СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvo ti je ovo pitanje druze Labe?:eek:

Ja vas volim :)

- - - - - - - - - -

p.s.
molim za tajm aut, poslednji put...i da se prekine prepucavanje

ebiga...ič mi ije jasno
nemo ovo..nemo ono...nema spama svi urliču.a na temama-naravski, lažu imate kafanu za toj

pa kase u kafani zadimi od priče i krdže od duhana...proradi alkohol i pojačaju decibeli sa dranjem i nadjačavanjem sa muzikom-

onda ebitese ojemo tišinu ili će biti seča knezova :(

pa ko je još vido da se u kafani tjuti?
može da se provetri uključi klimavi uredjaj ( može iz Engleske, jer su tamo najdivniji, nafiniji i sav superlativ se bazira na vekovnom kolonijalnom upražnjavanju nawih okatih dečakaj, kao eliksirom bajatih i prepotopskih manira finoće)
može se poloodi of zadimljene atm...
ali da se ne peva i ne navija...i ne filozofira..e toj nemere :(
e to nisam čula nidje :(

ebiga...ič mi ije jasno
nemo ovo..nemo ono...nema spama svi urliču.a na temama-naravski, lažu imate kafanu za toj

pa kase u kafani zadimi od priče i krdže od duhana...proradi alkohol i pojačaju decibeli sa dranjem i nadjačavanjem sa muzikom-

onda ebitese ojemo tišinu ili će biti seča knezova :(

pa ko je još vido da se u kafani tjuti?
može da se provetri uključi klimavi uredjaj ( može iz Engleske, jer su tamo najdivniji, nafiniji i sav superlativ se bazira na vekovnom kolonijalnom upražnjavanju nawih okatih dečakaj, kao eliksirom bajatih i prepotopskih manira finoće)
može se poloodi of zadimljene atm...
ali da se ne peva i ne navija...i ne filozofira..e toj nemere :(
e to nisam čula nidje :(

Sve si ti to Tolka lepo srocila , samo sto nisi bila ocevidac na licinom mestu
ne samo danas , vec mnogoo dana u nazad..i samo da te pitam, kada si se vec javila:
kada tebe neko pokusa ili te vredja u kafani i provocira ,to je u redu i treba da se ostavi i ne brise, ili nije u redu ?

Veliki sam drug i fer osoba i volim fer igru ravnoparvnih,kako u zivotu, tako i ovde ,ali nemojte ovako dzonom bez ikakvog razloga..

hvala na razumevanju

ne samo danas , vec mnogoo dana u nazad..i samo da te pitam, kada si se vec javila:
kada tebe neko pokusa ili te vredja u kafani i provocira ,to je u redu i treba da se ostavi i ne brise, ili nije u redu ?

Veliki sam drug i fer osoba i volim fer igru ravnoparvnih,kako u zivotu, tako i ovde ,ali nemojte ovako dzonom bez ikakvog razloga..

hvala na razumevanju

Ја подржавам Толку , лепо је срочила , и
овде су сви фини ... нема вређања , или
мени мањка тај осећај :lol:

Подрав од мене , ал баш свима

draga Nina, čitam ja redovno(barem ove sedmice)..i vidim sve

od glumatanja nedostižnih manira finoća i naglašenog apetita krvoločnog izgladnelog čopora da komada i gazi
.do vriska iz očaja jer je čovek stoka i ima milion lica pa kao u najnižoj burleski,,,ili bulevaru to škripi progonom
pljuvanjem i povraćkom
mislim da sam dovoljno ofarbala situaciju

red je da se brišu ekstremne situacije, ali se takve situacije i provociraju-perfindo i bez milosti

što bi Skarlet rekla: "Sutra je novi dan..." a ipak ovde ima puno ljubavi i simpatija, ma koliko to ne izgledalo baš tako

vitezovi se bore kopljima bez milosti(dok im ne dosadi) ..M.Kraljević kopa rupe po njivama i frljači buzdovan na turbandžije
a Banobvi iz Hrvaca i zapadna aristrokracija plješću sa tribina i ušmrkavaju burmut dok im vlasulje pune gamižućih stanovnika, a smrad od nekupanja vrišti kiselinom...

Poslednja izmena:
их бре толка :eek:
свађе у кафани су нормална ствар. као некад у старим задимљеним бирцузима кад су васцели дан расправљали ко је бољи бск или југославија. а кад се на крају потуку после целодневне свађе, наиђе бркати дебели газда и све избаци напоље - фајронт. онда сутра опет дођу, мало се попреко гледају и ћуте. ћуте некад тако и дан два, па опет неко намерно наглас прочита из новина нешто лоше о противнику и опет то тако крене...
форум је то исто. и не само ова кафана, свака је таква. и она на фудбалу, на женама, религији, филозофији, јер је то кафана.

- - - - - - - - - -

ух па кад волим Кафане ...
ма и да виркам у њих док се не одомаћим :lol:

ти си бре стари домаћин ћут ту.

