- Poruka
- 98.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo se ti zanosi da je tako..nema Nine, mora da se zamadjijala prvorodjenim na tv-u![]()
Ма, Нина је стара сендвичарка, само кад је видимо у посланичкој клупи, видећеш...
Оде Крстарица у СНС, колективно учлањење!![]()

Договорено. Јел имају они тамо офшор компанија или ћемо то морати другде да тражимоmoze, ti lovu ja vojsku i odosmo na Bahame![]()
Није сад да немам квалификација... Једно кратко време сам био благјник па после и заменик преседника одељења у четвртом основне ...Теби благајну!?
Ха!![]()
Ок, сматрам да износи за мито и корупцију договорени на пп остају фиксни и да касније неш тражити већи део ...Možeeeee!

sve bih vas postrojila , radili bi vi meni ko belel laleMožda onda Ninče postane premijerka umesto Čaleta pa se svi ovajdimo
Eto tebe za ministra Pravde a mene Kulture
Proćka ćemo za Sport a Žabicu za Vojsku
Rifke bez portfelja![]()
![]()
![]()

Vulinka a ne Vulin
bas lepo sto me smatras Vulinom![]()

tvoje je da osiguras da pare budu na mom racunu, ne brini brigu gde cu ja sa njimaДоговорено. Јел имају они тамо офшор компанија или ћемо то морати другде да тражимо![]()

I only listen to the green.![]()

Жабице ни код деде нема за џабе...tvoje je da osiguras da pare budu na mom racunu, ne brini brigu gde cu ja sa njima![]()
Е са овим мислим да имамо цијелу ствар, ништа ја ту више не би дир'о...Ja ću da organizujem transfer efektive iz inostranstva ka ljudima slobodne profesije da vas dovedu na vlast.
Nećemo da tražimo mnogo.
Чим обезбедимо прву ствар за чији се трансфер понудио колеза Муертеро... Ефектива из иностранства....do jutra ima da izvrsimo prevrat![]()

Жабице ни код деде нема за џабе...![]()

Otvaraću ti ja vrata ako dobijem crnu Hugo Boss uniformu.sta bre dzabe, a to sto cu ti dozvoliti da mi otvaras vrata ne racunas?![]()

Оооотвараћу ја теби врата нових могућности, само ће да те коооштаsta bre dzabe, a to sto cu ti dozvoliti da mi otvaras vrata ne racunas?![]()

Јесам ли пропустио нешто посебно срцепарајуће или би стандардно пренемагање?Sada citam..sutra se nastavlja u skupstini![]()