СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сама победа Сиризе је јака порука за Европу, и ја то посматрам пре у виду симболике него у смислу неких конкретних ствари.

Сама победа Сиризе је пропаст Грчке.
Докле иде политичка неписменост појединаца,да се радују победи ових комунистичко-анархо наркомана,а ките се именом српских националиста.

Видиш овај пасус са грик маслимс нисам видо.

Значи и Грци имају своје Бошњаааке.

- - - - - - - - - -

Бугари исто имају своје Бошњаке зову се Помаци а жене Помакиње.

видиш Србо, сваки народ има неку своју несрећу.

Сама победа Сиризе је јака порука за Европу

Порука која каже "нећу да враћам шта сам дужан".

Врло револуционарно, али не верујем да ће било ко бити изненађен таквим јајарским сентиментима.

Врло револуционарно, али не верујем да ће било ко бити изненађен таквим јајарским сентиментима.

Сјајна порука. Нема.

Или преведено на Србски "нисам у ситуацији".

Боља порука није могла бити послата. Свака част браћи Грцима на политичкој зрелости, на страну што су изабрали Меркелине пудлице.

Време ће показати. У сваком случају, немојмо да судимо унапред, јер чудни су путеви Господњи. То је све што оћу да кажем.

А и у демократији нема превише таласања, тако да ће и та Сириза углавом слушати шта каже Вождова пријатељица фрау Меркел. Али битно је да је порука послата, у име Грчке и читаве Европе.

Слушаће из истог разлога из ког слуша и Србија, а то је тмурна чињеница да им буџет пуни дотична мрачна чизма империјализма. Без тих донација не би било плата и пензија, али би било гладовања и урушавања социјалног система. Тим развојем догађаја би народ честити био затечен и окренуо се против вајних револуционара у бесу који гори као хиљаду сунаца.

То би свакако било забавно гледати - из даљине - али не верујем да ће нас друг Ципрас почастити таквим спектаклом. Уместо тога, све ће се завршити на блејању о неправди као доминантној парадигми ЕУ и нехуманости Ангеле Меркел.

Слушаће из истог разлога из ког слуша и Србија, а то је тмурна чињеница да им буџет пуни дотична мрачна чизма империјализма. Без тих донација не би било плата и пензија, али би било гладовања и урушавања социјалног система. Тим развојем догађаја би народ честити био затечен и окренуо се против вајних револуционара у бесу који гори као хиљаду сунаца.

То би свакако било забавно гледати - из даљине - али не верујем да ће нас друг Ципрас почастити таквим спектаклом. Уместо тога, све ће се завршити на блејању о неправди као доминантној парадигми ЕУ и нехуманости Ангеле Меркел.

To и ја кажем.

Али ето већина вас на форуму је направила атмосферу око победе Сиризе ко да ће за годину дана екипа из Прокубља и Врлике почети да упада по кућама широм Европе и ломи клавире и сервисе за чај.

To и ја кажем.

Али ето већина вас на форуму је направила атмосферу око победе Сиризе ко да ће за годину дана екипа из Прокубља и Врлике почети да упада по кућама широм Европе и ломи клавире и сервисе за чај.

Би они да могу. Би врло радо.

То је лош, грбав свијет који треба држати на поводцу, Србо мој добри и честити. Оно што не треба радити јесте повлађивати њиховој лажној историјској нарацији према којој су сва њихова завист, све њихове стварне и одсањане пљачке позитивне, праведне и оправдане.

Grci se navodno pozivaju na drugi svetski rat i traze da im nemci plate 170 milijarde ostete. Malo su izgleda poranili sa zahtevima za ostetu

ал ће Сур да се одушеви :lol:

И мој први утисак је био такав да сам их упоредила са нашом владом - остаци претходних влада. Нити су ми се свиделе неке ставке у њиховом програму - највише она за војску (смањење буџета), док излазак из НАТО подржавам. Онда ме задивио брзим прављењем владе, мада ми је било сумњиво што је то урадио са десничарима. :lol: A овај Српин Солуњанин ме опет враћа на почетно мишљење...

У ваком случају - интересантно, а биће тога и још. Ајд да видимо. :D

почињем да будем фан суптилности Блица... редом наслови са насловне стране е-издања

SRAMOTA Dijana Vukomanović se ruga sirotinji
са све сликом аудија наравно...наставак оног
SKANDAL Državna kočija za princezu iz SPS

па вожд проговара...
Vučić: Nisam zadovoljan smanjenjem upotrebe službenih automobila

оће ли више одјебати тај спс из владе па да заврше с овим смејуријама...

а што је најјаче жена је само долазила и одлазила с посла службеним аутомобилом, ништа више...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back