СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па ваљда из страсти..да ли те обузела страст неки пут у животу?

Ја сам мојој девојци лизао,сисао прсте на ногама.
немаш појма колико је то било сласно и укусно..
а она се сва увија онако гола по кревету,не зна шта је снашло
Glumi da se ne uvrediš i promeniš nik u jaopao.

Glumi da se ne uvrediš i promeniš nik u jaopao.

Хтео сам онда да јој полижем табане,по целој линији од пете да до врха ножних прстију.
Онда ме прекинула па она мени радила нешто друго..што сад није за јавност.

Све у свему,без праве искрене Љубави све би то било неизводљиво.
И кад је љубави дошао крај..онда јбг.

Остао ми ускраћен тај табан,ваљда се појави нека друга Љубав

Другари, где нам је Норма Џин?

Недостаје ми.

Да знаш да понекад недостају њени коментари испуњени изливима честих и наглих промена расположења :)

E neka si se i ti "preobukao u zeleno" i turio beli smajlic, pa mozemo da menjamo raspolozenja kako hocemo. Znaci, zato ti sve izokola pa na cose u zadnje vreme? Ejjjj breee, "namirisem" vas kilometrima (citaj - mesecima) unazad, samo sto vi to ne znate. :aha:

Да, дивна је :heart:

Она даје форуму ту, како да кажем, јужњачку, нишку душу, због које се осетим као да пијем кафу у Казанџијском Сокачету или дегустирам перверзно добре специјалитете у Лагано-у.

Hvala, hvala Nosfi, obozavam te. :heart:

Kamo srece da se opet vrate lepa vremena pa da se i upoznamo, i stvarno odemo ne samo na kafu, nego i na pice i jelo moze i u Kazandzijsko sokace, ti i ja da pricamo, a ostali (sa Krstarice koje resimo da povedemo) da slusaju od starijeg i pametnijeg. :cmok2:

:lol: :cmok: :)

Ipak, teorije zavere u koje je Kerkira verovala, su za svaku osudu.

Njena lupanja o mržnji Karla Bilta prema svetom savi, su bila maltene odvratnija od ubogog forumaša statler-waldorf.

Nisu to teorije zavere, vec je covek stvarno rekao da je pravoslavlje najveca smetnja za novi svetski poredak, a ako ti pravoslavlje poistovercujes samo sa svetim Savom, onda fino....medjutim nije tako i nije na njega mislio, vec pre svega na Rusiju a tek tad i ostale pravoslavne. Al' za tebe neka ostane kao da je to isto, cim ne znas sta se pise velikim slovima, onda zivi u strahu, he, he, he.

I skloni se od mene i da lazes!

Poslednja izmena:

moze, pogledah prikaz i more , bih je ja i za izlazak i more bih joj i sredio i vizu.....

procitah, ono sto si prilozila i ako sam u gradu, sigurno cu i pogledati.

nesto ove godine, je bio slab prikaz nasih pozorista, osim ,nasega- mojega, koji je , jel bioooo dobar..

kritiku na nasu glumu je...sasvim zadovoljavajuci a i bogami imase i pozivaaaaaa za gostovanje.

E da, zaboravih da napisem, najvise volim peDerera (da se razumamo,to "pe" ispred, to je kao titula nije nista uvredljivo, najnovija titula za koju sam cula pri cemu se stavlja "pe", kao "de" u Francuskoj, to je jedna titula izmisljena u ovoj zemlji od skora i ne dobija je svako, samo izuzeci, sto bi se reklo zasluzni clanovi ) .

I nemoj da me je vise spominjao dok nisam tu.

Poslednja izmena:
Hvala, hvala Nosfi, obozavam te. :heart:

Kamo srece da se opet vrate lepa vremena pa da se i upoznamo, i stvarno odemo ne samo na kafu, nego i na pice i jelo moze i u Kazandzijsko sokace, ti i ja da pricamo, a ostali (sa Krstarice koje resimo da povedemo) da slusaju od starijeg i pametnijeg. :cmok2:

Kazandzijsko je prepuno foliranata i fensera, i najgori je deo Nisa. Ok, eventualno su gora ona hipsterska meste, jer niko nije gori od hipstera, pa ni fenseri.

Kazandzijsko je prepuno foliranata i fensera, i najgori je deo Nisa. Ok, eventualno su gora ona hipsterska meste, jer niko nije gori od hipstera, pa ni fenseri.

Зашто хејтујеш фенсере и хипстере, баш су слатки

tumblr_m9n4wcCvnv1qlpscoo1_500.jpg

tumblr_nnj7yxohDC1uqw9t8o1_1280.jpg

Imas pravo.:tick: :cmok2: Ni ja ga ne volim odavno jer je prepun i bas to, kao nesto "fensi", a ranije je to bila jedna ulicica sa nekoliko zanatlijskih radnji i tek par kafanceta. Sad je....:roll:..da ne moze da se prepozna, skup svega i svacega. Ali ljudi koji dodju a culi su za njega jer je to kao neki "brend" Nisa, pominju ga kao npr. Nosfi i cak i shvatam zasto im se na prvi pa i drugi pogled dopada... to je zato sto ne znaju koliko to mesto omasuje ustvari svoju pravu staru svrhu i sustinu. Umesto da bude boemski centar, ma koliko to danas bilo tesko, ono je nazalost epicentar malogradjanstine.

Meni nije, izgleda da to ima veze sa popunjenošću. :roll:
Dobar dan.

A ti imas toliko "popunjenu" glavu da nam se prosto "manta" kad te vidimo. :hahaha:.....(moram i ja tebe malo da zezam sad......:cmok2::) )

Manta mi se bre Reefere kad te vidim!

Dobar dan i 'ajde zdravo. :lol:

Poslednja izmena:
I meni...:lol: namerno je postavio taj gif...:lol:

dobar dan

ume on da bude zlocest :malav:

Nije bitno, naviko sam ja na ženske otrove. Imun sam.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Meni nije, izgleda da to ima veze sa popunjenošću. :roll:
Dobar dan.

pa jeste, najgore je kad te prva zmija ujede...sve posle se moze svesti pod onu ''ponavljanje je majka znanja'' :malav:

A jel je pocelo.:)

dal je zaba ujela ili je zmija ujedena...ili moze bit obratno, koj ce ga sada znati.:hahaha:

Do ranoga jutra, se zadrzoh , a sve zbog Dragana Perica- namcora Beogradskoga...i knjige "Obicna Prica"

Zanimljiv prikaza dogadjaja u starom Beogradu i ...cekajte malko, pa necete valjda vam ispricam , sta se sve dogadja.

Zanimljiva knjiga njegova je i " Karakondjula", nadam se da vi , koji i jeste se upravo ispilili iz pelena i znate za stari izraz ovaj , a ako ga ne znate , Potrudite se da i procitate ...

Necete zazaliti.

I da Dobar dan forumasi :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back