СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
е ал обавезно да поделимо алкохоле на мушке и женске... нема ништа оно у корак са светом, помажемо се, сви пијемо све... фино патријархално алкохолисање :mrgreen:

видео си по продужном и адаптерима да је то нека нашка американка, вероватно девизна пензинерка... искусна си ти спонзоруша Србо...

Ма јок, девојка је са југа Италије, Салерно се зове место. Бијо је пре 10 година један фк у серији А одатле, Салернитана.

А Американку имам једну из Мајамија, сад треба у војсци да се запосли, реко сам кад буде следећи пут долазила у Европу обавезно униформу да обуче кад будемо обштили.

А Американку имам једну из Мајамија, сад треба у војсци да се запосли, реко сам кад буде следећи пут долазила у Европу обавезно униформу да обуче кад будемо обштили.

обштићеш са агресором? Ак ниси упућен гуглај под'итно ''рир адмирал'' шта је... значи под обавезно :mrgreen:

може, мени водку а теби неки ликер :mrgreen:

мислио више нешто типа мени неких 40% алкохоли а теби кисела вода, а и кришка лимуна кад си добра... ал ајд... дај шта даш, и сирће је кул кад је џабе :mrgreen:

Desi kamičak, što to pitaš, pa onaj Rus što te odro pre neki dan, kad si bio besan više nego uobičajeno.

- - - - - - - - - -

Доврага!

Онда мораш да порадиш на јачању шарма било које врсте. :lol:

Sofka :cmok:

- - - - - - - - - -

a ko im yebe mater kad su lopovi i prevaranti... nek' crknu...

U toj Nemačkoj fašizam zarazna boles? :sad2:

Pa jbga kada sam preterano vatrena osoba...:(

ne brini, nije neka steta ako se ne uparis sa nekim pametnjakovicem odavde... :D

- - - - - - - - - -

Desi kamičak, što to pitaš, pa onaj Rus što te odro pre neki dan, kad si bio besan više nego uobičajeno.

- - - - - - - - - -

Sofka :cmok:

- - - - - - - - - -

U toj Nemačkoj fašizam zarazna boles? :sad2:

onda sam fasista... bolje nego isfolirani crveni burzuj... :sad2:

Oh, pa ti si fašista. To nije lepo, naši drugovi i drugarice su takve šišali u znak gađenja.

boli me veverica sta su radili tvoji drugovi i drugarice...

- - - - - - - - - -

Ne nerviraj ga...vidiš da se najeo slanine...sada ako ga iznerviramo, skoči mu pritisak i ode nam paša na ahiret...:sad2:

nece... samo neka se uzdrži od onih plavih tabletica...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back