gost 373116
Buduća legenda
- Poruka
- 31.059
A jel' vi to stvarno gledate?
Ја не гледам то.
- - - - - - - - - -
Занимљивији је Цревља од Чанка. Да је гостовао Сеља Илић, бард српске политике можда би и упалио тв.
Можда.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel' vi to stvarno gledate?
Можда.A jel' vi to stvarno gledate?

(за Софке знам да се не да) О Боже, па, пусти људе да гледају и да причају о томе што гледају. Не мораш увек ТИ да будеш у центру пажње!
Ками, не дај се!(за Софке знам да се не да)
![]()

О Боже, па, пусти људе да гледају и да причају о томе што гледају. Не мораш увек ТИ да будеш у центру пажње!
Ками, не дај се!(за Софке знам да се не да)
![]()

Zar im nije dosta što gledaju farme i te neke direktno spontane i iskrene zabavne emisije?![]()

Ја не гледам то.
- - - - - - - - - -
Занимљивији је Цревља од Чанка. Да је гостовао Сеља Илић, бард српске политике можда би и упалио тв.Можда.

Зар није и теби доста да малтретираш људе, што по паркинзима, што по Кафанама?![]()
tebe trazim...umal se ne izgubih juce u tvojoj selendri, jedva nadjoh put do kuce![]()
tebe trazim...umal se ne izgubih juce u tvojoj selendri, jedva nadjoh put do kuce![]()
Да се вратиш кући, мислим. 

Koji su ti omiljeni pokeraši, jel znaš ko je Tom "Durrrr" Dwan.Zavrsili su smaracu pre pola sata, prebacio sam se da gledam neki poker.![]()
Koji su ti omiljeni pokeraši, jel znaš ko je Tom "Durrrr" Dwan.
jel bilo ćevapa žabac![]()

odakle mi kamencici?Koje ljude?
- - - - - - - - - -
Što nisi bacala kamenčiće?
Како си успела?Да се вратиш кући, мислим.
![]()

pa radila je pomoc prijatelja![]()

Нане, какав је ово хелијумски гласић?![]()
![]()

A ja vikend proveo u tvom selu.
Juče me probudi ova pesma.

svrckas se po Kalisu...kao i svaki provincijalac![]()
![]()
reputacija.

sve znam, nista ne mozes da sakrijes...cak i kad sam u tvom selu, vidim sta mi se desava u kraju![]()

Who's taking my name in vain?
Добра је фолк - инди док си млад музика ту код тебе.Не волим твој крај. Као да сам близу Ангбанда ал', јбг.
Није узалуд.Добра је фолк - инди док си млад музика ту код тебе.