СКУПШТИНСКА КАФАНА бр. 20 - Код СУРку на журку

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da je hors u Srbiji jeftin, jeste. Za razliku od većine drugih proizvoda široke potrošnje, po čijim cenama smo stvarno već skroz stigli u EU, ter pajda je potpuno cenovno prilagođen domaćem džepu. Ima tu neke logike – što si bliže izvoru, to je cena niža. U ovom slučaju, nismo toliko fizički blizu izvoru, ali u lancu distribucije stojimo zavidno visoko. Ako se gleda u poređenju sa zapadnim metropolama, mi smo druga ruka. Otkud to?

Ako zanemarimo najjednostavniji, pa zato i najverovatniji odgovor da muslimanskom vezom pajdo u Juropu stiže iz Azije preko Turske i balkanskih država, pa da smo mi srećnici prosto jer smo na koridoru 10, onda teoretičari zavere tvrde da odgovor treba potražiti u bombardovanju SRJ 1999. Nije razlog bio ni Sloba, ni etnička čišćenja, ni svi oksimoroni humanitarnog rata. Nije čak ni (samo) to da bi Ameri imali još jednu vojnu bazu u Evropi. Jok, ideja je mutnija od Dunava i Misisipija zajedno i zasniva se na staroj teoriji da je CIA jedan od najjačih igrača na svetskom tržištu droge. Kosovarska ekipa se zadužila kod njih kako bi dobila svoju privatnu prćiju za prdenje kad im se prohte, pa se sad primenjuje provereni kriminalni metod otplate duga kroz uslugu.

Snagu celoj priči daje nepobitna činjenica da su ulice gradova od Vranja do Subotice žute od pajda isto koliko i opštinski odbori od Demokrata. Doduše ima tu par problema, tipa da Ameri troše silne milijarde na borbu protiv gudre (što jes da ima jednako uspeha kao da se nakurčiš na Šestu flotu s dedinim ribarskim brodom i kilo marcipana), kao i da onda treba postaviti nezgodno pitanje: ko to tačno s naše strane sarađuje i diluje u lokalu?

(ukradeno sa Tarzanije da budem pametan pred svima)

RIFKE NEMA PIŠU, IMA ČIČA GLIŠU!
34.gif

RIFKE NEMA PIŠU, IMA ČIČA GLIŠU!
Rifke ima Stojka, uta-ta!
E, bijo sam ti danas u kraju, iebo te baš on sa svim onim rapsalim kućama i jednosmernim uskim ulicama sa parkiranim kolima po trotoarima. I još narodna milicja sve blokirala, od bulevara, preko Ruzveltove, pa uz Novo groblje i na dalje... ide neka delegacija. ALi dobro, bar nisu dali vama musavcima da bacate kamenje i eksere, pa i nije bilo loše. :mrgreen:

Rifke ima Stojka, uta-ta!
E, bijo sam ti danas u kraju, iebo te baš on sa svim onim rapsalim kućama i jednosmernim uskim ulicama sa parkiranim kolima po trotoarima. I još narodna milicja sve blokirala, od bulevara, preko Ruzveltove, pa uz Novo groblje i na dalje... ide neka delegacija. ALi dobro, bar nisu dali vama musavcima da bacate kamenje i eksere, pa i nije bilo loše. :mrgreen:

Podrži Stojka, to ti je levo od "odgovori iako te niko ništa niko je pitao"

Zanimljivo

Nisam nikad gledala
Ima i kod Srba ne baš takvo stepovanje ali postoji trupkanje bez muzike-tzv MRTVO KOLO
za pretke
Pričala mi drugarica kako su njene komšije tamo kod Rifketa u određeno doba godine tako trupkali njoj iznad glave
pa sam posle i čitala

Kako se zvaše ona seriha što radjena po istinskom dogadjaju ali su sve izmislili da bi bilo zanimljivije
jer istinski dogadjaj i nije nešto?

Jel radite vi nešto u životu ili samo gledate Porodično blago?
Jel radite vi nešto u životu ili samo gledate Porodično blago?
To ti gledaš
Nisi ovo ni video a već serendaš
Da te tetka nauči kako se sere:
1.Za početak razmisliti šta znači to što pišeš
2. Proučiti objekat kom se sere a ne lupetati nasumično
3.pročitati post pre objavljivanja
4.Ne slušati Sesu-od nje zakržljavaju ganglije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back