- Poruka
- 204.279
I ja počeo zdravom hranom, praseće i janjeće pečenje, pečene paprike sa puno belog luka, mladi luk, pastrmke, vino... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I ja počeo zdravom hranom, praseće i janjeće pečenje, pečene paprike sa puno belog luka, mladi luk, pastrmke, vino...![]()
Jeste li uzeli lekove, ili domaća radinost (rakija ili belance)?
Мајица "Путевима Револуције" и сандале Југопластика, мушке, плаве, бр. 39 (леви каишић замењен зихернадлом).

Znam, ja u Mekove ne ulazim, ni deci ne dam didu tamo. Kupim i domaću slan'n'cu kod mog "dilera" i čvaraka, pa se borim protiv ambrozije.
Jbg, znam da to nije po meri naših naprednih Evropejaca, al' evo, ja im prepuštam sve blagodati severa i zapada a ja ostajem sa ražnjem, roštiljom, suvim mesom, čvarcima i ostalim zanimacijama za nas divlje.
Тако си одважан и поносан. Ти си Винету.

Stavljao sam mu obloge od rakije i vode i mjerio mu temperaturu cijelu noć![]()
Тако си одважан и поносан. Ти си Винету.
Само пази да се не саплетеш ако се отвори сандалица!
Staresina 9tar je Vinjetu. Ne znam samo koliki mu rok trajanja.
_niemand_
колику температуру има даса?
колику температуру има даса?
Ma jok, samo nisam pi*kica kao neki. Znam da pucam, znam da se bijem (bilo da dobijem ili pobedim), znam da studiram i to kao najbolji, znam da radim i zaradim... nisam morao da pobegnem, snašao sam se svojim veštinama.
Ти си најјачи војник, боксер, студент, радник и предузетник на целом интернету <3

Ти си најјачи војник, боксер, студент, радник и предузетник на целом интернету <3

Ja sam boljiiiii![]()

Nisam, ali sam uvek za klasu ispred tebe.
- - - - - - - - - -
Aj' u kafanu, da vidimo ko je bolji... ko duže izdrži pored Mil'ce? Pazi, ume i pasa da povede.![]()

Рифке, да ли је истина да си хтео пешака до Берлина да ухватиш лично Адолфа за уши?
Ал' када си стигао негде до Беча, већ су те претекли Амери и Руси![]()