обожавам сликовите описе, а Тол издоминирала са истим :mrgreen:

само једна фотка...
aaass.jpg

hvala na razumevanju

nisi uvek fer, ne izvodi...:D

јесте. ебеш кафану ако је само цмок кис и лаку нотј. мора да буде акција :lol:
иначе ми смо овде суууупер, како буде кад се почупају на женама :mrgreen:

a, grešiš divnoćo mila...u kafani na ženama je ekskluziva ne al...ali skoro :hahaha:

ekipa je neverovatno duhovita, nema vredjanja samo male umetničke provokacije koje svi tumače kao zez
koji teče potocima :)

to "čerupanje" može biti po temama kada pms i nenebica zasvrbe,,e to je onda plač majke od smeha

ili kada muški počnu da mere svojka..i to je vrisak :)

kaVana na politici je objekat od istorijske vrednosti...generacije ovde poliraju misli
i bruse jezik...pa vidiš kako stasava buduća vlast-.nosfy..vlajkec...fv...ae može i kamičak..iako više nije omladinac :)

a, grešiš divnoćo mila...u kafani na ženama je ekskluziva ne al...ali skoro :hahaha:

ekipa je neverovatno duhovita, nema vredjanja samo male umetničke provokacije koje svi tumače kao zez
koji teče potocima :)

to "čerupanje" može biti po temama kada pms i nenebica zasvrbe,,e to je onda plač majke od smeha

ili kada muški počnu da mere svojka..i to je vrisak :)

kaVana na politici je objekat od istorijske vrednosti...generacije ovde poliraju misli
i bruse jezik...pa vidiš kako stasava buduća vlast-.nosfy..vlajkec...fv...ae može i kamičak..iako više nije omladinac :)

несам била дуууго у ту кафану. а била сам раније скоро стално, све док није избио инциденат око лажног представљања па касније истрага и на крају јавног објављивања.
беше ми је жао и дуго сам била љута на линду... давно то беше, а још увек не волим да идем тамо.

- - - - - - - - - -

одох другарици да се увалим на палачинке са све плазмом и нутелом. после ћу пешке кући ил ћу имати 6 кг више. гуд бај народе и народности :heart:

Јадно да неко ко је имао државу мноого пре Англосаксонаца треба да чека да јој исти поклоне државу. Нарочито кад су исти и замесили све, мешајући се у туђа посла а у своју корист.

Добро, хоћеш ли бити задовољан ако с љубављу ускликнем: 'Живела Енглеска!' и 'Лонг лив д квин!'?

Лупаш без везе, стварно.

Иначе, јако је важно да не заборавимо једну чињеницу.

Наиме, када је почео Први Балкански Рат, УК је, из лојалности према својој пријатељици Грчкој, извршила поморску блокаду Турске империје.

Као резултат, територије Турске на Балкану бранила је само војска која се у том тренутку ту затекла, а коју су махом чинили локални балкански муслимани, и неколико турских високих официра.

Да Блокада није уведена, наши турски пријатељи би пребацили Курде, анадолске кољаче, кривоноге Черкезе, оне Турке косих очију висине 170цм са 85кг тврдих мишића и те друге дивне људе са ове стране Босфора, и мало је рећи да бисмо прошли као боси по трњу.

Како смо у основи и прошли, 1876-7, када је трио Бугарске, Србије и Грчке напао Турску, па се то није најславније завршило. По Србе, наравно. Да није било притиска наших руских али и аустријских пријатеља, Ниш никад не би припао Србији по Берлинском Конгресу.

Тако да, на неки начин, морамо бити захвални УК што нам је омогућила да коначно отерамо Турке натраг у Азију 1912.

Заправо, и не морамо.

Јер у протеклих 100 година, Србија није успела да задржи ниједну територију коју је освојила 1912. Осим Сјенице, ако то рачунате у неку велику победу.

rmwKpVS.png

PsE7BM4.png

cN7d1yX.png

Gde sve Milka neće da stigne :rotf:

- - - - - - - - - -

јесте. ебеш кафану ако је само цмок кис и лаку нотј. мора да буде акција :lol:
иначе ми смо овде суууупер, како буде кад се почупају на женама :mrgreen:

Aaaaaaaaaaaa.............a mene za svaku akciju proganjaju i gadjaju limunom i C vitaminima. O čemu ti to? :lol:

draga Nina, čitam ja redovno(barem ove sedmice)..i vidim sve

od glumatanja nedostižnih manira finoća i naglašenog apetita krvoločnog izgladnelog čopora da komada i gazi
.do vriska iz očaja jer je čovek stoka i ima milion lica pa kao u najnižoj burleski,,,ili bulevaru to škripi progonom
pljuvanjem i povraćkom
mislim da sam dovoljno ofarbala situaciju

red je da se brišu ekstremne situacije, ali se takve situacije i provociraju-perfindo i bez milosti

što bi Skarlet rekla: "Sutra je novi dan..." a ipak ovde ima puno ljubavi i simpatija, ma koliko to ne izgledalo baš tako

vitezovi se bore kopljima bez milosti(dok im ne dosadi) ..M.Kraljević kopa rupe po njivama i frljači buzdovan na turbandžije
a Banobvi iz Hrvaca i zapadna aristrokracija plješću sa tribina i ušmrkavaju burmut dok im vlasulje pune gamižućih stanovnika, a smrad od nekupanja vrišti kiselinom...

Тол, па ти си написала сценарио за драму :klap: само не знамо дал се завршава као комедија или трагедија :mrgreen:

ајде другари, подела улога. још мало па нестало :lol:

da, Krf za vreme turske vlasti i Mlečanima koji ulepšavaju pravoslavne ikone...:lol:

браво! још само одабери улогу док нису стигли остали, јер кад стигну представа ће да почне :lol:

Нина је продуцент, Тол је сценариста, а колега Нобади је редитељ :mrgreen:

браво! још само одабери улогу док нису стигли остали, јер кад стигну представа ће да почне :lol:

Нина је продуцент, Тол је сценариста, а колега Нобади је редитељ :mrgreen:

samo ako ti igraš studenta, recimo prava...onog koji 15 godina bezuspešno pokušava da dođe do diplome...jel dogovoreno? :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back