Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 87.424
Се што го стандардно носат Србите, нема да се плашамProćkooooo Stojko moj najdraži, šta besplatno da ti donesem iz Grčke?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Се што го стандардно носат Србите, нема да се плашамProćkooooo Stojko moj najdraži, šta besplatno da ti donesem iz Grčke?![]()
Jes ti Rumunj il Bulgarin?внимателно го носи автомобилот на автопатот
Ja im tražio ćašu za rakiju, al nisu imali.nemoj se ljutiti drugar al lose si ga sipo.
Сажаљевам случај.Rolo, što sam nabo prwdnjim levim neoznačenu SevernoMk rupu, čim sa sišo sa avtopata, ieboteeee. Sreća pa jsam išao samo 50-ak km/h, al sam ih pcovooooo! Nigde oznake, majku im zjajastu.![]()

Jes ti Rumunj il Bulgarin?
Кад си сео код Албанца а он те извалиоJa im tražio ćašu za rakiju, al nisu imali.
mislio sam zbog pene.Ja im tražio ćašu za rakiju, al nisu imali.
Ни пиво не уме да сипа...mislio sam zbog pene.
Žena mu da penu a ona uzme ostalomislio sam zbog pene.
mora da sluša ženu jer je u brak uneo samo alavo dupeНи пиво не уме да сипа...
Ma sve je OK, jak alemenijum.Сажаљевам случај.
Прегледај фелну, ако су ти нископрофилњаче, и ако ти тресе волан на већој брзини....![]()
Онда и ниси јако звекн'о, возиш к'о сисица...Ma sve je OK, jak alemenijum.

Ma sve je OK, jak alemenijum.
Pivo mora peni. Nego, ti omaš iskustvo kad te žena mobinguje, uzela mi žena ostatak piva dok sam išo do auta po nešto, šta d a radim? Ako nam opet narućim, bojim se da će bude isto.mislio sam zbog pene.
Све маске су сад пале!mora da sluša ženu jer je u brak uneo samo alavo dupe

Jebte, pogodijo si!?Žena mu da penu a ona uzme ostalo

uzmi kola izbusi tockove.Pivo mora peni. Nego, ti omaš iskustvo kad te žena mobinguje, uzela mi žena ostatak piva dok sam išo do auta po nešto, šta d a radim? Ako nam opet narućim, bojim se da će bude isto.
Онда и ниси јако звекн'о, возиш к'о сисица...![]()

Tek sišo, pa kreno lagano, oko 50 km/h a ograničenje tu negde. Sledeći put ću sa 100, siguran sam da će rupa da bude i sledeće godine.Онда и ниси јако звекн'о, возиш к'о сисица...![]()

Piso si prošle godine na forumuJebte, pogodijo si!?![]()
Ibarska? Ti baš glup? Pojam o putovima ništa.
Sad dok bude u autoservisu oni stranci što ih pretico na Ibarskoj ima da mu mahnu jer ga prepoznali![]()
Nisam, ali dobro. Pozdravio te Kami.Piso si prošle godine na forumu
Nešto kao dok si ti konjosao a ona omlatila još 5 flaša...