СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čekaj, čekaj, ja nigde nisam napisao da sam profesor, bar ne još uvek...;)

Nego, ne gubi vreme na forumu...vreme je da to privedeš kraju, konačno...:mrgreen:

е кад можеш ти да губиш време поред четири послодавца (једног државног и три приватна), уз масу обавеза око научних радова и предавања на два факултета, три катедре и два универзитета, вала могу и ја пропали студент :lol:

ајде другари, подела улога. још мало па нестало :lol:

Лако је теби колега, ти можеш да бираш. Мени је предвиђена улога мртвог господина у лоден капуту са чијих манжетни некаква испуцала, црвена и праведничка рука конфискује дугмад.

е кад можеш ти да губиш време поред четири послодавца (једног државног и три приватна), уз масу обавеза око научних радова и предавања на два факултета, три катедре и два универзитета, вала могу и ја пропали студент :lol:

Nestade tvoja "finoća" ko rukom odneta...:lol: Konačno si se pokazao u pravom svetlu.
Spisak mojih radova u vodećim međunarodnim časopisima, međunarodnim časopisima, poglavlja u knjigama, usmenim prezentacijama na domaćim i stranim kongresima dostupni su svakom ko se bavi naučnim radom (naučnici znaju gde će to da potraže)....Baš tamo odakle sam ti slao naučne radove o masnim kiselinama, pre 20-ak dana...Tu se nalazi i kompletna moja radna biografija...
Kod mene nema laži, nema prevare...

Лако је теби колега, ти можеш да бираш. Мени је предвиђена улога мртвог господина у лоден капуту са чијих манжетни некаква испуцала, црвена и праведничка рука конфискује дугмад.

А ти леееп, згодан и богат, даме наричу, косе чупају, ситна деца плачу ...

колега, то је завршна сцена последњег чина. ипак морамо имати целу драму.

и мени је већ додељена улога, ја сам Раскољников :mrgreen: само још не знам коју бабу треба да убијем :lol:

- - - - - - - - - -

Nestade tvoja "finoća" ko rukom odneta...:lol: Konačno si se pokazao u pravom svetlu.
Spisak mojih radova u vodećim međunarodnim časopisima, međunarodnim časopisima, poglavlja u knjigama, usmenim prezentacijama na domaćim i stranim kongresima dostupni su svakom ko se bavi naučnim radom (naučnici znaju gde će to da potraže)....Baš tamo odakle sam ti slao naučne radove o masnim kiselinama, pre 20-ak dana...Tu se nalazi i kompletna moja radna biografija...
Kod mene nema laži, nema prevare...

ма Лабе, тебе може да потражи ко год хоће.

Има ли у тој вашој представи упражњена нека улога дежурног алкоса? Не би требало пуно да уђем у улогу а материјал и онако сам обезбеђујем...

aко занемаримо народњачко фалширање и трилере... ово су два најјача женска вокала код нас...

Заљубијо сам се. :heart:

brale-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back