СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja počeo zdravom hranom, praseće i janjeće pečenje, pečene paprike sa puno belog luka, mladi luk, pastrmke, vino... :roll:

Ništa to nije nezdravo... brza hrana, mesne prerađevine, aditivi i konzervansi su smrt za alergije... i neuredan život generalno, pretjerivanje sa alkoholom i neredovan san...

- - - - - - - - - -

Jeste li uzeli lekove, ili domaća radinost (rakija ili belance)?

Dao sam mu brufen noćas u neka doba... sad ga mater odvela doktorici...

Znam, ja u Mekove ne ulazim, ni deci ne dam didu tamo. Kupim i domaću slan'n'cu kod mog "dilera" i čvaraka, pa se borim protiv ambrozije.

- - - - - - - - - -

Jbg, znam da to nije po meri naših naprednih Evropejaca, al' evo, ja im prepuštam sve blagodati severa i zapada a ja ostajem sa ražnjem, roštiljom, suvim mesom, čvarcima i ostalim zanimacijama za nas divlje.

Znam, ja u Mekove ne ulazim, ni deci ne dam didu tamo. Kupim i domaću slan'n'cu kod mog "dilera" i čvaraka, pa se borim protiv ambrozije.

Treba prati kosu svako veče (ako se boravi u prirodi)... btw, ja nigdje nisam imao alergiju k'o u Beogradu (Nova Karaburma)... tamo je valjda blizu ona Zvezdarska šuma, a kažu da se polen miješa sa prašinom i CO2 i onda je još gori...

Jbg, znam da to nije po meri naših naprednih Evropejaca, al' evo, ja im prepuštam sve blagodati severa i zapada a ja ostajem sa ražnjem, roštiljom, suvim mesom, čvarcima i ostalim zanimacijama za nas divlje.

Тако си одважан и поносан. Ти си Винету.

Само пази да се не саплетеш ако се отвори сандалица!

Тако си одважан и поносан. Ти си Винету.

Само пази да се не саплетеш ако се отвори сандалица!

Ma jok, samo nisam pi*kica kao neki. Znam da pucam, znam da se bijem (bilo da dobijem ili pobedim), znam da studiram i to kao najbolji, znam da radim i zaradim... nisam morao da pobegnem, snašao sam se svojim veštinama.

- - - - - - - - - -

Staresina 9tar je Vinjetu. Ne znam samo koliki mu rok trajanja. :lol:

_niemand_

Duplo duži nego tvoj. U svakom pogledu.

- - - - - - - - - -

колику температуру има даса?

Mo'š da čavrljaš, a kafa ništa, a sosi?

Ma jok, samo nisam pi*kica kao neki. Znam da pucam, znam da se bijem (bilo da dobijem ili pobedim), znam da studiram i to kao najbolji, znam da radim i zaradim... nisam morao da pobegnem, snašao sam se svojim veštinama.

Ти си најјачи војник, боксер, студент, радник и предузетник на целом интернету <3

Poslednja izmena od moderatora:
Nisam, ali sam uvek za klasu ispred tebe. :per:

- - - - - - - - - -

Aj' u kafanu, da vidimo ko je bolji... ko duže izdrži pored Mil'ce? Pazi, ume i pasa da povede. :sad2:

koliko? :sad2:

- - - - - - - - - -

Aj ti ovamo u ovu kafanu da dešifrujemo. :sad2:

5Tp72GQ.png

Рифке, да ли је истина да си хтео пешака до Берлина да ухватиш лично Адолфа за уши?

Ал' када си стигао негде до Беча, већ су те претекли Амери и Руси :(

Tosse ti nešto zbunio, to si ti hteo da mene uhvatiš za yaya da vidiš kako izgledaju prava. :tongue2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back