СКУПШТИНСКА КАФАНА бр. 20 - Код СУРку на журку

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
私はあなたの家族の中にクレイジーな人々がいると思います
FB_IMG_1563497032245.jpg

то је табла из једног кафанчета овде, сваки дан пишу неки бисер.
али замисли цара како се потрудио за ова кинеска слова.

Једном кроз воз иде лик и продаје ситнице... од купеа до купеа и понавља причу... Упаљачи пет динара два комада... Хемијске оловке у бојама... Четкице за зубе... ... (полудрамска пауза) ... са упутством за употребу... на кинеском... :mrgreen:

Знаш ти мој кyрaц...Не знаш ништа...немаш појма.
Ниси кyрац... јеси.
Није ни за кyрац...ништа не вреди
Оде све у кyрац... све се сјебало,
све се покварило,
Набијем те на кyрац..............(преведите сами):D

Poslednja izmena:
Аутопилот имамо и ми жене али је занимљиво то неслушање рођене жене која ревносно слуша све ваше глупарије али обрнуто јок! :lol:
Проблем је што по генетици ваљда мушкарци имају мање концентрације, наука доказала.
У генетском коду нам је стрела и лук, мач, пушка, иди лови храну, освајај територију, кради, отимај, убиј, брани.
Није то зато што вас не волимо!Ја се трудим, чак некада слушам добро али то не траје дуго, одоше мисли ко зна гдје... :D
Међутим има изузетака али такви мушкарци, који пажљиво слушају су обично Боже ме опрости ГЕЈ. :pop:

AMERIČKI AMBASADOR JE REKAO TITU DA ZABRANI ĆIRILICU U JUGOSLAVIJI: Maršalov odgovor I DANAS SE PREPRIČAVA U SAD!
Josip Broz Tito, doživotni predsednik SFRJ, bio je majstor spoljne politike, i malojJugoslaviji je obezbedio jedno od vodećih mesta na svetskoj političkoj sceni.

Ovo je postigao tako što je svoju državu držao na distanci i od zapadnog i od istočnog bloka, i dobro igrao ulogu "poželjne udavače" u diplomatskim okvirima.

Uspešno je, decenijama, odolevao i američkom i sovjetskom uticaju i za to vreme gradio imidž ključnog igrača u Pokretu nesvrstanih.

Kako je to radio "drug Stari", najbolje se vidi iz anegdote koja se i danas prepričava u diplomatskim krugovima širom sveta.

Naime, u julu 1950. godine, Džordž Alen, tadašnji ambasador SAD u Beogradu, organizovao je prijem na kojem su bili i svi vodeći ljudi SFRJ, pa i sam Tito.

U jednom trenutku, Alen je "posavetovao" predsednika:

- Bilo bi dobro da se u Jugoslaviji zabrani ćirilica. To bi zauvek odstranilo sovjetski uticaj.

Tito ga je pogledao i odgovorio ubitačno:

- A meni, ekselencijo, uopšte ne smeta što se u SAD govori engleski.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back