СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Најинтересантније је то што та кичерица вришти: 'Купи! Купи!', а они мамлази купују ли купују. :lol:

Ljudi su dobri trgovci, sta je lose u tome? :dontunderstand:

Mislim, meni su najjaci oni snobovi koji parazitiraju od drzavnih para po fakultetima, skolama, javnim preduzecima i drzavnim institucijama kulture. Oni dobijaju te pare koje zarade ti prodavci kica. I dalje ih pljuju. Ali im je lepo kada drzava otima pare tim prodavacima kica, i daje njima. Licemerstvo intelektualne elite na kub. Jos nisam cuo da se neki intelektualac sa drzavnog faxa odrekne polovine svoje plate jer 'dolazi od tih prodavaca kica'. Mislim, smesno.

- - - - - - - - - -

Eno ga onaj ********* Duci Simonovic koji redovno prima nacionalnu penziju- ubi se covek pljujuci Sasu Popovica i ostale kic prodavce, a oni mu direktno daju svoje pare. Koliko je sve to ludo i sizofreno...

Ти Рифкета од раног јутра планираш неке оргије.

Ја још нисам ни други чај попио а ти већ имаш обојене скице ко ће кога са које стране да лиже и шта све не.

То је та енергија која Србију води у боље сутра!

:lol:

Lako tebi da smeješ, kad smo tebe ostavili onom uspešnom kladioničaru, najbolje si prošla. A mi ostali? :(

Nego, sinoć odgledah prve dve (spojene) epizode Shannare i mogu ti je proeporučiti. Prilično skupi efekti, onako baš vilenjačko trolovsko demonski. ;)
Snimano na Novom Zelandu, verovatno je rađena postprodukcija na istom mestu kao i Hobiti & Co.

Lako tebi da smeješ, kad smo tebe ostavili onom uspešnom kladioničaru, najbolje si prošla. A mi ostali? :(

Nego, sinoć odgledah prve dve (spojene) epizode Shannare i mogu ti je proeporučiti. Prilično skupi efekti, onako baš vilenjačko trolovsko demonski. ;)
Snimano na Novom Zelandu, verovatno je rađena postprodukcija na istom mestu kao i Hobiti & Co.

Biće Silmarila, izgleda. :zurka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back