, Драгоровог сина, што је на Дурмитору изда' стрица Милића, е да **** оца издајничког, посјекла кано тикву, а ну, ваша Јула треба да је срећна што улази у овак'у славну фамилију, тако да речем..."

Црногорска верзија

А оно ти је била свадба у Банат, да је није било ниђе! Доша' наш Блажо да прижени њи'ову Јулу. А наш ти је Блажо висок ка' Лењин, отац му народни херој, борац још од априла 1945. Кад смо шјели за сто, са наше стране све соко до сокола, е да сабирамо, не би Турака и мртвијех Талијана пребројали, да **** оца очињег! И Мићун, његов стричевић, што је одржа' говор, не би га ни Његош боље одржа'! Е, али Међедовиће, и њино племе што изда' стрица Милића, но да не причамо сад о томе! А јадо мој, а сви ордење ставили, па се сјаји, ка' рефлекторе да су укључили. А равно ти је код њих, јадо, да равније не може бит'! А ну, а Јулин отац одржа' кратки говор, но је река' да је Јула поштена ђевојка, е да су сви који су се дружили с њом били задовољни!
Е, тако и треба да буде, кад улази у овако славну и поштену црногорску фамилију!
Живјели!

Лалинска верзија

Морам ти касти, ***** га, сад кад је све прошло, да смо Јулу некако удали! Да је нашла неког нашег, није! Да је нашла неког богаташа, није! Е, ***** га! Нашла неког Црногорца, ал' тај је, ***** га, потхрањен! Јула може да га стави под мишку! И дошла ти његова фамилија, скоро сва, могу ти касти, ал' да их ставиш све на кантар, били би тешки к'о кум Пера и његова Јуца! И нанели гвожда неког, кажу ордени, ***** их, сви се савили до земље, ал' не скидају! А зет, нема га триест кила са креветом! Ал' нагојићемо ми то! Наша Јула, како кува, и ногу од стола би угојила! И морам ти касти, ил' сам ја то погрешно разум'о, а не бих вол'о, да они волу да се свађају! И посвађали се са неким, ***** га, медведима, пре триста година! И имају неку бабу, далеко било, која маше неком сабљом!
И сад, они се хвалу да је она, о мај, неку главу одсекла! Ал' нисам схватио да је отишла у затвор! Чудан неки народ, да га *****!

Мађарска верзија

Ја сам ти мој Радмила било на свадба код Лалин ћерка Јула. Што сам се расплакало од срећа! Мој Јанош се највише расплакала! Каже нема више учиш код Јула! А много времена су заједно учиш! И били тамо неки Црна Горица гости! Много лепи *****, ја намигнеш теби, мој Радмила! Ја само задигнеш сукњо, они само избечиш беоњача! А младожења, мој Радмила, то не издржиш у кревет ни пет минута! Ја то могу поломиш са једна рука! Јој, иштенем! А било тамо неки официр, са фино сабљица и једно велико мусташ! Већ се договорило да идемо шетамо Дунав кеј!
Јој Радмила, серетлек!

Босанска верзија

Јој, јаране, јесам био на добром дернеку. Меса ко дрва. Јест да је била крметина, ал не мореш пит гологузо. А цуга права!!! Изнио чојек вина, а неки Црногорци донијели домаће лозе.
Јаране, јест да им је лоза добра, ал што они могу да серу, то мало ко море. Кад су причали, матере ми, ко да сам Ђекну глед'о... Само сам се зајеб'о и пресјеко са пивом и ево сад ме глава растура.
Знам да не иде вино и пива, ал' ******, зинула гуз’ца..Аааа... зар ти нисам рек'о...ама она ****** Јула се удала за наког Црногорца, а он... ко да га је поплава избац'ла, матере ми!

Београдска "МунЗе" верзија
(МунЗе = Земун)

Е, јеб'о те, што је била журка код Мајине цимерке Јуле! Нисам се боље провела одавно, јеб'о те! Она се удала, јеб'о те, за неког Монтенигера, сине, а он висок метар и жилет. Лењин је за њега Хаким Олајџувон! Па дошли сви са неким гвожђем на сакоима, кева да ми ђуска пред драгстором! Па кад су сели за сто, јеб'о те, то се затресло к'о земљотрес, ћале да ми једе песак! А онда матори Монтенигер поче да ****, фол они ****** Турке, јеб'о те! Па сине, њих мрзи да подигну руку, а 'оће овамо да сјебу Турке! Па су ****** Немце и Италијане, можда сине, али у трци на сто метара у бегању!
Е да видиш, на крају, јеб'о те, кад их је Јулин матори зајеб'о! Ма знаш да је Јула радодајка, она се сажали на сваког фрајера, јеб'о те, да му свега док си рек'о бритва! А што да не? Једном се живи, мада ови кењају да је небески живот вечан! А јел' се јавио неко отуд' разгледницом? Није! Је л' посл'о неки пакет? Није! Ми да се наживимо овде, сине, а они нека се чувају за горе!
Боле ме риба!

