СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Откуд знам, нисам је видела годинама. :rtfm: :lol:

Aha, a gde je pečat? :evil:

:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Da si pred penziju k'o čika Rifer radila bi to... :)

Ja o'šo u pemziju još pre nekolika godina. :per:

- - - - - - - - - -

rorka ce ako Bog da imati svoju penziju...;) i to kakvu penziju, ne tamo neku baustelsku crkavicu...

Zna Rorka šta valja, nema do dobre udaje za beločarapane. :per:

nemam, a i da imam ne bi se muvale sa ozenjenim uspaljenicima...:p

To čuvaš za sebe, stipso. :ljutko:

- - - - - - - - - -

zavisi kakve su im namere...:D

Uspaljene? Mada, to od kamija ne očekuj. :(

- - - - - - - - - -

a meni ondak sestra od te tvoje sestre...

- - - - - - - - - -

Inače, hrčak mi je uginuo sinoć... ne znam kako djeci da kažem :(

Jel' ono Mil'ca imala nedavno slično iskustvo sa nekom komšijskom ticom? Pitaj nju, evo je još uvek je živa... mislim, Mil'ca :lol:

To iz njihovog, iz streljane?
Uvek je 9mm koštao oko 1 DM, tj. pola €, u streljani.
Koliko traje obuka? Da li samo pucanje, ili i rasklapanje/održavanje? To drugo mogi ja da ti besplatno, uz kafu pokažem, ali ne ide da pucamo kroz prozor. :mrgreen:

Њихово, њихово.
Не знам колико траје, и расклапање и одржавање осим безбедног руковања.
А знам, мајка му стара...повучеш уназад и она бравица на доле и свучеш. Извадиш опругу и цев и то је то. :lol:
Подсети ме на мирис уља и крпице. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ima li šanse da neko sa dosijeom (nije ništa strašno) dobije dozvolu za nošenje vatrenog oružja? Mislim, kad je Jočić mogao da bude ministar policije :mrgreen:...

Има, ако је прошло 10 година од немилог догађаја. :lol:
Али, за поседовање. За ношење је већ теже.

Има, ако је прошло 10 година од немилог догађаја. :lol:
Али, за поседовање. За ношење је већ теже.

Do Kurtza, znači još ću morati da čekam :mrgreen:... A da, na posedovanje sam i mislio, onako čisto neka se nađe, da nosim to nemam ni želje ni potrebe, a kako stvari stoje, ni mogućnosti...

Do Kurtza, znači još ću morati da čekam :mrgreen:... A da, na posedovanje sam i mislio, onako čisto neka se nađe, da nosim to nemam ni želje ni potrebe, a kako stvari stoje, ni mogućnosti...

Боље кад се сачека, није то безвезе тако. Ако виде да ниси повратник, ок, дају ти. Свако направи нешто у младости, шта сад.

Teško je dobiti za nošenje, ali može za posedovanje.
Nane, nije fora samo rasklopiti, već to uraditi za neko vreme, u mraku. Pa posle isto tako sklopiti. :mrgreen:

То је већ вежба. Biće, polako. :ok:
E, ima negde u tošinom bunaru pejntbol. I tu sam rekao da me zovu kad sam čuo da se poslednjih pet minuta ostavlja oružje i radi stenka na stenku. :eek: :zurka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back