gost 373116
Buduća legenda
- Poruka
- 31.059
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Који кyрац пишеш звездице?****** смо тим Владе Србије.![]()

Који кyрац пишеш звездице?![]()
Ilke pije bolje pivo pa vidi sve zvezde.Мене цензурише, ти си виши ниво.
Не пијем пиво због шећера ал дрмам свако вече крушковачу..Кад потегнем мало више онда овде јeбeм матер некимаIlke pije bolje pivo pa vidi sve zvezde.

pa je l' mu ona bivsa ili ja?Јага каже да има буздован.![]()

& 
Dženipa ništa, najbolje da sam proveriš...![]()

Tolike godine, znači da nije kikiriki, hvala na otkrivanju tajne.nisam neki ljubitelj kikirikija![]()

nesreco, godinama se pamte samo ''kvalitetan'' i kikiriki, jedan zbog zadovoljstine a drugi iz straha da ne naletis opet na isti takav...ti si ovaj drugi slucaj, ne zamajavaj seTolike godine, znači da nije kikiriki, hvala na otkrivanju tajne.![]()

Gotovo, odala si se.nesreco, godinama se pamte samo ''kvalitetan'' i kikiriki, jedan zbog zadovoljstine a drugi iz straha da ne naletis opet na isti takav...ti si ovaj drugi slucaj, ne zamajavaj se![]()

Она му је садашња.pa je l' mu ona bivsa ili ja?

kako ti znas da teras vodu na svoju vodenicu, srecom pa te znamo...Gotovo, odala si se.![]()

kako da ne, samo sanjajGotovo, odala si se.![]()

Nisam joj ja kriv što se odala. Mislim, prvo se podala, posle se odala.kako ti znas da teras vodu na svoju vodenicu, srecom pa te znamo...![]()

*оћу да се побијете на крв и нож..............па да искористим ситуацију.E, Ilke, nemoj me posvađaš sa Marsijem zbog Đžega.![]()

Ti bi kitovića umesto Marsija? Pa to može i da se plati, samo uplati 2 marke i vozi.*оћу да се побијете на крв и нож..............па да искористим ситуацију.![]()

pitanje je ko koga a i sa cim .Она му је садашња.![]()