Пироћанско-Нишко-Врањанска верзија

Беше свадба у Банат. Тамо сам ишао код свастике на спавање, такој да ништа несам платео. Пиће понесох што га добих од доктор Несторовић, такој да ни туј несам дао ђенги. Ама, кићење!!!

АМА, КИЋЕЊЕ, ЉУДИИИИИИ!!!!
Да гу ли *****, нека женска ти закачи оволицну гранчицу и мораш да ги даваш пари!!! Маме им га натиткам, несам успео да ги избегнем! Дадох десет динари, ***** ли гу, немадох две по пет, иначе би' спасив петицу!! ЈООООЈЈЈЈЈ! Седох за сто, музика на увце, еве што ћу да ги дам динар! Ама, овај са хармонику ме гледа к'о сирома' сланину! Шта сам му скривео? Ништа! Него, 'оће пари, бато! Ко да ги берем са комшија Тошину кајсију! А храна, убаваааааааа! И то, месо, бре! Све џаба! Изео сам десет парче, стомак сам напунео до грлић! И јагњетина, бре, то ни Дража није имао такој!

Samo da pozdravim i kažem da sam zauzet pisanjem NOVOG NEZAVISNOG ČASOPISA O POLICIJI - "PRIPADNIK"
list je naslednik Revije92 i Svedoka, ko stoji iza Projekta, ko finansira a ko kasira ne sme ni Vučić da pomisli da proveri inače ode pozicija.
List izdaje eminentna novinarska kuća "Desktop Home Publishing Novinarstvo d.o.o." registrovana u New Yorku kod Čika Rotšilda
tako da možete samo da nam prihvatite...

Čim završim sa pisajem dostaviću linak... tu će svašta da piše...
i šta rade ZokiPeder i Dragiša Bambus i Boske Bukva pa da vidimo čija majka od jutros tri put nije ustala
došlo iz vukojjebina a sad ne zna za dosta... će da pročitate... a oni da vrate pare...

Onaj muz Ane Stajndohar, Demonja, je zesci retard, a zene se loze na njega.

I posle kazu da su muskarci glupi i povrsni :hahaha:

Utuliše ti temu pa da ne bacim :

Pa odgledaj i te četiri epizode, šta čekaš :evil:

Frenk mi je toliko odvratan i antipatičan da me živo zanima kako je završio...pazi kad mi se i sam Spejsi ogadio kao glumac koliko me nervira u toj seriji :rumenka:

Ками
јел гајиш ти нека осећања према Србском Национу,оно..
да ли би ти себе стврастао у неке,назови Родољубе или оне равнодушне?

Мене је много погодила она пресуда од јуче..сад сам ултра сензибилан
слушај ствар:

Protočni, kako pišeš kad ne znaš baš sva slova, našao si pomoćnika da zapisuje tvoje divne misli? Ustvari, dva pomoćnika, jer jedan piše, drugi misli za tebe? :cmok:

Mloge tužbe sam oboreo zbog bespismeni sastav u prijavu.
Zadnji put kao i prednji sam oborijo zbog toga jer pisalo "Dotični jebio u svom stanu a nije teo da nam ga otvori"

Posle zahtevanja da Sudija pročita NAGLAS jer eto nesam uspeo bez naočare da vidim,
rekao sam da nisam NIŠTA JEBIO i da ću ih tužim za narušavanje privatnost i intimu!

- - - - - - - - - -

Nema policija šta da radi neg da proverava ko JEBIO a ko nije, jel?

- - - - - - - - - -

Bila Sudija na njinu stranu pa rekla, greška u kucanje i da ona zna šta su oni misleli
Ja reko pa reknimo da ve ja spopadnem sade a oni pogrešu posle pa napišu MILOVAO umesto SILOVAO, pa ko će šta da misli?

- - - - - - - - - -

Onaj muz Ane Stajndohar, Demonja, je zesci retard, a zene se loze na njega.

I posle kazu da su muskarci glupi i povrsni :hahaha:

Dokaz da muškarac može da radi VIŠE STVARI odjednom su ŽENSKE SISE

- - - - - - - - - -

a uostalom **** pismenos - list se zove PRIPADNIK a ne ALMANAK MIKROKIRURGIJE

Jeste, izgleda da se malo milovao u odsustvu? :lol:

čitali Amerikanci moji saveti za imunitet na onoj temi što Mil'ca nije znala šta će pokući da sprema i kuva pa zatvorila temu da slaže sebe da je radela nešto,
ono što apotekari jeli vnago umesto da se priča o ljucka prava

e sad, izmislili Amerikani NOV VIRUS
ovo se nije doživljavalo do sada
neki nov grip bem li ga

temperatura ovo ono, kad ima i noviteti američke medecine
kad iskašljavaš šlajm - on je uvek po standardi
ista količina, isti oblik, ista boja
SVAKA ČAS!
al su izmislili

plus stopira lukac, ferveks, nema preznojavanja

- - - - - - - - - -

eto reko da naidjem malo