- Poruka
- 403.404
Ala si ti znatizeljan.Nina, jel više voliš da jedeš ili da se... pitanje ja za nekoga ko ima više od 20 godina.![]()
...necu da ti kazem , celavi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ala si ti znatizeljan.Nina, jel više voliš da jedeš ili da se... pitanje ja za nekoga ko ima više od 20 godina.![]()
...necu da ti kazem , celavi...
Razlika izmedju muskaraca i zena je jako prosta.
Muskarci sto su blizi sa zenom, i bolji prijatelji, i sve to sto uz to ide, to ih zena manje sexualno privlaci. Pri tome mislim kad si u vezi ili braku sa nekom, ne ono kad si nesrecno zaljubljen.
Kod zena je obrnuto.
To verovatno ima veze sa hormonima.
Софи, слатка си кад се дуриш
иначе, гледао сам нови филм браће Coen - Hail Caesar. избегавајте у широком луку. кад видите плакат, пређите на другу страну улице.

Има истине. Кажу психолози да велика већина мушкараца није у стању да споји љубав са сексуалном привлачношћу. То је баш озбиљна ускраћеност за пун доживљај односа.
Јеси ти Рифкице Едмондов супер его?

Ala si ti znatizeljan....necu da ti kazem , celavi...
![]()
Ako ti trebaju umeci kose, samo se javi.To jeste tacno, zato je potrebno da u vezi par stalno prica o sexu i perverzijama, zbog muskarca.
Jbga, to nam je feler.
Nisam gledao, ali meni je prosto neverovatno da mi se ne svidi bilo sta od njih.![]()
Ne treba.Imam i previsePazi kad si mogla sve da mi napišeš, ali to ćelavi...Ako ti trebaju umeci kose, samo se javi.
...

promasilia si forum
film je prva vrata levo
deshava se
ti kada ne bi pametovao, mislila bih da nisi dobro Room
ocena 8/10
Potresna prica o mladoj zeni koju je oteta i drzana zatvorena u izolovanoj sobi
u kojoj je rodila decaka sa kojim posle 5 godina uspeva da pobegne i decak otkriva stvarni svet.
Brie Larson je za ulogu majke dobila Oskara za najbolju zensku ulogu.
![]()
Potresna prica o mladoj zeni
Nema....Има'л сиса утоме?

srce moje slatko..ti kada ne bi pametovao, mislila bih da nisi dobro
a da citas redovno znao bi da ovde preporucujemo fimove i serije za gledanje
Room
ocena 8/10
Potresna prica o mladoj zeni koju je oteta i drzana zatvorena u izolovanoj sobi
u kojoj je rodila decaka sa kojim posle 5 godina uspeva da pobegne i decak otkriva stvarni svet.
Brie Larson je za ulogu majke dobila Oskara za najbolju zensku ulogu.
![]()

srce moje slatko..ti kada ne bi pametovao, mislila bih da nisi dobro
a da citas redovno znao bi da ovde preporucujemo fimove i serije za gledanje
kada je i mtv poceo da snima serije..onda je sve jasno..nisam gledalaSrerije... da li si gledala Shannara chronicles?

kada je i mtv poceo da snima serije..onda je sve jasno..nisam gledala![]()

Igra prestola, Gospodari prstenova, Hobiti i prva dva Harija Potera su mi za sadaNis' ti pravi ljubitelj epske fantastike i ostalih sajensa i fikšna.
Pogledaću prvu epizodu, pa ti javim vredi li čemu... mada mi kreativni dečaci razvijene mašte volimo bajkovite imaginarne svetove i devojčice sa zašiljenim ušima.![]()