СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наравно да се не ради о "пола Војводине" - то су твоја малограђанска нагађања и сељачка подметања - него се радило о ЈЕДНОМ ХЕКТАРУ ВОЋЊАКА - РАДИЛО СЕ О ВИШЊИКУ (има једна драма "Вишњик") ----- али шта то теби вреди говорити када појма ни о чему немаш..........осим да трачариш и оговараш злурадо...

Meni se sve čini da je ona bacila oko na tebe, a? :lol:

Sta reci kad se nema rijeci?

Da podijelim tugu sa onima kojima su njegove balade horizonte mastanja sirila.

2584ig8.jpg

Poslednja izmena:
Чујем да си неку селендру прогласио за метрополу само зато што си ти у њој.

То је баш симпа.

Имаш 80 година а и даље си несигуран.

Никако да ти тата више ода признање.

Ako je Nis selendra, sta je onda Kragujevac?

Наравно да се не ради о "пола Војводине" - то су твоја малограђанска нагађања и сељачка подметања - него се радило о ЈЕДНОМ ХЕКТАРУ ВОЋЊАКА - РАДИЛО СЕ О ВИШЊИКУ (има једна драма "Вишњик") ----- али шта то теби вреди говорити када појма ни о чему немаш..........осим да трачариш и оговараш злурадо...

Sala bre, a drugo, jesi se hvalio tom Vojvodinom, i skloni se od mene! A seljak si sam Mito, pa neka si triput iz "kruga dvojke" ili iz Beograda.

Naravno znam sta je visnjik, imam ga i ja "tamo negde daleko", ali ako neko ne prepozna salu, taj ozbiljno treba da se priupita sta je s njim. Samo zli ljudi shvataju sve kao ozbiljno.

- - - - - - - - - -

Meni se sve čini da je ona bacila oko na tebe, a? :lol:

Ma gde taj smotanko moze da mi se svidja?

Meni je dnkele simpaticno samohvalisanje, ali kad neko pretera, nije mi simpaticno.

A
Sala bre, a drugo, jesi se hvalio tom Vojvodinom, i skloni se od mene! A seljak si sam Mito, pa neka si triput iz "kruga dvojke" ili iz Beograda.

Naravno znam sta je visnjik, imam ga i ja "tamo negde daleko", ali ako neko ne prepozna salu, taj ozbiljno treba da se priupita sta je s njim. Samo zli ljudi shvataju sve kao ozbiljno.

Na junaka si se namerila, sa njim nema "ke te gricnem" fazona. :lol:

Ljudi gde nam je SrBa? Zadnji put je pričao da šuruje nešto sa migrantima...
Da nije pao šaka Voždovih žandara, da ga nije mardeljisao Neša Silni? :think:

Срба уме да се одмара, не као ови што као оду на јужна мора, а заправо се смарају најстрашније, па им буде догађај дана када изроне 20 центи и тај величанствени успех морају да обзнане и нама овде.

Мислим да је Срба пре одласка најавио да неће бити дуже, тражио је препоруке које књиге да прочита и чини ми се да је најавио да је знанто утицао на пораст продаје кондома.

Тако се одмара

Lepo covek prica... Dosetao do SveCke, i podneo papire za politicki azil. Dobio kucu od 200 kvm, mercedesa C500, i dva drveta, jedno na kome rastu ojri, a ovo na kome rastu $$ USD jos nije procvetalo... :hahaha: :hahaha: :rotf:

Srbi, juris.Svi putevi vode u Nemacku. Sve biju ko nece. I juzna mora uracunata u vlazne snove. Sa obaveznim ronjenjem! :lol:

_niemand_

Задњи пут је причао да иде у Грчку. :)

Grčka je početna stanica... a migranti se dole makljaju ovih dana

- - - - - - - - - -

Срба уме да се одмара, не као ови што као оду на јужна мора, а заправо се смарају најстрашније, па им буде догађај дана када изроне 20 центи и тај величанствени успех морају да обзнане и нама овде.

Мислим да је Срба пре одласка најавио да неће бити дуже, тражио је препоруке које књиге да прочита и чини ми се да је најавио да је знанто утицао на пораст продаје кондома.

Тако се одмара

Srba mu ga baš dao po odmoru, zna čovek da živi to se ceni. :ok:

Те поделе су, ето, реалност.

Знате ли нпр. да је брат од рођене тетке војводе Добросава Јевђевића био главни Титов егзекутор, чувени Беговић?

Imaš dosta takvih primjera, čak i rođene braće... da ne nabrajam sad...

- - - - - - - - - -

Samo komunjarama i mrizteljima pravoslavlja moze da nedostaje neko ko stavlja posprdne slike sa pravoslavnim ikonama.

To Kerki, će te vodim na Ravnu Goru u maju ;)

Какав бре Ниш, причао сам о Риферовим искуствима у Матарушкој Бањи?

Kaka mataruška banja dali ti lošu drogu? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Da mi javite Džegu nešto bitno! Na vašaru u banji je njen klempa malo tamnije nijanse izgubio rat sa Carem Putinom, jer ga nema ni na jednoj majici. Jednako su izgubile Pobedine Kraljica i Tačerka!

Kaka mataruška banja dali ti lošu drogu? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Da mi javite Džegu nešto bitno! Na vašaru u banji je njen klempa malo tamnije nijanse izgubio rat sa Carem Putinom, jer ga nema ni na jednoj majici. Jednako su izgubile Pobedine Kraljica i Tačerka!

Да, али само на Ваашару у Овчар Бањи.

Наиме, Тачерка је срушила Совјетску Империју.

Lepo covek prica... Dosetao do SveCke, i podneo papire za politicki azil. Dobio kucu od 200 kvm, mercedesa C500, i dva drveta, jedno na kome rastu ojri, a ovo na kome rastu $$ USD jos nije procvetalo... :hahaha: :hahaha: :rotf:

Srbi, juris.Svi putevi vode u Nemacku. Sve biju ko nece. I juzna mora uracunata u vlazne snove. Sa obaveznim ronjenjem! :lol:

_niemand_
HelloWorld! Пре 9 сати
But please, don't be like those other ******* people who want to implement Shariah law in Sweden. Please!

Zašto u Đermaniju kad je u Šveckoj akcija? Nego, zašto BBC ne snimi neku reklamicu za svoje ostrvce? Žica, doge, komandosi, nadrkane babe i dede pirgave sa crvenim nosićima?
:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back