СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav ljudi. Kako napreduju izbori u Sjedinjenim državama? Hoće li Tramp pobediti da se jednom svi Srbi slože, obože i umnože?

"Тако ми 30 хиљада евра Бајатовићеве плате ,возног парка Србијагаса и пахуљица са молитвеног доручка-неће нама неки тамо Трамп да помаже да се ми умножимо".
Ивица Дачић- Миљацка.

Pozdrav ljudi. Kako napreduju izbori u Sjedinjenim državama? Hoće li Tramp pobediti da se jednom svi Srbi slože, obože i umnože?

acapp4.jpg
:mrgreen:

Kami, koga normalnog zabole ko će tamo da pobedi, kad im je spoljna politika uvek ista? Da ne živiš u SAD?

Lol, klasicno srpsko genijalno razmisljanje.

Istina je da americka unutrasnja politika mnogo vise utice na tebe nego to sta Toma Diploma provali, ili koliko para Vucic otme.

Samo, to sto ti to ne razumes, to nisi ti kriv, vec komunjarska kultura u kojoj si odgajan.

Da, utice i na mene, i na tebe, i na te sto rade u supermarketu, i na tvoje drugare, parazite i nesposobnjakovice iz panduracije. Utice na sve.

Uh, majku mu, znači zbog zlih amera nisi smuv'o onu kasirku? :sad2:

- - - - - - - - - -

sve mi se čini da je partner potreban...tebi...:hahaha:

Jbga labe, ja sam proveren sa ženama, ti još uvek nisi. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Свако брате има своју пасију:
-Ти си човек гурман и волиш младо пиче док ками воли амер. председничке изборе :D

Hej, pijan li si ti kad tako pišeš, imam ja svoju dragu, beži kod Pingvina sa tim mladim pičićima?! :lol:
Problem je što kami ne voli baš ništa. On je kao onaj štrumf Mrgud.

Није све тако црно. Ето, породица војводе од Кембриџа је провела диван дан у Вал д'Изеру.

Као што каже портпарол палате св Џејмса, "њихова височанства се надају да ће народ уживати у овим фотографијама".

prince-george-char_3590129k.jpg

_88616916_031856065-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back