- Poruka
- 114.725
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo noge i rukeJel si uspeo nesto da vidis![]()

nakon one Gatine fotke kako ista moze da ti bude nejasno?Plus razmenjuje recepte za torte na temi 400 kvadrata u Kuli
Totalno sam zbunjena![]()

sve je počelo sa roze gaćama......Plus razmenjuje recepte za torte na temi 400 kvadrata u Kuli
Totalno sam zbunjena![]()
..ne..ne i ne odbijam da verujem u te roze gatje 
Meni je još strašnije što se depilira......Naš Rifkica.....ne..ne i ne odbijam da verujem u te roze gatje
![]()
Zar i to...Meni je još strašnije što se depilira......

ma to je luk i voda za moju visedecenijsku traumu od kikirikija u Rifkicinim gacama![]()

pinceta i lupama to je luk i voda za moju visedecenijsku traumu od kikirikija u Rifkicinim gacama![]()

pa kod njega nema gde drugde do dole na temi...osim ako ti se gricka kikiriki, ali ne preporucujem, bajato je to sadgde dole![]()

siroti mali rifkicinpinceta i lupa
![]()

Čula sam da briju pubičnu regiju da bi se bez dlaka stvorila optička iluzija da je za par santima većisiroti mali rifkicin![]()
pa nije samo pubicna regija, vec se depilira/brije sve naokolo...i stvarno vizuelno izgleda veciČula sam da briju pubičnu regiju da bi se bez dlaka stvorila optička iluzija da je za par santima veći

Čula sam da briju pubičnu regiju da bi se bez dlaka stvorila optička iluzija da je za par santima veći
nisam ja kriva što je to postao trend ovdeDobro bre majku mu staru, pa treba li od razmišljanja o ženama da se prebacujem na ovo?![]()

Gato, vidis li razliku izmedju ociscenog i neociscenog? e tako je i sa obrijanim i neobrijanim
pomislis vauuu kad ono opticka varka a u stvari mucak..doduse kod nekih nema pomoci ni tako
Pogledajte prilog 563693

a stiglo moje nevinašceKakvi perverznjaci ovde.
![]()