СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kažem ja da je Raspevani Prokop neki super 'eroj, vidi se.

dwdv9w.jpg

Poslednja izmena:
Kažem ja da je Raspevani Prokop neki super 'eroj, vidi se.

dwdv9w.jpg

Јел' ово Киану Ривс? Прочитах једно његово писмо што кола друштвеним мрежама, и пошто ми се свидело са' ћу да га копипејстујем у Кафану, да га прочитате и ви, другарчићи (ако нисте до сад). :)

Јел' ово Киану Ривс? Прочитах једно његово писмо што кола друштвеним мрежама, и пошто ми се свидело са' ћу да га копипејстујем у Кафану, да га прочитате и ви, другарчићи (ако нисте до сад). :)

Ценим да ће ускоро да сними неки филм са Кустом и Џонијем Депом. :lol:

Уклапа им се у профил.

Ценим да ће ускоро да сними неки филм са Кустом и Џонијем Депом. :lol:

Уклапа им се у профил.

Ривса највише памтим по оном филму где је гањао сурферску банду (неки 'поинт', не могу да се сетим), и то по сцени на коју се, кад сам први пут гледала филм, замало нисам онесвестила - онај део кад искаче из авиона без падобрана. Знам да је то само филм, ал' шта ћу - кад се лако уживљавам у филмове. :pljus::lol:

opet muvaš muške po forumu...c,c,c...:sad2:

Šta tebe to dotiče kad nisi muški? :sad2:

- - - - - - - - - -

Ривса највише памтим по оном филму где је гањао сурферску банду (неки 'поинт', не могу да се сетим), и то по сцени на коју се, кад сам први пут гледала филм, замало нисам онесвестила - онај део кад искаче из авиона без падобрана. Знам да је то само филм, ал' шта ћу - кад се лако уживљавам у филмове. :pljus::lol:

A u snove? :lol:

- - - - - - - - - -

nema nista...sve same noge i gola dupeta :sad2:

A jel' ih neko grize?

ко зна шта је и Сур радила својевремено, а сад овде продаје преобраћеног Кјану Ривса. ко да смо ми толико наивни :mrgreen:

:lol: :zper: :lol:

Само, ја ово Киануово писмо нисам схватила као моралисање, већ као опис данашњег света, који се ни мени, такав, не свиђа.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back