СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kolega, vid' što je dobar tet. Razmisli da i ti budeš šmeker i uradiš sličan.

2hgbfyv.jpg

Шта би, Риферчићу, схебало те огледало? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

'Бро вече у Кафану. :)

Ko se hvali? Kerky, nisi valjda pila? :think:

Ne, ovo je M a pomislio čoek da je Dž.

Pa znam, zato i kazem.

Ne brukaj se Reeferu, ja odavno pisem da ne pijem, a zaista pred kompom nikad (jednom sam probala, kao da vidim kako je i nije islo, i o tome sam pisala, ne pravi se).

Aj' zdravo.

- - - - - - - - - -

Nego ovo je 800-ta stranica, treba nova kafana da se otvori, pa da se ne rasplinjujem(o).

Nemož pisanje da povredi. Ako si svestan svom mesta, to je to, mogu da pišu kol'ko im volja.

Moze pisanje da povredi (dobro, opet, zavisi od koga), ali moze.

Izmedju potenciranja na toj "okrutnosti" (koja je Pobedonoscevljev "fah"), golog vulgrazima i neukusa (koji je tvoj "fah" da tako kazem i jos poneciji, mada redje), i "spustanja" koje uglavnom dominira ovom kafanom uz neizbezno samim tim, hvalisanje, negde se izgubila ljudskost i normalna prica (prica bez nekih krajnjih namera, uljudna sala).

Ali s moje strane, ma kako mi se to ne dopadalo i bilo daleko od mene, zelim da se izvinim svima koji su zasluzni tog izvinjenja tj. kojima se ucinilo, mozda s pravom, da i ja doprinosim toj atmosferi, a mene ona zapravo (osim ciste sale) gusi i prezirem je.

Toliko od mene, ako vise uopste ima ko to da cuje (cita ili razume) u ovoj kafani, na ovom pdf-u a mozda i forumu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back