- Poruka
- 399.500
већ видим рекламу произвођача лепка где Тутанкамон сам себи лепи браду![]()
Bradu

valjda bi prvo lepio..........ali nema veze..
. neka bude brada...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
већ видим рекламу произвођача лепка где Тутанкамон сам себи лепи браду![]()

. neka bude brada...
Kakvo ti je ovo pitanje druze Labe?
Ja vas volim
- - - - - - - - - -
p.s.
molim za tajm aut, poslednji put...i da se prekine prepucavanje

ebiga...ič mi ije jasno
nemo ovo..nemo ono...nema spama svi urliču.a na temama-naravski, lažu imate kafanu za toj
pa kase u kafani zadimi od priče i krdže od duhana...proradi alkohol i pojačaju decibeli sa dranjem i nadjačavanjem sa muzikom-
onda ebitese ojemo tišinu ili će biti seča knezova
pa ko je još vido da se u kafani tjuti?
može da se provetri uključi klimavi uredjaj ( može iz Engleske, jer su tamo najdivniji, nafiniji i sav superlativ se bazira na vekovnom kolonijalnom upražnjavanju nawih okatih dečakaj, kao eliksirom bajatih i prepotopskih manira finoće)
može se poloodi of zadimljene atm...
ali da se ne peva i ne navija...i ne filozofira..e toj nemere
e to nisam čula nidje![]()

Sve si ti to Tolka lepo srocila , samo sto nisi bila ocevidac na licinom mestu
ne samo danas , vec mnogoo dana u nazad..i samo da te pitam, kada si se vec javila:
kada tebe neko pokusa ili te vredja u kafani i provocira ,to je u redu i treba da se ostavi i ne brise, ili nije u redu ?
Veliki sam drug i fer osoba i volim fer igru ravnoparvnih,kako u zivotu, tako i ovde ,ali nemojte ovako dzonom bez ikakvog razloga..
hvala na razumevanju
Ја подржавам Толку , лепо је срочила , и
овде су сви фини ... нема вређања , или
мени мањка тај осећај
Подрав од мене , ал баш свима
па то је лики зато што си дивна![]()

ух па кад волим Кафане ...
ма и да виркам у њих док се не одомаћим![]()

Sve si ti to Tolka lepo srocila , samo sto nisi bila ocevidac na licinom mestu
ne samo danas , vec mnogoo dana u nazad..i samo da te pitam, kada si se vec javila:
kada tebe neko pokusa ili te vredja u kafani i provocira ,to je u redu i treba da se ostavi i ne brise, ili nije u redu ?
Veliki sam drug i fer osoba i volim fer igru ravnoparvnih,kako u zivotu, tako i ovde ,ali nemojte ovako dzonom bez ikakvog razloga..
hvala na razumevanju
e, da- činjenica je da je kafana na politici NAJBOLJA![]()

јесте. ебеш кафану ако је само цмок кис и лаку нотј. мора да буде акција
иначе ми смо овде суууупер, како буде кад се почупају на женама![]()

a, grešiš divnoćo mila...u kafani na ženama je ekskluziva ne al...ali skoro
ekipa je neverovatno duhovita, nema vredjanja samo male umetničke provokacije koje svi tumače kao zez
koji teče potocima
to "čerupanje" može biti po temama kada pms i nenebica zasvrbe,,e to je onda plač majke od smeha
ili kada muški počnu da mere svojka..i to je vrisak
kaVana na politici je objekat od istorijske vrednosti...generacije ovde poliraju misli
i bruse jezik...pa vidiš kako stasava buduća vlast-.nosfy..vlajkec...fv...ae može i kamičak..iako više nije omladinac![]()

Јадно да неко ко је имао државу мноого пре Англосаксонаца треба да чека да јој исти поклоне државу. Нарочито кад су исти и замесили све, мешајући се у туђа посла а у своју корист.
Добро, хоћеш ли бити задовољан ако с љубављу ускликнем: 'Живела Енглеска!' и 'Лонг лив д квин!'?

јесте. ебеш кафану ако је само цмок кис и лаку нотј. мора да буде акција
иначе ми смо овде суууупер, како буде кад се почупају на женама![]()

draga Nina, čitam ja redovno(barem ove sedmice)..i vidim sve
od glumatanja nedostižnih manira finoća i naglašenog apetita krvoločnog izgladnelog čopora da komada i gazi
.do vriska iz očaja jer je čovek stoka i ima milion lica pa kao u najnižoj burleski,,,ili bulevaru to škripi progonom
pljuvanjem i povraćkom
mislim da sam dovoljno ofarbala situaciju
red je da se brišu ekstremne situacije, ali se takve situacije i provociraju-perfindo i bez milosti
što bi Skarlet rekla: "Sutra je novi dan..." a ipak ovde ima puno ljubavi i simpatija, ma koliko to ne izgledalo baš tako
vitezovi se bore kopljima bez milosti(dok im ne dosadi) ..M.Kraljević kopa rupe po njivama i frljači buzdovan na turbandžije
a Banobvi iz Hrvaca i zapadna aristrokracija plješću sa tribina i ušmrkavaju burmut dok im vlasulje pune gamižućih stanovnika, a smrad od nekupanja vrišti kiselinom...
само не знамо дал се завршава као комедија или трагедија 

Vidi, dvojica prijatelja se okomili na ženu....Dvojica na jednu...Baš džentlmenski, nema šta...Nemačko-bosanska škola...![]()

не брини Лабе, наће се нека улога и за тебе.
кулисе су постављене, место радње - Крф за време турске власти![]()

da, Krf za vreme turske vlasti i Mlečanima koji ulepšavaju pravoslavne ikone...![]()

браво! још само одабери улогу док нису стигли остали, јер кад стигну представа ће да почне
Нина је продуцент, Тол је сценариста, а колега Нобади је редитељ![]()