СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako znaš da ga držim? :sad2:

Их Илке, требао си рећи зато што је велик и тежак, па мора да се држи.

Кан'да не знаш да распалиш машту када то неко већ тражи ;)

Jesam ali to nije razlog. Kurčim se kako mogu da ne jedem preko dana. Onda se lepo navečeram u 1 posle ponoći. :hvala:

- - - - - - - - - -

Ovako majstor gadja rezultat. :hvala:
5cwaXPq.png

И ја сам гађао 0:0, квота била 12, али сам пао на Кајзерслаутерену где сам такође играо 0:0, а цареви дали 1 :( па ми пао тај тикет

На чему си ти пао?

- - - - - - - - - -

Иначе, Милица видим вреба кафану, још мало па да је закључа, мало окречи и отвори нову коначно :)

Иначе, Милица видим вреба кафану, још мало па да је закључа, мало окречи и отвори нову коначно :)

Мислим да се нећу појављивати у тој новој.

Рифер ће је, верујем, имати само за себе и још пар другара.

Mora da sam neki nasilnik, jelda? Primećuješ li da si sujetan i ljubomoran?

Па јеси насилник.

Иначе, не. Пази, на шта да будем љубоморан? На древне године и летовање у Бањи Ковиљачи?

Пре бих рекао да је неко други љубоморан, што није млађи и па... другачији.

Неко ко се зове Реефер.

То је корен свог твог насиља.

Nije nasilje kad si od nekoga pametniji i sposobniji. To je samo surovost i realnost života.
I opet kad nemaš argumente, pokušavaš nešto sa tim godinama, za koje još uvek ne znaš koje su. Zato se ovde mnogi i smeju tvom pisanju. Naravno, smeju se i tom praziluku koji viri, ali to je tvoj izbor. :lol:

Не, пази, ти си фрустрирани старији човек који је насилан и безборазан јер тиме покрива своје недостатке.

Ако се неко икоме смеје, смеје се теби и твом потпуно паралелном животу који си измислио у глави.

Ти си један дубоко несрећан човек, а сад сам ти због крив ја и плејада других људи.

Нисмо, крив си сам. Требало је да се супротставиш суровом ЈНА родитељу.

Bravo vidoviti Nosfi, svaka ti je tačna, ladno bi mogao da vodiš JS, u toj si klasi vidovitosti. Mada se primećuje doza besa i očaja, ali tako je to kad bi da se igraš sa ozbiljnim ljudima, a nemaš baš potporu za isto.

Пази, то што ме нервираш мало јер си напоран не значи да си "озбиљан људов", већ само то- да смараш.

Нема ни бесе ни очаја, више...

Знаш оно кад ти неко доклинчи, да будем фини?

Јер стварно си претерао.

Озбиљни људи :hahaha:

Пази, то што ме нервираш мало јер си напоран не значи да си "озбиљан људов", већ само то- да смараш.

Нема ни бесе ни очаја, више...

Знаш оно кад ти неко доклинчи, да будем фини?

Јер стварно си претерао.

Озбиљни људи :hahaha:

Da, to se da primetiti, toliko te smaram da ne može dan da prođe da mi nešto ne napišeš. ;)
Nisi ti prvi koji je pokušao da pametuje, pa posle kuka kad udari glavom u zid. To je čak i pozitivno, pokušavati da izguraš svoju priču, kod tebe je problem što nemaš svoju priču, već si plagijator, trenutno Jaguarovih ideala i fazona.

- - - - - - - - - -

Nedaj se matori žutokljuncima. A što se tiče godina, ti si ih odživeo a za njega se ne zna da li će ili ne. :hahaha:

De sam, bre, odživeo? :mrgreen:

Од раног јутра џангризаш и свађаш се и мрнђаш нешто себи у браду, баш си старкеља.

Хоћеш шољу чаја уместо што мељеш? Лапсанг сушон, свидеће ти се. Кинески.

Ti si ljubomoran na njega jel je bacio oko na tvoju mladu? :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back