СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razlika izmedju muskaraca i zena je jako prosta.

Muskarci sto su blizi sa zenom, i bolji prijatelji, i sve to sto uz to ide, to ih zena manje sexualno privlaci. Pri tome mislim kad si u vezi ili braku sa nekom, ne ono kad si nesrecno zaljubljen.

Kod zena je obrnuto.

To verovatno ima veze sa hormonima.

Има истине. Кажу психолози да велика већина мушкараца није у стању да споји љубав са сексуалном привлачношћу. То је баш озбиљна ускраћеност за пун доживљај односа.

- - - - - - - - - -

Софи, слатка си кад се дуриш ;)

иначе, гледао сам нови филм браће Coen - Hail Caesar. избегавајте у широком луку. кад видите плакат, пређите на другу страну улице.

Нисам уживо. ;)

АЛи драго ми је што тако мислиш.:lol:

Има истине. Кажу психолози да велика већина мушкараца није у стању да споји љубав са сексуалном привлачношћу. То је баш озбиљна ускраћеност за пун доживљај односа.

To jeste tacno, zato je potrebno da u vezi par stalno prica o sexu i perverzijama, zbog muskarca.

Jbga, to nam je feler.

Јеси ти Рифкице Едмондов супер его?

Ne, ja sam uspešan, pametan i lep, on je pobeg'o jer nije um'o. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ala si ti znatizeljan.:lol:...necu da ti kazem , celavi...:mrgreen:

Pazi kad si mogla sve da mi napišeš, ali to ćelavi... :hahaha: Ako ti trebaju umeci kose, samo se javi.

- - - - - - - - - -

To jeste tacno, zato je potrebno da u vezi par stalno prica o sexu i perverzijama, zbog muskarca.

Jbga, to nam je feler.

Ih kami, kad be neko brojao tvoje felere...

Room

ocena 8/10

Potresna prica o mladoj zeni koju je oteta i drzana zatvorena u izolovanoj sobi
u kojoj je rodila decaka sa kojim posle 5 godina uspeva da pobegne i decak otkriva stvarni svet.

Brie Larson je za ulogu majke dobila Oskara za najbolju zensku ulogu.

room_BlogPost_600x300.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back