- Poruka
- 98.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje demokratija koja bombarduje po svetu, nego diktatura koja te je.be kod kuce.
na sve si spreman samo da ne radiš...
a ne razmišljaš da su te nezaslužene pare možda bile obrok nekom detetu?
i šta si postigao u životu?
dobo na mufte a opet nisi srećan?
raduj se, dobiti pare za nerad je valjda američka sreća
Sa kim li se ti grudvas Irone, to samo ti znas...
Nije lako vama dvojici, ili cetvorici...
Nije dobro... ja jes da sam malo puniji al nisam degenrik
brate ja bi na tvom mestu otišao kod doktora....
Irone, ako ti izgledas kao Ron Dzeremi, ne znaci da svi tako izgledaju.
Jbga, sta da ti radim, ali tako je.
Ništa bez mesara.Nije dobro... ja jes da sam malo puniji al nisam degenrik
brate ja bi na tvom mestu otišao kod doktora....
Чињенице су да се Британска империја не може похвалити својим цивилизацијским ставом према женама на почетку 20. века и да се у њеној историји о овом подвигу пише тек у фуснотама уџбеника историје, а један од разлога за то је и што Срби већ дуго нису популаран народ на Острву.
Рок службе у пољској болници у Србији за Британке био је шест месеци. Жене које су прве дошле биле су школоване британске друштвене активисткиње и листом из богатих породица. То су биле даме које су знале да возе ауто, да лече, а многе од тих лекарки (дотад само асистенткиње хирурга) прве операције извршиле су над Србима. Оне су с великим усхићењем слале писма кући у којима су с поносом истицале да су се доказале.
Уколико бисмо долазак жена са Острва у Србију да лече српску војску посматрали и као “брак из интереса” у којем су српска војска и рањеници добили преко неопходну медицинску помоћ, а енглеске жене друштвену афирмацију у својој земљи...